nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Arkadaşlar burada açıklıyorum, naraso tüm transferlerde astronomik rakamları 24 ayda vermek vaadiyle hem rakiplerini hem de yöneticilerini kandırıp imkansız transferler yapıyor. Sonra ya takımdan kaçıyo ya da aldığı adamı satıp yerine başka garip transfer yapıyo ve istikrarı sağlayamıyo. Bi kere de benden 10 yemişti bi maçta. Böyle bi adam işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 aynı oyunda şl de seni eleyip kupaya uzandım ama :D ayrıca 24 değil 48 oldu artık :D:D bu sefer bırakmadım gaassarayı kurtarıcaz hep birlikte bu durumdan kendisini :D baroş ve mehmet topalı yolladım biraz rahatladı finans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Yoo Cafercan'lı kadromla ben aldım :D Bu arada demin FB maçına giderken oyun çöktü. Kadıköy'deki maçta Fener'e 1'e 4 verince hata verdi :D 1 maçı tekrar yapmam gerekti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 o oyunda tek sen oynuyodun lan , diarra kırmızı kart görmüştü bende ezmiştim seni yarı finalde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 transferin son günü saat 3'te kadro kayıtlarını istediler, ama ben 5 te sercana teklif yaptım ve saat 9 buçukta aldım çok heycanlıydı ama sercanı oynatamamak beni sinirlendiriyor.. ne zaman bi sonraki registration! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu roma sürekli türk futbolcularla ilgileniyodu meğersem mustafa denizli olmuş td leri sdasdafsac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 biz hamaçiden arkadaşla lig yapıyoruz da birbirimizin maçını izleyemiyoruz. çözebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 beşiktaşı aldım rusya maceramdan sonra. bahsetmiştim rusya alınca diğer ligler ilerlemiyo falan neyse, abi ilk 3 hazırlık maçında rüştü nün hatasıyla 3 tane gol yedim ayrı ayrı. üçünde de kazma topu ayagından açıp kaptırdı ve gol yedim. oyun fazla gerçekçi olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 guiza gol atamiyo rustu sacma gol yiyo biri de sabriyle ilgili gercekten yaptigi ve oyunda da olan(daga tasa orta, vucut calimi vs) bisey yazarsa oyuna rep vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 "Tatar Ramazan" said: Sabri inanılmaz oynuyor ise oyun patladı demektir lol Şu sitede eleman baya bir uğraşıp wonderkidleri falan çıkarmış, hile sayılır ama isteyen göz atsın. http://www.truefootballmanager.com/search/label/young%20stars wonderkid listesine pato'yu bojanı koymak nedir abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 nileppezdel said: Yoo Cafercan'lı kadromla ben aldım :D Bu arada demin FB maçına giderken oyun çöktü. Kadıköy'deki maçta Fener'e 1'e 4 verince hata verdi :D 1 maçı tekrar yapmam gerekti =( fenerbahçe de sorun var sanırım benim de oyun 3 kere reslememe sebep olacak şekilde hata verdi. sonra girmedim bi daha (süper kupa da eziyodum feneri, 5. dakikada bilica kırmızı kart görmüştü. sonra bi oparasyon sonucu kitledi kendini oyun. aziz sigames e para yedirmiş heralde:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 aquila said: guiza gol atamiyo rustu sacma gol yiyo biri de sabriyle ilgili gercekten yaptigi ve oyunda da olan(daga tasa orta, vucut calimi vs) bisey yazarsa oyuna rep vericem. E yazdım 3 sayfa geride: Rewendor said: Biraz önce board toplantısında öneri geldi abi nasıl muhteşem yapmışlar bu oyunu yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 o diilde ümit karanın özellikleri baya iyi olmuş forvetim ve param olmadığından arada vagner love ın yerine sokarım diye aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Sercan ağlatıyo oyunda ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sinirden sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bana ucuz (cidden ucuz, 200-300k falan) tercihen Türk, sol kanat oyuncusu lazım. TSL'de iş görse yeter. Bursaspor ile oynuyorum. Sol kanat sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bursa'nın altyapısında var bi tane sol kanat abi iyi topçu olcak deniyodu onu oynat :D @naraso: Abi fazla iyi oynuyo adam, Bursa'yla her maçımda yazıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 türkçe desteği varmi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 4 sezonda 29 gol atmış adam ligde 4. sezonunda ortalarını geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Llama said: türkçe desteği varmi bunun Bu sene yok ama turksportal falan her sene yama hazırlıyor. Seneye de belki oyunun firması Türkçe'yi ekleyebilirmiş istediği satışı yakalarsa bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Abi bende ilk sezonun ikinci yarısı yeni başladı adam zaten 10 golde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 senin oyun bozuk :D bende arda daha çok gol attı sercandan kanat oyuncusu olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 La olm msne çevirdiniz ikiniz şu başlığı 3 gündür, baya chat yapıyonuz konuda, az dağılın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 fenerle başladım şimdi benficaya deividi sattım , serdar taşçıyı aldım defansa da, yabancı kontenjanı rahatladı biraz. 48 ayda ödemeye ikna edebilirsem gökhan inleri alıcam belki sdf create tactic olayını çok sevdim, tam kafamdaki gibi oynatıyorum şu an fenerbahçeyi, eğlenceli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 24.5 m dolara alırsın gökhan inleri 48 ay taksitle, ben aldım galatasaraya en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar