massosoit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 şimdi farkettim oyuncuyla yeni kontrat imzalinca değeri artıyor ve yıllık verdiğin ücretle orantılı oluyor bu iş.çok saçma olmuş bence.çok şişiyor görünen değerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Gerçek hayatta da öyle değil mi zaten artık? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Evveet, ben de hemen Sevillam ile başlayayım sezona. Türkiye ligi hiç cezbetmiyor beni, İng veya İsp çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kim diyodu Baros gol atamıyo diye ya? 6 maçta 9 golle oynuyo valla nazar değmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sostizm said: Yok sanırım bu sürüm DB-Editor'u yok veya steam sürümünün yok. steam klasörünün içinde steamapps diye klasör var onu aç fm 2010 klasörüne gir, içerisinde tools klasörü var orada editor u göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bişey sorcam ya, u20 ve u18 takımımdaki oyuncuları general(youth) trainingine atayamıyorum. Neden olabilir? Nasıl düzelir? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 nileppezdel said: Kim diyodu Baros gol atamıyo diye ya? 6 maçta 9 golle oynuyo valla nazar değmesin :D 11 maç 16 gol oldu. Utanın kendinizden beyler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bi sezon kadroda sadece baroşu bulundurduktan sonra forvet olarak vagner love ı alıp baroşu yedek bıraktım leblebi gibi atıyo şu an, gerçi ligde pek atamadı hep şlde atıyo ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 PA değerleri var isteyen bakar :D Valla ben Lago Junior'u aldım işte genç yetenek baya ucuza. Altyapıda döktürüyo -8 potentialı gerçi çok iyi diil ama Baros'un PA'sı zaten 153 sanırım onun kadar olsun daha bişey istemem :D Bi de Alipio gelcek sezon sonunda Madrid'den. Onun PA'sı da -9 zaten gayet memnunum yani forvet geleceğimden. Cem Sultan da -9 yada -8 işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 -li olunca noluyo, b, de hani pa değerlerine bakmazdın lan yalançı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sabah tam oyunu açmış saveimi load ederken elektrikler gitti şimdi geldiğinde oyun bozulmuş re-install deniyorum kurtarabilirim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 naraso said: -li olunca noluyo, b, de hani pa değerlerine bakmazdın lan yalançı :D -9 -> 180-190 arası random - 8 -> 170-180 arası random . . . diye gidiyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mumu said: sostizm said: Yok sanırım bu sürüm DB-Editor'u yok veya steam sürümünün yok. steam klasörünün içinde steamapps diye klasör var onu aç fm 2010 klasörüne gir, içerisinde tools klasörü var orada editor u göreceksin. Vayy be kaçkere baktım, hem de TAM oralara baktım göremedim iyi mi? ÇOK TEŞEKKÜRLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 naraso said: -li olunca noluyo, b, de hani pa değerlerine bakmazdın lan yalançı :D Abi bakmadım ki zaten. Scout yaptırdım Bierhoff'a güvenip aldım adamları. Ki başta scoutlarım söyledi bana bunlar iyi yatırım olur diye. Sonra transferleri gerçekleştirdim. Bikaç hafta sonra issabetli olmuş mu diye isimleri girerek baktım editörde. Yoksa genie scout falan bize ters :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bisewar süper oyuncu tavsiye ederim, nil bakma olm güven scoutlarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bierhoff'a güven tam ya, adam buluyo valla takır takır yetenekleri. hile programı gibi adam. Bu arada üstüne reinstall fayda etmedi uninstall üstüne reinstall deniyorum şimdi de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Abi şey ya, bana tolga demirtaş buldu o iki adamı. Oyunda öyle bi gariplik var dandik sxoutlar sıfırdan süper gençler buluyolar böyle.. Geçen sene de böyle olmuştu dandik scoutum buluyodu ben sonra iyi scoutumu yllayıp onaylatıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 o save bozulmuştur abi , o yüzden roll auto save yap. bu arada roma beni istedi şl de gruplardan çıkmam garanti gibi olduğundan kabul etmedim sdasdfsfa, daha önce juve ve fiorentinayıda geri çevirmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 National Knowledge etkisi o da işte sanırım. Dandik scoutun türk olduğu için türk futbol databaseinde çok daha fazla bilgisi var daha rahat buluyo göze çarpanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 naraso said: o save bozulmuştur abi , o yüzden roll auto save yap. bu arada roma beni istedi şl de gruplardan çıkmam garanti gibi olduğundan kabul etmedim sdasdfsfa, daha önce juve ve fiorentinayıda geri çevirmiştim :D save zaten gözükmüyo oyun yamuk yumuk açılıyo save dosyası da gözükmüyo listede. ama save ederken gitmedi ki elektrik load ederken gitti, problem olmaması lazım sanki yaw haydaa oyun komple çöktü, uninstall edip tekrar yüklesem bile hata verip duruyo Edit: düzelttim "last save game" arrayında bilmemne token hatası verip duruyodu girdim yeni bi oyun açtım rastgele, onu save ettim, çıktım. Last Save game olarak artık onu gördüğü için de hatayı vermeyi kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu arada neeskens gidince keownı alabilirsiniz asistant manager olarak arsenalden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Rewendor said: naraso said: o save bozulmuştur abi , o yüzden roll auto save yap. bu arada roma beni istedi şl de gruplardan çıkmam garanti gibi olduğundan kabul etmedim sdasdfsfa, daha önce juve ve fiorentinayıda geri çevirmiştim :D save zaten gözükmüyo oyun yamuk yumuk açılıyo save dosyası da gözükmüyo listede. ama save ederken gitmedi ki elektrik load ederken gitti, problem olmaması lazım sanki yaw dosya büyük ihtimal yazılırken hata yediği için zarar görmüş olabilir, ama emin değilim. daha önce save ederken başıma gelmişti ama load ederken hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Rewendor said: National Knowledge etkisi o da işte sanırım. Dandik scoutun türk olduğu için türk futbol databaseinde çok daha fazla bilgisi var daha rahat buluyo göze çarpanları. Abi adamlardan biri fildişi sahilinden diğeri de brezilya. İkisi de İspanya'dan geldi gerçi. Tolga Demirtaş'ın süper İspanya bilgisi varsa bilemem :D Yok ispanya bilgisi baktım şimdi 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gignac - 9m€ gerçekten fenalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 off averajla 2. oldum şl de bi de müfit erkasabı barça almış :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar