nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Altyapımda bi regen forvet var, diziyo golleri, touted as the next Lefter Küçükandonyanis diyo :D
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çok büyük farketmiyor sugar daddy + çok daha büyük baskı oluyor. en ufak başarısızlıkta kapı dışarı edilmeniz işten değil.
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 o zaman gelicek teklifi kabul ediyim ben bi deniyim sugar dady
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Öeh 27. hafta maçları sonunda şampiyonluğumu ilan ettim =/
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yok yaa? :D Bi de bi hakem var Hüseyin Sabancı, hep bana denk geliyo nası şerefsiz nası şerefsiz :D Anadolu takımları çok puan aldı benim 27 haftada sadece 3 beraberliğim var gayet iyi oynadık :)
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 MANU aldım çok eğlenceli :) BAYA transfer yaptım , biraz daha güzel kullansam modrici de alıyordum ama du bakalım onu da alırız seneye :) taktiğimden çok ümitliyim ama , demoda baya güzel işliyordu , üzerinden çalışıp paylaşıcam burada da :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ben her maç aynı diziliş, farklı stille oynuyorum. Ya kanatlardan hızlı ara paslarıyla ya da göbekten kısa ve bol pasla gidiyorum kaleye..
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu sene de en büyük sorun defans adamların kademe anlayışı , forumlarda da tek şikayet bu gibi gözüküyo.. patche kadar başka şikayetim de olmaz herhalde :)
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kimi topçular 10 yıldan önce türk vatandaşlığı alıyo nası oluyo bilen var mı
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Fenerde oynuyodur onlar :D
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 alazinho için girişimi vardı trabzonun ondan olabilir
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 EER üyesi ülke oyuncularında oluyor sanırım. Avrupa Ekonomi Birliği ftw. :D
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 isaac promise de oldu mesela. eer ne yahu
unK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 unK said: transferin son günü saat 3'te kadro kayıtlarını istediler, ama ben 5 te sercana teklif yaptım ve saat 9 buçukta aldım çok heycanlıydı ama sercanı oynatamamak beni sinirlendiriyor.. ne zaman bi sonraki registration! bana hala çare bulunmadı..!
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Çaresi yok sanırım bi dahaki transfer dönemini beklemen lazım..
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 e ama çok saçma.. korner atıyorum , stoperlerim ilerde bekler geride.. top kalecide kalınca bekler 4lü savunmanın 2 tarafına geçiyorlar. ortası bomboş.. defansif anlamda sınıfta kaldı maç motoru benim için.. http://img59.imageshack.us/img59/6677/defans.jpg
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Abi o bu şu değil de, Andre Santos nasıl bir sol back olmus oyle ya.. Roberto Carlosmus Wedersonmus felan alayını at çöpe. Koy santosu sol backe. Adam estiriyor :) Emre de ayrı efsane, herif 35 metreden gelene gidene koyuyor alayı kalede :) Guiza gelişine vurursa gol, kalecinin üstüne giderse garanti kaçırıyor bomba olmuş. Mehmet Topuz 1 sabri 2 herhalde, her vurdukları epey dışarı :) Selçuk Şahin inanılmaz bir Dmc olmus, koy efsaneleşsin. Bekir İltegün mü ne, lugano ile yanyana koy, defans kral olsun. Gökhan zaten çok kalite. Alex'i biraz kötü yapmıslar, Hurmacı'yı koydum takılıyor :) Fenerbahçe genel anlamda çok iyi. Bir de ucuz transfer notu düşelim, Brek Shae raporumuza göre 3 yıldızlı eleman. 1.1M'e kapadım, 2.yarı gelicek bakalım nolucak :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ahahaha :D çok fena, bana olmadı valla.. Bu arada deplasmandan 1-1'le döndüğüm bremeni evimde elersem uefa finalinde Arsenal olcak galiba nostalji :D
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ulan ne ballı kurra çekiyosun sen ya, bana liverpool milan falan gelsin adama werderdir portodur :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ne ballısı ya gelebilenler arasında en zorları geliyo bana da :D
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 olm onlar güçlü diil ama bana ilk seneden roma falan geliyodu daha gruplarda, sonra daha da zorlaştı sdsa
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Lack of Harmony pörtledi bende, takım gayet iyi gidiyo daha malubiyeti yok, ne yeni oyuncu aldım ne oyuncu sattım, sözleşmelerle de oynamadım, nasıl çözülecek bakalım
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yeni sözleşme öner mutsuz olanlara. ayrıca lack of harmony baya kötü olmuş %80 harmony varken adam harmmonyden dolayı mutsuz diyo çat düşüyo sonra başkası aynı şeyi diyo bi daha düşüyo anlamadım gitti :S
Öne çıkan mesajlar