di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Selamlar, Az once bu siteden kimsenin bilmedigi ve sunucusu bile sahsima ait e-posta adreslerime spam mail'ler gelmeye basladi. Uye oldugum bir mail adresim var zaten, oraya gelmesinde sakinca yok fakat mail adreslerimin hepsinde gorunce mail'i delirdim resmen. Bununla birlikte ofisteki diger kisilerin basina da ayni sey gelmis durumda. Sizde de bu tip sey var mi acaba ? Uye olmadiginiz halde aldiniz mi gunluk bultenlerinden ? Eger aldiysaniz ona gore islem yaptirip mail trafiklerini kapattirmak gibi bir planim var. Gorelim bakalim ondan sonra neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bana hergün 50-70 arası geliyor böyle..bakalım bunlardan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya arkadaş, ben de bişey sandım, dolandırıldın sandım. olağan bişey bu.forward mail atıyolar işte, mis gibi arkadaş listeni de kopyalamışlar, spam mail de gelsin dursun junk'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 de ayrı olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Turkiye'de spam sucmuydu ki ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Fistan said: ya arkadaş, ben de bişey sandım, dolandırıldın sandım. olağan bişey bu.forward mail atıyolar işte, mis gibi arkadaş listeni de kopyalamışlar, spam mail de gelsin dursun junk'a. Benim hic bi yere vermedim e-posta mail gonderemezler. Nereden buldun bunu diye hesap sorayim adama. Kimsenin arkadass listesinde falan degil yani bu e-postalar. Kaldi ki evet suc. Istemedigim halde taciz ediyorlar dersin uydurursun kilifina. Sizin de delirdiginiz seyler vardir, benimki de bu. Bir e-posta gelince o andaki isimi birakip e-postaya bakma zorunlulugum var benim. Ayni mail'den 20 tane dustu simdiye kadar. Uye olmamisim bisey yapmamisim. Ne diye spam yapip canimi sikip isimi boluyorsun ? Bildigin serefsizlik iste. Vaktimi caliyorsun bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kürek dalı - yüksek ihtisasta başarılar o zaman. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hacı yine sen iyisin, bunun bide 'enlarge your penis!' versiyonu var.. Sevgilim yanımdayken maile bakamaz oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bana da gonderiyorlar ancak uye olupta bulten alimi secmis falan olabilir misin? bende dolandirildigini falan sandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Yahu sorun da orada zaten. Uye degilim + spam aldigimiz bi 10 kadar e-posta adresleri kimse tarafindan bilinen adresler degil. Hatta bir kac tanesi ileride lazim olacak simdiden acayip diyerek acip gmail'ime yonlendirdigim adresler. Oyle gmail, hötmail de degil. abc.com dfe.com gibi adresler. Hani hosting'lerinin barindirildigi sunucunun yoneticisi aldi satti desek o da mumkun degil cunku sunucuyu yoneten, erisimi olan tek kisi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ara sor adamları dava açacam lan de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sen evin adresini vermedigin halde gelip kapinin onune menuyu birakan, 2 sokak arkadaki donerciyide dava edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hiç vermediğin mail adresine mail gelebilir. rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 zuahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 catch-all tanimlidir belki senin mail sunucuda ve random@domaine atmistir elemanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sharky said: catch-all tanimlidir belki senin mail sunucuda ve random@domaine atmistir elemanlar ?benim de direk aklıma bu geldi senin de aklına gelmiştir diye düşündüm ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ahahah vay şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kasım kasım asmak lazım kasım kasım kesmek lazım http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/3194/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Vay itler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bana haberleri yeni şeyleri yolla kısmına biri senin mail adresini yazmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 SUÇLU SUÇUNU İTİRAF ETSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 di said: Fistan said: ya arkadaş, ben de bişey sandım, dolandırıldın sandım. olağan bişey bu.forward mail atıyolar işte, mis gibi arkadaş listeni de kopyalamışlar, spam mail de gelsin dursun junk'a. Benim hic bi yere vermedim e-posta mail gonderemezler. Nereden buldun bunu diye hesap sorayim adama. Kimsenin arkadass listesinde falan degil yani bu e-postalar. Kaldi ki evet suc. Istemedigim halde taciz ediyorlar dersin uydurursun kilifina. Sizin de delirdiginiz seyler vardir, benimki de bu. Bir e-posta gelince o andaki isimi birakip e-postaya bakma zorunlulugum var benim. Ayni mail'den 20 tane dustu simdiye kadar. Uye olmamisim bisey yapmamisim. Ne diye spam yapip canimi sikip isimi boluyorsun ? Bildigin serefsizlik iste. Vaktimi caliyorsun bildigin. Bundan doğal ne var. Virüs benzeri birşey yemişsin işte. Önerim Mail adreslerinizi bilgisayarlarınıza kayıt etmeyin. Yani beni hatırla vs.. tür kutucukları tiklemeyin. Herhangi bir oyunun,programın crack'i bile buna sebep olabilir. Amcam satıyor toplayıp adresleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yahu adamın mail adresi tanımlı değil, adam zaten system yöneticisi, ne virüsü, ne crack i, ne warez i. şöyle bir olasılık da olabilir, herhangi bir kişi senin domainine (abc.com) uğradıktan sonra bu siteye girerse, referral olarak abc.com çıkarsa, [email protected] a mail göndermiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Şirkette spy var o zaman. Mesela ben alışveriş yaptın mı telefon numaramı istoyorlar ya. Mesaj spam layan Boyner,migros benzeri yerleri Sevmediğim bir adamın numarasını veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Adresleri nasıl ele geçirmişler onu bulamamış diye kuduruyo di :) İşim bölünüyo falan olayın makyajı :P Default address'e atılıyor olabilir evet. Domain register listeleri oluyor internette oradan alabilirler. Eğer account@domain şeklinde direkt açtığın maile geliyorsa gerçekten çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar