LethE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 şu ana kadar izlediklerim: (+ inuyasha) listeden daha izlemediğim chobits, sekirei, genshiken (bunu izlemem gibi), infnite ryvius,tales of the abyss, evangelion, sword of the stranger. istek kısmına gelirsek: ilk kıstas, battle programmer shirase gibi olmasın. fate/stay night,berserk , claymore , vs gibi olabilir. ef,elfen lied vs gibi dugu sömürüsü yapabilir. rosario+vampire, ichigo gibin ecchi komedi olabilir. ikkitousenin daha ciddisi çok güzel olur ama medieval olup her vuruştan önce vuruşun ismini söylmesinler. inuyasha, D.Grayman gibi uzun olmasın, magikano gibi ısaltıcam diye sapıtmasın, school days gibi hikaye saçmalamasın. genellikle forumda adını gördüğüm şeyi çekiyorum, da bi yerden sonra pekde güzel dğeil gibi geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 chobits - izle sekirei - izle genshiken - kesinlikle izle infinite ryvius - sıkar gibi seni tales of the abyss - salla evangelion - kesinlikle izle sword of the stranger - kesinlikle izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kesinlikle izlemeni tavsiye ediyorum sıra şu şekilde clannad - clannad after story - clannad movie - arch episodes toplamda 46 bölüm kah güldük kah ağladık güzel bi maceraydı bizimkisi bitmesin die hala filmini izlemedim :) şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 genshiken ile sword of the stranger'ı atlama kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 tamam onlar elimde va rizlicem. ama yaz okulundan sonra ağır kanlı bişiler pek gitmyor ondan chobits genshikeni atlıyayım dedim. inuyasha bile bitiremedim 80 deyim izemek gelmiyo içimden.. "2 üst" said: clannad - clannad after story - clannad movie - arch episodes sağol hemen bakayım buna. ek: arch episodes diye birşey göremedim torrent tede anidb dede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 -genshiken mangasını okudugum için izlemedim ama mangası harikaydı -sword of the stranger ın grafikleri ve dövüş sahneleri harika ötesi ama cok aksiyon için hikaye den calmıslar biraz.Hem tek film oldugundan öle zmn da almıyo. böyle cok sıkıldıgın bölüm bölüm hikaye gelismesi beklemek istemedigin bi gün izleyince daha bi iyi oluyo.(artık film leri hep öle günlerde izliom) -clannad ı kesin izlemelisin sahsen oyununu bile bi çırpıda bitirdim.farklı sonlar yaptılar bi kac tane belki onlardır arch episodes dedigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 arch episodes dediklerim tomoyo chapter ve kyou chapter ova olarak geçiyo burdada daha bütün halinde düşünmene yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 arch dediğin büyük ihtimalle diğer karakterlerin routelarındaki sonlar. Tomoyo ve Kyou yani. Arch diyince insanlar şaşırmış malum çok alakasız bir kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 clannadın ilk iki bölümünü alabilirmiymi birinizde torrentte 95 tane %77.5 peer var. seed yokmuş :) ilk iki bölüm hariç alabildim. (hatta format/çeviri uygunluğu için ss-eclipse olursa şahane olur) of sinirim bozuldu gece gece yarın da sınav var ilk 3 bölümü izlerim diyodum sezon 2 geldi ilki yok çok koyuyor .. bide ilk iki bölüm.. :X ek: Bakabt de buldum oh be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 resim patlamış hocaaaaaaaa +ayrı link olarak açtım ama yine de burdan neyi izleyip neyi henüz izlemediğini anlayamadım, EVANGELION, GENSHIKEN, INFINITE RYVIUS , SWORD OF STRANGER güzeldir CHOBITS şimdilik izlemesen de olur, arkandan ağlamaz SEKIREI arkandan silahla gelseler bile izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 o listeyi izledim varsay. tekrar tavsiye ver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ecchi de barındıran komedi aksiyon arıyorsan tercihin City Hunter olmalı İndirmediysen indir izle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 %100 izle, goremedim listede yada dikkatli bakmadım neyse yazim Air gear Beck Nodame Cantabile Kekkaishi One outs aklıma gelenler valla hepsini kontrol etmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Kinkaudonau said: City Hunter Total size: 37.5 gigabyte in 160 files hoca kısa benzer birşeyler yokmu yada sırf tv series çek vs diye kısıtlasan az? (bide resimleri çok eski geldi komedi olduguna eminmisin?) komik olsu nyeter ecchi olması önemli dğeil takıntım yok yani Seto no Hanayome yede hastayım, ichigoyada gülerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar