Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna - Türkiye 12.08.09:21.00 - Hazırlık Maçı

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

said:
A Milli Takımımız bu akşam özel maçta Ukrayna ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ukrayna'nın Kiev şehrindeki Valeri Lobanovskiy Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin'in yardımcılıklarını vatandaşları Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ukraynalı Igor Ischenko olacak.

Ay-yıldızlılarda Emre Belözoğlu, Yusuf Şimşek ve Mevlüt Erdinç sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılmıştı.

A Milli Takımın Ukrayna karşısına; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, Kazım, Hamit, Ayhan, Arda, Tuncay ve Nihat onbiri ile çıkması bekleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nihat değilde forvette mevlüt yada batuhan ı deneseymiş daha iyi olurmuş.ben bu fatih terim i anlamıyorum zaten.bu ilk 11 zaten bir birine alışmış milli takımda 30 dan fazla oynamış oyuncular.onların yerine genç oyuncuları denese daha iyi olur.hep aynı döngüde dönüp duruyor.sonra biri sakatlanıncada sakatlıklardan yakınıp duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mevlüt sakatlandı, PSG'ye transfer olmadan önce bile Mevlüt'ü ısrarla oynatırdı Terim.Sağlıklı olsa adamın bankosu olurdu muhtemelen.

Bana göre kadro tek tek isimler olarak ve bu adamların mevcut performansı olarak Arda ve Hamit'ten ibaret bir takım gibi duruyor,uzun zamandır bu kadar güçsüz bir Türkiye A milli takımı görmemiştim umarım yanıltırlar performansla.Nuri'yi orta sahaya monte etse bari 5-6 yılımız kurtulur.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

onların yerine genç oyuncuları denese daha iyi olur.hep aynı döngüde dönüp duruyor.sonra biri sakatlanıncada sakatlıklardan yakınıp duruyor.

milli takım hazırlık maçları daha çok taktik amaçlı. klüp olsa dersin genç oyuncu denesin diye. genç oyuncuları denemek klüplerin işi.

milli takımın işi zor bu arada. performansı banko diyebileceğimiz tek yıldız arda. gruptan falan zor çıkarız gibi geliyor bana ama hayırlısı bakalım. terim her ne kadar yıllardır şapkadan tavşan çıkarmış değilse de, bişeler yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...