Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 premium üye olmama rağmen hem de. artırılsa olmaz kapasite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bizde limit yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bakıyorum sistemden faturanızı geç ödemişsiniz. yüzde 8 faiz binmiş, 108.000 dolar borcunuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 aquila said: bizde limit yok? sana kim mesaj atıcakda limitten bahsediyorsun yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Fistana mesajlarımız ulaşmıyor. bir nesil çürüyor yardım edin! kaldık öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hadi dota diyemiyorum misal adama şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Fistan said: aquila said: bizde limit yok? sana kim mesaj atıcakda limitten bahsediyorsun yea. ben atıyorum arada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bütün kızlar atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 e sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hakkaten turşusunu mu kuraceyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 utopia said: Fistan said: aquila said: bizde limit yok? sana kim mesaj atıcakda limitten bahsediyorsun yea. ben atıyorum arada ya. vayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aslinda arttirilsa guzel olurdu. hatta niye belirli bir kapasitesi var, kaldiralim gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bi de meşaj kutusuna otomatik gönderilenleri kaydet şeysi olsun yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dragonmax said: bi de meşaj kutusuna otomatik gönderilenleri kaydet şeysi olsun yav.. couldn't agree more @orc_lord gereksiz mesajları silmeyerek veritabanını doldurmayalım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 veritabaninin sismesini anlayabiliyorum. foruma atilan her gereksiz mesajda sisiriyor olsa gerek mesela garbage bolumune insanlar istedigi kadar seyi yazip gonderebiliyorlar. hatta alakali ve alakasiz bir suru mesaj var. garbage bile bu sekilde veritabaninda bi sisme yaratiyorsa ozel mesajlarda yaratsin, hatta forumda spam onleyici sisteme benzer bir sistemde entegre edilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 2005 den bir ss buldum. eskiden iyiydi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 garbage'a taşıyan yöneticimize tebrikler. süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 :D aasdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar