Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 GS çok dengesiz ya, bi bakıyosun Barcelona gibi top oynuyo bi bakıyosun mahalle takımına gol atamıyo Ya da benim taktikle öyle bilmiyorum. 4-2-3-1 oynuyorum. 2 MC - AMR AML AMC - FC çeklinde, Baros daha gol atamadı. AMC de Arda da Elano da iyi bayağı, Linderothu bayağı kötüleştirmişler haliyle Topal - Ayhan - Sarpı dönüşümlü kullanıcam Topal iyileşince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Baros demoda leblebi gibi atıyodu aynı taktikte ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 barosu hangi tip forvet oynatıyosun? poachera çok uygun geldi bana? ÇOK zevkli olmuş oyun "basic" taktik ayarları ile.. ve uzun zamandır ilk defa gol attığımda seviniyorum , çok belli olmuyor gol olup olmıycağı pozisyonların. harika oldu bu oyun harika! ama hala training kötü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi hatırlamıyorum ya poacher galiba ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 baroş bende de bu yıl gol sıkıntısı çekiyor, 26 maç 17 gol toplam ligde de 16 maç 9 golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Hmm poacher değilmiş ona aldık bakalım ne kadar farkedecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 e normal abi , gol sıkıtısı çeker durum değil bence :) zaten histroyye bak barosun en fazla gol attığı sene geçen sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 poacher oynıycaksan passingi direct yapmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oyun çok gerçekçi (kuzenimin SSsi) http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs118.snc3/16540_166384649214_746364214_2841129_6209058_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bana sabri deme arkadaş,hala sabriyi satmak delilikti diyolar. 7 ay oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tunch said: poacher oynıycaksan passingi direct yapmak lazım :) passing direct zaten, hatta crosslar da direct, dikine oyun eviyorum. AMR ve AML ye de winger değil inside forward->support verdim. ve emri verdiğimin ilk maçı 25. dk da Baros ilk golünü atar, 44'te sezondaki ve maçtaki 2. golünü de atar devre arası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o değilde şu fan day ler gerçek olsa türkiyede nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bi zamanların efsanesi yavrum Bierhoff'u aldım bea, Neskens tavsiye etti scout olarak aldım. Siz de alın, kaçırmayın. Judge ability / potential 19 19 adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Beni physical'lar deli ediyo. Azmo lütfen cevap ver mesela Emre çolak'ın strength 1 gözüküyo ya 1 ne? Üflesen düşer. ilk yarı sonunda da yorulur stamina da yerlerde. Bunlar ne kadar sürede gelişir ve oynatırsam mı gelişir? Bi de ne kadar gelişir lütfen söyle.. Süper PA oluyo bütün özellikler iyi oluyo ama adamın fizik oynamaya müsait olmuyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 valla söylemeyi unutmuştum bierhoff baya iyi scout oyunda evet kaçırmayın 2 yıldır sömürüyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çok geyik ya forvetlerime gol attıramıyorum,maçlar 3-4 gollü geçiyor ama forvetler hariç takımdaki herkes gol atıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Rewendor said: tunch said: poacher oynıycaksan passingi direct yapmak lazım :) passing direct zaten, hatta crosslar da direct, dikine oyun eviyorum. AMR ve AML ye de winger değil inside forward->support verdim. ve emri verdiğimin ilk maçı 25. dk da Baros ilk golünü atar, 44'te sezondaki ve maçtaki 2. golünü de atar devre arası olur ben anlıyorum bu işten yahu :) kanat adamlar inside forward oynuyorsa , bekleri wing back yap. bi tane CMyi de defansif ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 CM lerin ikisi de top kesici zaten. Bekleri de başta dediğin gibi yapmıştım Barca'ya özenip ama Sabri'den Dani Alves olmuyo :D Kontrataktan çok gol yemeye başlayınca otomatiğe ayarladım ara ara çıkıyolar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 juveye away goal ile elendim ya püff )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Juve'ye ben de gıcığım, başladığımdan beri Arda'ya declare interest yapıp duruyolar kafası bulandı çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 satıcağın izlemine kapılmasın arda aman derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yok her seferinde hands off diyorum da 1 2 de o da istemedi 3 ten sonra bi yan çizer gibi olmaya başladı o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sözleşme öner o zaman garanti olsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Lincoln'ü sattım Kewell'ı da sunderland'e yolluyorum umarım birazdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kewell süper yedek laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar