DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yurt gecelerinin hakkını verdi oyun e bende boş durmadım ağlatacak gençler buldum kimi beleş kimi pahalı koyimmi lan spoiler içinde buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Abi ya bu oyunu ben beceremiyorum ya da aşırı gerçekçi olmuş. Beşiktaşı aldım, gol atamıyorum 4-5 farklı taktik denedim olmuyor. 4-3-2-1, 4-3-1-2 denedim. Forvette Batuhan Nihat, Batuhan Bobo. Olmuyoooooor kafayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 takım kuramayınca tabi asistana oynattım yenildi şerrefsiz :D bi de zaten kaleyi bulan 3 şutları vardı adamların 3ü de gol. kalecimin 10dan yukarı özelliği falan yoktu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 beyler , sürekli ağlayan FM kullanıcısı olarak derim ki , "uninstall edin ve updatei yüklemeden oynayın" ciddi fark var. ben eğlenmeye başladım yeniden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 vizeler bitti,eve döndüm ve FM'yi kuruyorum,hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben de yetemiyorum ya. evimde bayaa iyiyim. ama mesela 3-0 oldu maç, takım saçmalamaya başlıyo son dakikalarda 2-3 gol yiyorum. deplasmandaysa çok zor gol atıyorum %80 ihtimalle gollü beraberlik oluyo. bi sürü taktik değiştirdim pek bişey değişmedi. bide transfer olayını kavrayamadım fmdeki. scoutların önerdiği elemanlara bakıyorum saçma sapan oyuncular, kendim mi bulmalıyım? zaten ünlü/iyi olan oyuncuları mı almalıyım takım takıp gezip yoksa scoutların iyi futbolcu önermesini mi beklemeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Wispy said: Abi ya bu oyunu ben beceremiyorum ya da aşırı gerçekçi olmuş. Beşiktaşı aldım, gol atamıyorum 4-5 farklı taktik denedim olmuyor. 4-3-2-1, 4-3-1-2 denedim. Forvette Batuhan Nihat, Batuhan Bobo. Olmuyoooooor kafayı yedim o zaman cok gercekci yapmislar oyunu. ben de boyle oyniyim biraz diyorum, $u aglatacak gencler ve taktikler hakkinda engin tecrubelerinizden yararlanmak isterim. ozel mesajla ya da spoiler icinde nerde olursa farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ben updatesiz oynuyorum yine de olmuyor. Şu taktik ve genç yetenekleri paylaşsanız spoiler içinde gerçekten plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 naraso said: takım kuramayınca tabi asistana oynattım yenildi şerrefsiz :D bi de zaten kaleyi bulan 3 şutları vardı adamların 3ü de gol. kalecimin 10dan yukarı özelliği falan yoktu :D:D Niye takım kuramadın? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sol kanada bisewarı al öneriyorum 4-5 milyon dolar çok da yararlı topçu. emre çolak ve berkin arslanı kap gaassaraydan çok iyi oluyolar ilerde. bi de 3-0 dan sonra take a bearther yap sonrada oyun mantığını control yap maçları kolay kolay bırakmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 nileppezdel said: naraso said: takım kuramayınca tabi asistana oynattım yenildi şerrefsiz :D bi de zaten kaleyi bulan 3 şutları vardı adamların 3ü de gol. kalecimin 10dan yukarı özelliği falan yoktu :D:D Niye takım kuramadın? :/ abi kurcak adam yoktu asistanda bi maçta 2 kaleci kullanmış durum o kadar vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Nası adam yoktu abi herkes mi sakattı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Şamp.liginde ilk kez üst düzey bir takımı yendim (4-1 Arsenal) tam sevindirik olmuştum ki maçtan sonraki gün antrenmanda Elanonun ayagı kırıldı..Neyse dedim kadromuz geniş,2 dk sonra da oyun ilk kez error vererek kendini kapadı bişeler oldu..Bir açtım ki Arsenal matchdayinde beklio oyun beni..Bütün bunlar tesadüf olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 BOŞUNA MI KONUŞUYORUZ!!! ŞİKAYETİ OLANLAR UNİNSTAL EDİN STANDART VERSİYON İLE OYNAYIN ÇILDIRTMAYIN ADAMI!!!!1111 euhafadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Llama said: ya maç esansında oyuncu değişikliği nası yapıyor bulamadım :D türkçe yama var ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Wispy said: Abi ya bu oyunu ben beceremiyorum ya da aşırı gerçekçi olmuş. Beşiktaşı aldım, gol atamıyorum 4-5 farklı taktik denedim olmuyor. 4-3-2-1, 4-3-1-2 denedim. Forvette Batuhan Nihat, Batuhan Bobo. Olmuyoooooor kafayı yedim 4 4 2 oyna bak gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 nihat bobo dene bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 nihat bobo nobreyi sat öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 batuhan targetman olarak iyi iş yapıyo ama targetman supply kafa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben hala 5 yıldızlı koç olayını bulamıom kimse mi bilmio yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Çok ciddi değişimler olmuyo ki? Disiplin, motivasyon, determination yanında kilit taktiksel özellikler yüksek olcak yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dogmeat koy adamları buraya,titriyorum abi adam bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 knoxville said: ben hala 5 yıldızlı koç olayını bulamıom kimse mi bilmio yav adama atıyorum attackingi 5 yıldız yaptıracaksın staff searche geliyosun attribütten attackingi seçiyosun 20 yapıyosun. çıkan adamların attacking antrenmanları 5 yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ya beşiktaşla oynayıp başarılı olabilen var mı ? Ben kovulmak üzereyim. Takımdan tiksindim artık, ligde 10 maçın 3ünü kazanabildim. Gidip barcelonayla berabere kalıyorum sonra gençlerbirliğine yeniliyorum 2-0 falan. Baştan başlayıp sivok ernst ve ferrari dışındaki yabancıları satmaya çalışıp düzgün bir takım kurmayı düşünüyorum. 2.5 milyon euroyla kimseyi alamadım takıma. Edit: Mustafa Denizliye hak vermeye başladım lol. Neyse tavsiyeleri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 x thinks the club is underachieving. lan ayar oldum. götlerini devirip mal mal oynuyolar, sonra konuşuyolar bide. 6 oyuncu oldu, not aldım hepsini. seneye göndericem şerefsizleri. hele barış yok mu barış, maç sonunda kızdım diye "o kadar konuşuyo ama takıma katkısı yok" diyo. satıcam şerefsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar