Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar burada açıklıyorum, naraso tüm transferlerde astronomik rakamları 24 ayda vermek vaadiyle hem rakiplerini hem de yöneticilerini kandırıp imkansız transferler yapıyor. Sonra ya takımdan kaçıyo ya da aldığı adamı satıp yerine başka garip transfer yapıyo ve istikrarı sağlayamıyo. Bi kere de benden 10 yemişti bi maçta. Böyle bi adam işte :D
Mesaj tarihi:
aynı oyunda şl de seni eleyip kupaya uzandım ama :D

ayrıca 24 değil 48 oldu artık :D:D

bu sefer bırakmadım gaassarayı kurtarıcaz hep birlikte bu durumdan kendisini :D

baroş ve mehmet topalı yolladım biraz rahatladı finans
Mesaj tarihi:
transferin son günü saat 3'te kadro kayıtlarını istediler, ama ben 5 te sercana teklif yaptım ve saat 9 buçukta aldım çok heycanlıydı ama sercanı oynatamamak beni sinirlendiriyor.. ne zaman bi sonraki registration!
Mesaj tarihi:
beşiktaşı aldım rusya maceramdan sonra. bahsetmiştim rusya alınca diğer ligler ilerlemiyo falan neyse, abi ilk 3 hazırlık maçında rüştü nün hatasıyla 3 tane gol yedim ayrı ayrı. üçünde de kazma topu ayagından açıp kaptırdı ve gol yedim. oyun fazla gerçekçi olmuş...
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Sabri inanılmaz oynuyor ise oyun patladı demektir lol
Şu sitede eleman baya bir uğraşıp wonderkidleri falan çıkarmış, hile sayılır ama isteyen göz atsın.
http://www.truefootballmanager.com/search/label/young%20stars

wonderkid listesine pato'yu bojanı koymak nedir abi =)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Yoo Cafercan'lı kadromla ben aldım :D

Bu arada demin FB maçına giderken oyun çöktü. Kadıköy'deki maçta Fener'e 1'e 4 verince hata verdi :D

1 maçı tekrar yapmam gerekti =(

fenerbahçe de sorun var sanırım benim de oyun 3 kere reslememe sebep olacak şekilde hata verdi. sonra girmedim bi daha (süper kupa da eziyodum feneri, 5. dakikada bilica kırmızı kart görmüştü. sonra bi oparasyon sonucu kitledi kendini oyun. aziz sigames e para yedirmiş heralde:P)
Mesaj tarihi:
aquila said:

guiza gol atamiyo
rustu sacma gol yiyo
biri de sabriyle ilgili gercekten yaptigi ve oyunda da olan(daga tasa orta, vucut calimi vs) bisey yazarsa oyuna rep vericem.

E yazdım 3 sayfa geride:

Rewendor said:

Biraz önce board toplantısında öneri geldi

abi nasıl muhteşem yapmışlar bu oyunu yaaa :D
Mesaj tarihi:
fenerle başladım şimdi
benficaya deividi sattım , serdar taşçıyı aldım defansa da, yabancı kontenjanı rahatladı biraz.
48 ayda ödemeye ikna edebilirsem gökhan inleri alıcam belki sdf

create tactic olayını çok sevdim, tam kafamdaki gibi oynatıyorum şu an fenerbahçeyi, eğlenceli baya.
  • Yeni Oluştur...