Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 baya oldu oyuna başlayalı, logo paketi de yeni oyun açmadıkça aktive olmuyodu diye biliyorum o yüzden boşa indirmiyim diye indirmedim. Şimdi yüklesem saveli oyunuma da eklenir mi logolar?
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 eklenir. yeni oyuna gerek yok ama cache dosyasini sil yukledikden sonra.
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tunch said: türkiye ligine indir sadece , ne kadar kasıcak 2 mblik şey :) ya ne bileyim , kasar dedim uğraşmadım :P rewendor dan görüp adanasporla başladım şimdi , 1.ligden süper lige takım çıkartayım sdfds
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben 2. ligden çıkarttım, 1 sene de bank asyaya çıkıp orada şampiyon olmakla kaybettim yani :P
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 biliyorum 2. ligden çıkarttığını da , bir ülkeden 3 lig açsam çok yavaş olacaktı yine :P o yüzden 1. ligden çıkartıyorum :)
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 13 dakka da 3 adamın sakatlanı oha be.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 oyundan çıkacak şekilde mi sakatlandılar? Yoksa oyuna devam edebiliyolarsa normal, sert rakiplere sezon sonuna doğru oluyo. Sakatlıktan yeni dönmüş adamı çat diye 11 başlatırsan da oluyo
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yok abi hiç biri sakatlıktan çıkmamıştı. bir de evet hepsi oyundan çıkacak şekilde sakatlandılar. hatta bir adamı aldım sakatlananın yerine 1 dakka sonra aldığım adam sakatlandı :P
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 meh ayıp olmuş o... Ben sürekli training facility arttırdım fitness düşük diye her sene rapor geldiği için, 1 tane de fitness coach buldum, o zamana kadar bende de çok sakatlık olurdu artık o kadar olmuyo. Bi de imkanın varsa stadyumu tazele. Koç olarak Totti'yi falan aldım şimdi iyi işler yapıyo :)
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 daha sene başı ve adanasporla olduğumdan iyi antrenör bulmam zor. bir tane kadın doktor var zaten kadroda yollicam onu. seksistim , kadın istemiyorum staffımda.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ahahaha :D kadın regen menejer çıksa oyunda. ada çıkıyosa bana denk gelse. Övsem manita yapsam falan (:P)
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 2017 de şampiyonlar ligini aldım beşiktaş'la ilk 11 de bir tane yabancı futbolcum var. galatasaray'a şampiyonlugu verdik ama olmadı.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yeni taktik yarattım , biraz üsütnde çalışıp burda beğeninize sunucam 4-1-2-3 şeklinde kendileri :)
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi 11 puanı 5 haftada erttirdim resmen :(
poopla Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ksk ile çıktığım sene 8.ym 27 hafta erçağın ayağı 3 kere çatladı sonunda kırıldı
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 erçağ inanılmaz bi adam oldu bende. Statleri çok kötü, ama değeri acaip yükseldi her sene gol krallığına oynuyor, ama özellikleri kötü diye de kimse satın almak istemiyor. Tek başına ksk'yı her sene ilk 5e sokuyor süper ligde, şu ana kadar her maçımda da 1 golü var bana, sırf o yüzden bi golü yedim varsayıp atak oynatıyorum ilk dakkadan. Ama hala statleri kötü o yüzden ben de almıyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ya benim sol kanadım aşırı yoruluyo. Kimi koyarsam koyayım aşırı yorgun ama sağ kanat yada diğer pozisyonlarda bu olmuyo. Stamina'ları ve natural fitnessları falan da gayet iyi. Soldan yüklenin falan da demiyorum hani advanced tacticsde.. Anlam veremiyorum ya :/
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oyunda genel olarak sağ bekler sol beklerden daha iyi (dünyada da böyle hatta) o yüzden daha çok mücadele etmeleri gerekiyolardır karşılarındakiyle :D Bi de şey, eğer bekin kötüyse kanat onun da açığını kapatmaya çalıştığı için daha çok koşup yoruluyo. Bak GS'de aynı sorun var Keita'nın arkasında Sabri oynarken sezon başında nasıldı, sezon sonuna doğru sabri bek oynamayı öğrendikten sora keita nası coştu incelersen farkı görürsün :D
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya ben bu oyunu oynamayı düşünüyorum nasıl bir oyun =/
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 futboldan anlamak lazım biraz
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 codename_curse said: ya ben bu oyunu oynamayı düşünüyorum nasıl bir oyun =/ tatar haklı, sen oynayamazsın anlamıyosun futboldan
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Rewendor said: oyunda genel olarak sağ bekler sol beklerden daha iyi (dünyada da böyle hatta) o yüzden daha çok mücadele etmeleri gerekiyolardır karşılarındakiyle :D Bi de şey, eğer bekin kötüyse kanat onun da açığını kapatmaya çalıştığı için daha çok koşup yoruluyo. Bak GS'de aynı sorun var Keita'nın arkasında Sabri oynarken sezon başında nasıldı, sezon sonuna doğru sabri bek oynamayı öğrendikten sora keita nası coştu incelersen farkı görürsün :D Bence tam tersi oyunda bi kere çok az kaliteli sağ bek var, ama canavar gibi bir yığın sol bek var. Yani kesinlikle katılmıyorum şu mesaja :D bek-öndeki adam arasında ilişki var tabi de sol bekim iyi aslında, neyse bakalım görcez ilerde
Öne çıkan mesajlar