Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kuzenle 2 kişi coop oynuyozda baya zorlaştı bazı yerler ammo regen olmadan oyunun başında, sevdim akşama 3 e çıkcaz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şunları kurmayı dene http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=32bc1bee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en İşletim sistemin 64 bitse bunları da http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=90548130-4468-4bbc-9673-d6acabd5d13b http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=bd2a6171-e2d6-4230-b809-9a8d7548c1b6&displaylang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 2005 kurulmuyor. kuralları kabul ettiriyor, birşeyler yüklüyor sonra kendi kendine kapanıyor setup. diğerini yükledim ama, sorun devame diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bi de Steam'den Borderlands'e sağ tıklayıp özelliklerine girip Local Files'tan verify integrity of game cache demeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yine olmadı. 2005 kurulmadı galiba ya. Sende de aynısı mı oluyor? Kuralları kabul ettirip birşeyler yüklenip kapattı 2005'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Aluriel said: kuşun ilk spawn olduğu yerin yakınında tekrar araba alabileceğin bi yer var. üstü kapalı flaan. oranın altından saklanarak öldürmüştüm ben. ilkinde biraz uzun sürüyor sabit durmadığı için ama pt2 de çok kolaydı :> Benim taktik, direk arabayla kestim valla, roket zorda, taramalı olan arabayı alıp taraya taraya sürdüm 10 sn'de fln da kestim. Evet Tunngle'la zevkli oluyor bayağı. Bekliyorum. 25 Lvl oldum. Siren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ilkini nasıl kestim hatırlamıyorum ama 2.de revolverla kesmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bende normal çalışıyo da, çalışmamasının sebebi orda bi dosyanın eksik olması gibi duruyo. Eksik olan dosya wxmsw28u_xrc_vc_custom.dll adında bi dosya. Şuraya attım dosyayı, bi indirip dene madem sdf http://dl.dropbox.com/u/14457020/wxmsw28u_xrc_vc_custom.dll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nereye şey edicem bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tunngle ne abi direkt oyna oyunun içindeki gamespy'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ha şey evet, D:SteamsteamappscommonborderlandsBinaries buraya atcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 gamespydan oynamak için hesap açmak mı gerekiyor? steam yetmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim başka oyunlarda kullandığım bi gamespy hesabı vardı direkt girdim onunla, zaten borderlandsın keyi falan da olmadığı için steam işe yaramıyor burada ama yine de dlc'leriyle beraber 7.5$'a güzel oldu daha oynarım ben bunu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 @Kojiroh, o yöntem de olmadı fakat çözdüm sorunu :) Geçenlerde temizlik için program kaldırdan birşeyler silmiştim. Arasında Nvidia PhysX de vardı. ATI geçtim diye silmiştim. Sorun ondanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 multisi var mı bu oyunun? nasıl? girip 2 saat takılıp çıkmalık oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 diablo manyağıysan girip 20 saatte çıkmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fps alışkanlığın varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 krawmerax 1 kere öldürmelik mi yoksa farmlanıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 farmlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ilk kez bitirdim oyunu bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 playthrough 1 mi? lvl kaç oldun bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 evet, 36ydı galiba. normalde achievement falan sallamam ama dünya üzerindeki tüm görevleri, claptrap kurtarmalarını hede hodolarını yaptım uzun sürdü biraz onun için :p oyunun sonu hayal kırıklığı oldu bu arada, tamam hack&slash oyun ama bari güzel bi son yapsalardı hikayeli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 playthrough 2 de vaulta girince daha da zevkli hale geliyor oyun. level scaling olayı geliyor ordan sonra çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ned'i bitirdim bugün de, bol cutscene koymuşlar beğendim yalnız tk babanın beyine olan açlığı kollarımı yordu, 500 beyin falan yedirdim herife herhalde toplamda haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ona beyin verince bişey geliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar