Razu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 uykusuz her gece!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 güzel olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 naraso said: pre download yap , akşama oynuyabiliceksiniz sizde Yaptım, ama hangi akşam o dediğin? 31'inde çıkacak deniyor oyun. Cumartesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 tunch said: yıllar sdonra düzgün FM oynamaya başladık , sıkıntı olmasın bi zahmet :P Yakındır şikayet etmeye başlaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 valla linki bilmem de sen bayağı hızlı uçacan gibi yörünge dışına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sostizm said: naraso said: pre download yap , akşama oynuyabiliceksiniz sizde Yaptım, ama hangi akşam o dediğin? 31'inde çıkacak deniyor oyun. Cumartesi yani. bu gece çıkıyo olması lazım si nini forumunda söylediler o steamin öküzlüğü bu gece oynanabilcek falan diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Matt - SEGA Marketing Bloke Steam will release on October 30th - as you'll have seen the date has changed several times in the last few days. Anything else it says is a mistake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 uçucak bişey yok yüzlerce kez gördüm öm ile isteyen uççaksakda kaderimiz napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gayet çalışıyor korsan bu sefer rahat rahat ama orjinal alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 naraso said: Matt - SEGA Marketing Bloke Steam will release on October 30th - as you'll have seen the date has changed several times in the last few days. Anything else it says is a mistake. şimdi şöyle bişey eklemişler: said: This game will unlock in approximately 5 hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu arada HG nedir abi yıllardır hep var ama hiç öğrenmedim ne olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 HG senin kulübünde ya da ülkende yetişmiş oyuncular. 2 farklı renkte biri senin kulübün diğeri senin ülkende yetişenleri gösteriyor (FM09'da mavi ve yeşildi renkler orjinal skinde, FM10'a pzt günü sınavım olduğu için korkudan daha el atmadım bilmiyorum.) Belli başlı ülke liglerinde ve turnuvalarda (mesela CL) belli bir sayıda senin takımının yetiştirdiği ve belli bir sayıda senin ülkende yetişmiş oyuncu olması gerekiyor kadro listende o kriterlere uygun adamları işaretliyor işte HG. Home Grown un baş harfleri diye tahmin ediyorum ama resmi açılımı nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 2 saati kaldı steam de,ne kıl bi olay ya neyi bekletiyolar bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ingiltere çıkış saatini falan bekliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Oyun nete düşmüş hacı nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kutulu şekilde çıktı çünkü ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 patch indiriyorum bakalım uyumlu olcak mı oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nasıl ya ilk patch çıktımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 evet çıktı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 steamden indirebilirsiniz oyunu. ben 2 gündür oyuncu keşfindeyim söylemesi ayıp. kampa girdim çıkarması lazım birilerinin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 keşfettikçe yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben patch i bulamadım,steam de yok link verebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 patch ücretsiz ve şu an aşırı server yoğunluğundan indirmesi zor o yüzden rapid linkini versem banlanmam diye düşünüp veriyorum. http://rs752.rapidshare.com/files/299628980/FM2010_v10.1.0_PC_Patch.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kendi sitesinde varmı,bu ne patch i anlamadım.sigames mi yayınladı bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar