yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 destek bursu dedikleri sadece yurt parasını felan mı veriyorlar nedir tam olarak? bizim okuldan elemanın biri 280lik yeditepe destek bursluyu kazanmış okul sayfasına burslu yazmışlar cık cık, iö kazananı da direkt yazmışlar cık cık (okul kompleksli) beni de iö sancaklar şimdi :/ (ben kompleksli) şaka yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Killer said: Darko2 said: bi sorum olucak,belki saçma ama merak ettim,%50 burslu kazanılan üni için burs başvurusu gibi bişey gereklimi,kyk'nin verdiği gibi belge,form bişi doldurmak fln,yoksa direk kayıda mı gidiliyo? bişeye gerek yok, direk kayıta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 eskişehire gelen varsa yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yav said: destek bursu dedikleri sadece yurt parasını felan mı veriyorlar nedir tam olarak? 50% burs destek bursu. sadece öğretim ücretinin yarısını kesiyorlar, geriye kalan her şey aynı ücret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hmm. iyi de bir "%50 burslu" diye geçiyor bir de "destek burslu" diye geçiyor. emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 eminim :) başarı bursu tam burs, destek de yarı yarıya. her okulun farklı ama. mesela bilkentte tam burs kapsamlı burs olarak geçiyor, sabancıda 2/3 başarı bursu olarak geçiyor. fakat yeditepe için 50% burs oluyor destek bursu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ne ilginç valla ya sinir oluyorum böyle standart isim koyamıyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Prawler said: Penthesilea said: Doktora ogrencileri nasil ortamlarda rahat etmis, Boyle birsey yok Ilke. Yalan bu. Doktora ogrencisine dunyada ve ahirette rahat yok. üzerine çalışma yaptığı konuda gerçekten ilgisi varsa rahat var bu arada praw ın verdiği bu makale yayınalam şeysinde kesin hata var kaldı ki fuat ercan profumuz her sene development economics üzerine 1-2 makale yazıyor ve uluslararası yayınlara giriyor.. (bilimum neo liberal vs yayınlar haricinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bizim okulda yani özyeğinde destek bursu aldığın zaman(%50) yurt parasının da yarısından muafiyet var. bu arada khelben tanışırız artık orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 BabacumMostors said: Prawler said: Penthesilea said: Doktora ogrencileri nasil ortamlarda rahat etmis, Boyle birsey yok Ilke. Yalan bu. Doktora ogrencisine dunyada ve ahirette rahat yok. üzerine çalışma yaptığı konuda gerçekten ilgisi varsa rahat var bu arada praw ın verdiği bu makale yayınalam şeysinde kesin hata var kaldı ki fuat ercan profumuz her sene development economics üzerine 1-2 makale yazıyor ve uluslararası yayınlara giriyor.. (bilimum neo liberal vs yayınlar haricinde) Abicim birincisi benim verdigim seyde hata yok cunku benimkisi Business uzerine. Birazcik okuyalim lutfen ya neyin ne oldugunu. Ayrica bunlar top journallar diye biliyorum. Fuat Ercan'in Bell ya da Rand (ikisi de ayni sey) Journal of Economics'e uygun kivaminda birsey yayinlayabilecegini sanmiyorum. Yani uluslararasinin bile A B C varyasyon journallari var. O isler o kadar basit degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hacettepe-hidrojeoloji mühendisliği hadi bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ya bi arkadaş netten önkayıt yaptın mı falan dedi de. ben hiçbişey yapmadım össden sora kayıt adına kyk dışında. önkayıt falan naısl yapçam yapmalı mıyım vs vs. halp plx. ist. üni. bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 resmi sitelernden yapılıyo da gerekli bişi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 okulun kendi sitesinden bakıvercen. ege'de internetten ön kayıt yaptırmaksızın kayda almıyorlarmış mesela. bi de ön kayıt sayfasında kayıt günü ve saati yazıyor, belli bir tek saat ayırmışlar sanırım herkese işlemler kolay olsun diye. herkesin öyleyse güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yaşara gelen var mı yaşara 2 kişiyiz koca patide:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 itü - şehir ve bölge planlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Black-ice said: yaşara gelen var mı yaşara 2 kişiyiz koca patide:D Pati bile Yaşar'dan büyük abi kampüse bakınca sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Pyro said: Black-ice said: yaşara gelen var mı yaşara 2 kişiyiz koca patide:D Pati bile Yaşar'dan büyük abi kampüse bakınca sdf. ahahah(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hala bogazicili yok dimi tüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 boğaziçi-hukuk kazandım ben yazmamışım buraya şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 valla doğru sölüon ama güzel kampüsümüz yahu havuzlar fln:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 BOUN da izmirli kızlar varsa almasın bileceksin ortama girip kapacaksın :) Boğaziçi vs diğer üniversiteler tartışmasına research vs girmiş ama şöyle bir gerçek var bugün özel sektöre başvuru yaptığında master,vs yoksa lisansın boğaziçi haricinde bir yerde ise (ODTÜ hariç) malasef çok ciddiye alınmıyorsun ondan daha fazal tartışmaya gerek yok... İlginç birşey daha var bugün boğaziçinin yerini değiştirip saçma bir yere koyarsalar puanı düşebilir aynısı darbe öncesi İsntabul İşletmenin başına gelmiş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Peki ben ozel sektorde staj yaparken ayni pozisyonda Istanbul Maliye'den de adam vardi, Marmara Ing. Iktisat'tan da, Uludag Ekonometri'den de, Boun Uluslararasi Iliskilerden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 o zaman mesela insanlar lisans sonrası 3 sene master ve tezle uğraşmak yerine öss'ye 2-3 kere girip illa ki bouna girmeye çalışsınlar he he he iyi okulların farkını kabul etmeyen yok da. ben bu okuların diplomaları arkasına saklanıp alayını görmezden gelenleri yerin dibine batırmak için çok pis bileyeceğim kendimi akademik hayatım boyunca :P umarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Goarth said: Boğaziçi vs diğer üniversiteler tartışmasına research vs girmiş ama şöyle bir gerçek var bugün özel sektöre başvuru yaptığında master,vs yoksa lisansın boğaziçi haricinde bir yerde ise (ODTÜ hariç) malasef çok ciddiye alınmıyorsun ondan daha fazal tartışmaya gerek yok... naptın sen ya :/ itüdür, sabancıdır, koçtur, bilkenttir... ayrıca bazı okulların bazı spesifik bölümlerdeki başarısı, insanın kendini yetiştirmesi, şirketlerin mülakat yapması... hiç mi önemi yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar