Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Ne izlenir?

LethE

Öne çıkan mesajlar

şu ana kadar izlediklerim: (+ inuyasha)

listeden daha izlemediğim chobits, sekirei, genshiken (bunu izlemem gibi), infnite ryvius,tales of the abyss, evangelion, sword of the stranger.

istek kısmına gelirsek:
ilk kıstas, battle programmer shirase gibi olmasın.

fate/stay night,berserk , claymore , vs gibi olabilir.
ef,elfen lied vs gibi dugu sömürüsü yapabilir.
rosario+vampire, ichigo gibin ecchi komedi olabilir.

ikkitousenin daha ciddisi çok güzel olur ama medieval olup her vuruştan önce vuruşun ismini söylmesinler.

inuyasha, D.Grayman gibi uzun olmasın, magikano gibi ısaltıcam diye sapıtmasın, school days gibi hikaye saçmalamasın.

genellikle forumda adını gördüğüm şeyi çekiyorum, da bi yerden sonra pekde güzel dğeil gibi geliyor artık.

Sosyal ağlarda paylaş

tamam onlar elimde va rizlicem.
ama yaz okulundan sonra ağır kanlı bişiler pek gitmyor ondan chobits genshikeni atlıyayım dedim.
inuyasha bile bitiremedim 80 deyim izemek gelmiyo içimden..
"2 üst" said:

clannad - clannad after story - clannad movie - arch episodes

sağol hemen bakayım buna.
ek: arch episodes diye birşey göremedim torrent tede anidb dede.
Sosyal ağlarda paylaş

-genshiken mangasını okudugum için izlemedim ama mangası harikaydı

-sword of the stranger ın grafikleri ve dövüş sahneleri harika ötesi ama cok aksiyon için hikaye den calmıslar biraz.Hem tek film oldugundan öle zmn da almıyo. böyle cok sıkıldıgın bölüm bölüm hikaye gelismesi beklemek istemedigin bi gün izleyince daha bi iyi oluyo.(artık film leri hep öle günlerde izliom)

-clannad ı kesin izlemelisin sahsen oyununu bile bi çırpıda bitirdim.farklı sonlar yaptılar bi kac tane belki onlardır arch episodes dedigi
Sosyal ağlarda paylaş

clannadın ilk iki bölümünü alabilirmiymi birinizde torrentte 95 tane %77.5 peer var. seed yokmuş :) ilk iki bölüm hariç alabildim. (hatta format/çeviri uygunluğu için ss-eclipse olursa şahane olur)

of sinirim bozuldu gece gece yarın da sınav var ilk 3 bölümü izlerim diyodum sezon 2 geldi ilki yok çok koyuyor .. bide ilk iki bölüm.. :X

ek: Bakabt de buldum oh be :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kinkaudonau said:

Total size:
37.5 gigabyte in 160 files
hoca kısa benzer birşeyler yokmu yada sırf tv series çek vs diye kısıtlasan az? (bide resimleri çok eski geldi komedi olduguna eminmisin?)

komik olsu nyeter ecchi olması önemli dğeil takıntım yok yani Seto no Hanayome yede hastayım, ichigoyada gülerim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...