Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 - Hangi Pati Nereyi Kazandı

wildpervert

Öne çıkan mesajlar

destek bursu dedikleri sadece yurt parasını felan mı veriyorlar nedir tam olarak?

bizim okuldan elemanın biri 280lik yeditepe destek bursluyu kazanmış okul sayfasına burslu yazmışlar cık cık, iö kazananı da direkt yazmışlar cık cık (okul kompleksli)

beni de iö sancaklar şimdi :/ (ben kompleksli)

şaka yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler said:

Penthesilea said:

Doktora ogrencileri nasil ortamlarda rahat etmis,

Boyle birsey yok Ilke. Yalan bu.
Doktora ogrencisine dunyada ve ahirette rahat yok.

üzerine çalışma yaptığı konuda gerçekten ilgisi varsa rahat var

bu arada praw ın verdiği bu makale yayınalam şeysinde kesin hata var kaldı ki fuat ercan profumuz her sene development economics üzerine 1-2 makale yazıyor ve uluslararası yayınlara giriyor.. (bilimum neo liberal vs yayınlar haricinde)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Prawler said:

Penthesilea said:

Doktora ogrencileri nasil ortamlarda rahat etmis,

Boyle birsey yok Ilke. Yalan bu.
Doktora ogrencisine dunyada ve ahirette rahat yok.

üzerine çalışma yaptığı konuda gerçekten ilgisi varsa rahat var

bu arada praw ın verdiği bu makale yayınalam şeysinde kesin hata var kaldı ki fuat ercan profumuz her sene development economics üzerine 1-2 makale yazıyor ve uluslararası yayınlara giriyor.. (bilimum neo liberal vs yayınlar haricinde)

Abicim birincisi benim verdigim seyde hata yok cunku benimkisi Business uzerine. Birazcik okuyalim lutfen ya neyin ne oldugunu.

Ayrica bunlar top journallar diye biliyorum. Fuat Ercan'in Bell ya da Rand (ikisi de ayni sey) Journal of Economics'e uygun kivaminda birsey yayinlayabilecegini sanmiyorum. Yani uluslararasinin bile A B C varyasyon journallari var. O isler o kadar basit degil.
Sosyal ağlarda paylaş

okulun kendi sitesinden bakıvercen.

ege'de internetten ön kayıt yaptırmaksızın kayda almıyorlarmış mesela. bi de ön kayıt sayfasında kayıt günü ve saati yazıyor, belli bir tek saat ayırmışlar sanırım herkese işlemler kolay olsun diye. herkesin öyleyse güzel bişey
Sosyal ağlarda paylaş

BOUN da izmirli kızlar varsa almasın bileceksin ortama girip kapacaksın :)

Boğaziçi vs diğer üniversiteler tartışmasına research vs girmiş ama şöyle bir gerçek var bugün özel sektöre başvuru yaptığında master,vs yoksa lisansın boğaziçi haricinde bir yerde ise (ODTÜ hariç) malasef çok ciddiye alınmıyorsun ondan daha fazal tartışmaya gerek yok...

İlginç birşey daha var bugün boğaziçinin yerini değiştirip saçma bir yere koyarsalar puanı düşebilir aynısı darbe öncesi İsntabul İşletmenin başına gelmiş diye duydum
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman mesela insanlar lisans sonrası 3 sene master ve tezle uğraşmak yerine öss'ye 2-3 kere girip illa ki bouna girmeye çalışsınlar he he he

iyi okulların farkını kabul etmeyen yok da. ben bu okuların diplomaları arkasına saklanıp alayını görmezden gelenleri yerin dibine batırmak için çok pis bileyeceğim kendimi akademik hayatım boyunca :P umarım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

Boğaziçi vs diğer üniversiteler tartışmasına research vs girmiş ama şöyle bir gerçek var bugün özel sektöre başvuru yaptığında master,vs yoksa lisansın boğaziçi haricinde bir yerde ise (ODTÜ hariç) malasef çok ciddiye alınmıyorsun ondan daha fazal tartışmaya gerek yok...

naptın sen ya :/ itüdür, sabancıdır, koçtur, bilkenttir... ayrıca bazı okulların bazı spesifik bölümlerdeki başarısı, insanın kendini yetiştirmesi, şirketlerin mülakat yapması... hiç mi önemi yok :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...