nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ulan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ALDIM! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Adam panikle deparlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Aynen öyle oldu. Girdim d&ra baktım sırada duruyo bi sürü fm010 ama o gazla hızlıca yürüdüm aldım ve arkamı dönüp kasaya yöneldim iki tane de çocuk vardı tip tip baktılar napıyo bu diye: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 OHA o sen miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sağ altta bazen bir pencere beliriyor, achievement olayı var sanırım oyunda.acılınca onları haber veriyorda.oyun içinde onlara nerden bakıcaz anlayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ulan para yok maaşı bekliyoz off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 massosoit said: Sağ altta bazen bir pencere beliriyor, achievement olayı var sanırım oyunda.acılınca onları haber veriyorda.oyun içinde onlara nerden bakıcaz anlayamadım... oyun içinde yoktur, steam community sayfandan bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Razu said: OHA o sen miydin? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 steam hesabına eklenmiyor değil mi kutu versiyonu nil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oyunda geliştirilern çok bişey olmayınca haliyle pacthelnicek şey de pek yok , notlarda dişe dokunur çok büyük bi olay göremedim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 parası olan takımda oynuyosanız Cassano'yu alın.. italtan researcherlar yine yapmış yapıcaklarını , lippi'ye inat cassanoyu süper eleman yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fenere süper kupada çaktım 2 güzel bi başlangıç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tunch said: parası olan takımda oynuyosanız Cassano'yu alın.. italtan researcherlar yine yapmış yapıcaklarını , lippi'ye inat cassanoyu süper eleman yapmışlar. Cassano süper adam zaten de bi türlü dikiş tutturamadı hiçbi yerde anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi daha yüklemedim M&M6 oynuyorum deli gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 süper değilmiş demekki o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Silphatos said: fenere süper kupada çaktım 2 güzel bi başlangıç oldu hahah ben de beşiktaşa çakıp,ilk kupamı aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Rewendor said: Cassano süper adam zaten de bi türlü dikiş tutturamadı hiçbi yerde anlamadım gitti. senelerdir dikiş tutturamadığı için özellikleri de düşüktü , şmdi italyaya gelince dayanamamış belli italyanlar. zaten transfer yapacaksanız italyadan yapıcaksınız.. her türlü overrated değerlendiriyorlar oyuncuları.. bunu özellikle italyaya transfer olan oyuncuların bir sene sonraki stat artışlarından anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bu arada daha hazırlık dönemini geçemedim , ama gördüğüm kadarıyla kondüsyon düzelmesi biraz artmış gibi , hazırlık maçları arasında bile gayet toparlıyor oyuncular. training arttırsak mı acaba biraz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çok çabuk dağılıyo takım, yani takımda ki huzur. elano sabri gökhan 3lüsünü sattım sattım diye huzursuzluk başladı sonra onların yerine velosso micah richards ve srna yı aldım ama takımdaki huzursuzluk geçmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tunch said: bu arada daha hazırlık dönemini geçemedim , ama gördüğüm kadarıyla kondüsyon düzelmesi biraz artmış gibi , hazırlık maçları arasında bile gayet toparlıyor oyuncular. training arttırsak mı acaba biraz? :) evet benim de dikkatimi çekti o, demoda hazırlık dönemini sonunda çökmüştü resmen benim takım naraso said: çok çabuk dağılıyo takım, yani takımda ki huzur. elano sabri gökhan 3lüsünü sattım sattım diye huzursuzluk başladı sonra onların yerine velosso micah richards ve srna yı aldım ama takımdaki huzursuzluk geçmedi sabriyi satmışsın daha ne olsun, iyi şutlamadılar seni sevinmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 abi confidence update te zaten taraftarlar sabrinin satılmasına çok üzgün falan dedi abi sdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Elano ve Gökhan gibi takıma yeni gelmiş adamları gelir gelmez satarsan tepki alman normal :) En az 1 sene beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ama işte sabri ye ağlamışlar, sorun biraz orda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 1. sezon sonunda sattım, ki elanyou da satmamın nedeni şu bir takım ilgilendi bende hem gaassaray hem de elano için iyi bir teklif gelirse neden olmasın dedim üzüldü gitmek istedi sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar