Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Deacon said: Goarth said: Boğaziçi vs diğer üniversiteler tartışmasına research vs girmiş ama şöyle bir gerçek var bugün özel sektöre başvuru yaptığında master,vs yoksa lisansın boğaziçi haricinde bir yerde ise (ODTÜ hariç) malasef çok ciddiye alınmıyorsun ondan daha fazal tartışmaya gerek yok... naptın sen ya :/ itüdür, sabancıdır, koçtur, bilkenttir... ayrıca bazı okulların bazı spesifik bölümlerdeki başarısı, insanın kendini yetiştirmesi, şirketlerin mülakat yapması... hiç mi önemi yok :/ o okullar haricinde ve bir kaç tanesi haricinden mezun değilsen... mülakata bile giremesin.. artık olay biraz markaya döndü ne kadar kendini geliştirirsen geliştir o diplomayı aldın yer bu iyilerinden biri değilse malasef... Prawler staj demişsinde Türkiye'de stajların çoğu torpille döner oda olmasa fazla ciddiye alınmaz, iş ayrı,staj ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Benim staji yaptigim yerde calisanlardan bahsediyorum ben. Benim gibi staj yapanlardan degil. Staji bir pozisyon olarak degerlendirmiyorsun herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesela adam karşındakini doğru düzgün anlayamıyorsa mülakata girmesi de pek işe yaramaz sanırım.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Prawler said: Benim staji yaptigim yerde calisanlardan bahsediyorum ben. Benim gibi staj yapanlardan degil. Staji bir pozisyon olarak degerlendirmiyorsun herhalde? işe girip deneyim sahip olduktan sonra o farkların bir önemi yok ama işe girmeden önce malasef fark ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 evet başlığın adı "ÖSS 2009 - Hangi Pati Nereyi Kazandı". sayenizde üşeniyorum kimler nereyi kazanmış diye tek tek sayfalara bakmaya, teşekkürler bütün tartışanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Uludağda okuyan pati varsa, (kontak kurduklarım hariç) öm ile ulaşın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Goarth said: Prawler said: Benim staji yaptigim yerde calisanlardan bahsediyorum ben. Benim gibi staj yapanlardan degil. Staji bir pozisyon olarak degerlendirmiyorsun herhalde? işe girip deneyim sahip olduktan sonra o farkların bir önemi yok ama işe girmeden önce malasef fark ediyor.. Abicim ise girerken ayirim yapiyorlar diyorsun. Ben de diyorum ki ayirim yapiyorlarsa bu kadar farkli uniden bu kadar adami neye gore seciyorlar? Kriterleri sadece okul degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Dark_Soul said: benim salak kuzende 340 küsür puanla bilkent bilg. müh. girmiş(burslu değil tabi).Yani o kadar puan alıp da özel üniye gitmek salaklık bence,yüzünede söledim :D yaa benim salak kuzen de bilkent bil müh. girdi.O değil tatilde biriyle tanıştım onun kardeşi de aynı bölüme girmiş.Kaçar kaçar alıyolar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Hacettepe Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık(Fransızca) Allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 herkesi tebrik ederim hayırlı olsun. Ankara Üni. Bilgisayar Müh. okuyorum egerki gelecek birileri falan varsa her turlu yardımcı olurum.Kıdemli sayılırım okulda biraz uzattım da eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 çankırı karatekin - uluslararası ilişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 dogus unide okuyan varmi? kuzenim elektronik haberlesme muhendisligine girdi nasildir okul bolum bilen tavsiye verebilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Bence okumaya deger ozel okullar: Bilkent,Sabanci, Koc. Yeditepe Dis Hekimligi falan boyle. Bazen spesifik bolumler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 boğaziçi fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 iste sonunda kalite bi insan cıktı ortaya oh bea .. gz bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 codename_curse said: boğaziçi fizik meslektaşız:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Chewy said: Tokat Üniversitesi - Uzun yol kamyon şöförlüğü fenaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 codename_curse said: boğaziçi fizik geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 codename_curse said: boğaziçi fizik hi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 codename_curse said: boğaziçi fizik ohhh :) ilk sene it gibi çalışır halledersin, 2. senede hayvan gibi kasarsın hallolur ama 3. sene hayatına yeni bir boyut katıcak it gibi çalışsanda bazı şeylerin olmadığını anladığın zaman işte bu döneme tekamül edicek. kuantum mekaniği çalışırken ,potansiyel sonsuz kuyularda kaybolduğunda bu kelimelerimi hatırlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 @goarth valla staj konusunda okula fln bakmıyorlar pek bakacak olsalar mercedes staja kocaeli metalurji mezunun değil de itü metalurji mezunun alırdı bu kocaeli mezunu arkadaşım da stajdan sonra çalışan olarak kaldı 1,5-2 yıldır mercedes satın almada çalışıyor bir örnek daha istanbul bilgisayar müh okurken ibm de staj yapan kuzen yarısı abim mezun olur olmaz ibm e girdi bir sene sonra turkcell e geçti şu anda hollanda da kaldı ki istanbul bilg müh.. itü değil bü deil yani benzer durum çoğu yerde var zaten staj dediğimiz şey bir yerde çalışma yerine de geçebiliyor, bir gün stajyer olan ertesi gün çalışan olabiliyor iş okuldan ziyade adam da bitiyor biraz.. özel sektör staj vs olaraktan deneyime çok bakıyor.. buradan müh gibi bölümlerde okuyan arakdaşlara sesleniyorum auto-cad öğrenin.. ustası olmasanız bile en azından adamlar önünüze bir parça koydumu çizebildiğinizi göasterecek kadar bilin.. sırf yeteri kadar staj deneyimi olmadığı için her gün 20-30 kişinin cv sini çöpe atıyorlar ben o gazla şimdi bir kobi ye girdim iyi götü ağzını burnunu kırıyorum bürokrasinin ehe ben yandım siz de yanmayın.. ya da yanın amk bana ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Olm sen Iktisatci degilmisin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 15 sayfa bakmayacağım, bilgi hukuk kazanan varsa bana ses versin. Kendercik veya Antimodes'e de ses verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 boğaziçi hukuk kazanan varsa iletişime geçebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi alınan öğrenim ile mesleklerin ne alakası var. çevreniz iyidir işe girersiniz. torpiliniz vardır işe girersiniz. işle ilgili artılarınız vardır işe girersiniz. adam sizi sempatik bulur işe girersiniz. hii tabii ki okulların verdiği diplomaların birbirlerine karşı göreceli üstünlükleri var da sonuçta hani kimse büyük bir şirketin ceo'luguna oynuyacam ben diye takılmıyor. rahat olun. sevebilceniz bir şehirde ve bölümde okuyun. kaldı ki aldığınız öğrenime dair iş yapacaksınız diye bir kuralda yok. hatta türkiye'de tersi bile geçerli denilebilir. herkes herşeyi yapabiliyor. yeter ki akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar