Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 iyi satmışsın elanoyu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bir sonraki patch ne zaman gelecek ve oyun stabil olacak =) şimdiden oynamayalım boşuna hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oyun önceden çıkan fmler kadar fazla patch istemiyo zaten. stabile yakın geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 patch neden steam e düşmedi anlamış degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Steamden indirdiğin patchli hali de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 eminmiyiz bundan,nasıl anlıyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ana menüde oyuna başlarken v10.1 benzeri birşey yazıyorsa vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fede said: oyun önceden çıkan fmler kadar fazla patch istemiyo zaten. stabile yakın geldi bana yoooo buna inanmam kesin oyunun bi yerinde ortaya çıkmayı bekleyen gizli ama çok sinir edici bi bug vardır, 1-2 güne kokusu çıkar. Bugüne kadar hangi FM stabile yakın çıkmış ki bu çıksın :P gelmeyin üstüme, pzt sınav var o yüzden başlayamıyorum oyuna kendimi kandıracak ikna edecek bahanelere ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ya bu soğukta evden çıkmak istemiyorum abi yazmayın güzel güzel canım çekiyo =( D&R'a 10 dakka mesafede ev ama hava soğuk ve hastayım beyler lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hastayken ve yapcak bi şeyin yokken evde oturup fm oynamak gibiside yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yiaaaa =''( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Git al sen mi büyüksün d&r mı göster onlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yağmur da başamış sdfsdf Annemden de isteyemem ki "ders.." diye başlar :D Neyse pazar yurda dönücem mecburen çıkıcam evden artık kaldıysa alırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Peynir ekmek gibi gider FM orda..sonra çok üzülürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 D&R daki fm'yi çıtır çıtır akşam simidi gibi alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yaa of! Tamam gidiyorum almaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 DUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 asdas :D Çıkıyorum şimdi, kalmadıysa lanetliycem hepinizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Gitme boşuna.Kalmamış D&R'larda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Şaka di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 D&R'da çalışıyorum dostum..sistemde gözükmüyor artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ne kadar oyun ? Steamden alasım var bu gece. Cd md kasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 @revenge: Abi hiç bi yerde mi olmaz? Şaka olmalı bu ya giyindim valla çıkıcam şimdi. Bağdat Caddesi lan illa vardır =( Olm söyle şefine bundan sonra 10 koli alsınlar şu yeni çıkan oyunları az alıyolar sonra kalmıyo sinirleniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 2.1 gb :D Pre-orderı 39.99$ dı.Kendisi de o civardadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Şaka yaw çık git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar