FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 open with>> winrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Yasalardaki açıkları kullanıyor sadece. Paticikten öğrendiğim 500 şeyden biri Kaan'ın her zaman haklı olduğudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 güzel arkadaşım orda relase yapan grubun ismini vermişsin. amacım yardımcı olmak sadece. sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Hallettim sanırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Yok ya bu sefer haksız olabilirdim ben isim vererek belki göte gelinebilirdi, editledim o yüzden. Ama thanks for the vote of confidence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 np :D Ayrıca gel okula BK kullan rahat olsun peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 lvl 50 cap ise 2. playthru bitince ne oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ses ayarı yok mu bu oyunun? bulamadım da. 5.1 ch ya da dolby hede hodo ? center'dan ses gelmiyor düz giderken önümde bişi varsa sessizlik çöküyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hadi bi hamaci patlatalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 online varken gerek yok hamachiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yurttayım port açamıyorum sanırım o yuzdne gamespy'a giremiyor oyun bi türlü belki benim gibi başkları vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 peki. hadi acayim hamachi id: border31 pass: pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya oyunda böyle devasa maplerde batelfayeğld gibi kapışma olmaması çok büyük eksik olmuş bence, ya da olsa baya harika olurmuş. Eklerler belki ilerde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aga grafiklerde kırılma oluyo sürekli. oyuna başladığımda arkadaki konteynera bakıyorum, kafamı çevirirken 10 parçaya bölünüyo konteyner sfd onun dışında sürekli kasıyomuş gibi oyun. herşeyi fullüyorum yine aynı, herşeyi düşürüyorum yine aynı. anlayamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fistan said: ses ayarı yok mu bu oyunun? bulamadım da. 5.1 ch ya da dolby hede hodo ? center'dan ses gelmiyor düz giderken önümde bişi varsa sessizlik çöküyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oyun sadece kulaklikla oynamaya izin veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 cidden mi? çok kötüymüş pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende ses problemi falan olmadı, ya da grafiklerde problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ama oyunun içeriğiyle ilgili büyük eksikler var. en büyüğü bence böyle takımlı savaş ya da deathmatch gibi bişey olmaması... 20 kişi olcak bi haritada çat çut çok zevkli olurdu. edit: hamaçiye girdim yoksunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende de ilk bölümde banditleri kestikten sonra direk donuyor, taskmanagerdan kapama dışında yol bırakmıyor of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 playthru 2 yi bitiren var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Esh said: playthru 2 yi bitiren var mi? ben 2 gün önce bitirdim mordicai solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sen bulmu$un tabi kalite revolver =P kolay geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Benim ekran kartım buna da yetemiyor. İsyanlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Esh said: sen bulmu$un tabi kalite revolver =P kolay geliyo. iş silahta değil talent spec te tresspessi olan gunslingerım o uzaylılar 1 shot robocop wanabelerede 4x corrisve revolverım var lvl 25 ten beri kullandığım + headshot spam oluyor oda biraz benden :) diğer revolverım MAVI silah(7x 120 vuruyor pompalı gibi saçma atıyor) çantamda 30 tane turuncu var 1 tane düzgün revolver görmedim halen :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar