Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 az daha oyna arac aciliyor, araci aldiktan sonra oyundan aldigim keyif iki katina cikti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 zaten ısılanma teknolojisi geliyo bi noktadan sonra waypointler arası sınlanıyosun. checkpointlerde değilde, kasabadan kasabaya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 arabayla vicik vicik adam ezmek cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 o değil de bi kaç çeşit araç daha olsaymış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yeni oyununu sabırla bekliyoruz Playthrough 2 baya zaman öldürüyor çok zor anlatamam ama daha zevkli oluyor gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Playthrough 2 yi oynayalım bu akşam. hoş daha ben 50 olamadım ama kasmış oluruz. biraderde gelir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben lvl 16yım galiba birlikte oynayamayız di mi:( benim işlerim var 2-3 saat kadar yokum ama sonra kökleyelim birlikte eğer benim durumumda adam varsa:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 benim new heavena henüz geçen bi karakterim var oraya geldiğinde devam edebiliriz Ben über itemler buldum fast heal regenli bir de 1.1k X3 acid vuran bazuka zaten bazukaya da abandım brickte çatır çutur gidiyorum playthrough2de pek ölmüyorum new heaven'a geldim Akşam fazla oynayamam ama heralde dragon age iniyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ammo regeni varsa baya iyi adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bu revolver larda piston değil mi? Hunter, Gunslinger gittim, revolver da hiç 2 kere kurşun atmadım, hmm.. Birde skill reset nerde geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 onlarda pistol. repeater diyo olabilir skillde ama emin değilim su anda, eğer oyle diyorsa, sayılmaz revolverlar. new-U stationlar varya oraya gidip alttan resete tıklatıyosun ucuz baya. Hanı renk falan sectiğin yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 2 kere kurşun bende atamamıştım revolverla. pistol sınıfına giriyor. mermileri farklı tabi. arka sayfalarda birisi yazmış 5 ken bir skill mod ile 7 yaptım falan demiş. bunu hakkaten yapabilen biri var mı. 7/5 mi yazıyor. Bende hala modlar herhangi bir işe yaramıyor görünüyor. skill verili olsa bile modun getirdiği skiller artmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 orada yazmıyor ama o 7 oluyor yani oyunun forumunda öyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 revolver pistol sınıfına giriyor. pistol skilli kullnıyor. o talent için işe yaramıyor olabilir, ama garip cunku ustunde revolver resmi var. repater ve revolver iki fakrlı sınıf ama ikiside pistol'e giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dreagloth said: Bu revolver larda piston değil mi? Hunter, Gunslinger gittim, revolver da hiç 2 kere kurşun atmadım, hmm.. O talent revolverlarla çalışıyor % 100 eminim (shotgun gibi saçma atanlardan emin değilim ama) denedim boş duvara ateş ederek zamanında, lvl 50 gunslingerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 peki ikinci mermi recoillimi gidiyo? yoksa ilk mermiyle aynı aim kalitesiylemi gidiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 keşke pm falan atma olsaydı:( ulaşamıyorum size:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ok, deneyim biraz daha ama daha rastlamadım revolverla -2 mermi azalmasına, takibi de kolay halbuki. Mod olayıda, skill tab da görünmesede işe yarıyor, bende hp regen vardı, öyle test ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bu arada ben burada olan herkesi ekledim ama hala 5 ki$i cikiyor listede ne ayak lan kabul etmiyo musunuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben kabul ettim 3-4 kişiyi ama listede görünmüyor. yaz bidaha girince eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dreagloth said: Ok, deneyim biraz daha ama daha rastlamadım revolverla -2 mermi azalmasına, takibi de kolay halbuki. 2 mermi harcamıyor zaten boş duvara git uzaktan ateş et sonra yakına koş görceksin 2 delik oluyor Oyunda pm olmaması kabus gibi bişi harbi bu arada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yazılanları okumadım da ben de mi bi problem var acaba grafiklerin niye çevresi falan siyah konturlu hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oyun ole. repaterda cırft mermı harcıyo snaırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bence bu çizgi roman havası oyuna güzel bi hava katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 şöyle genel bir liste tarzı bir şey olsa insanlar geldikçe update olsa o liste.. istekli bir pati bu işi yürütse ne güzel olurdu.. geri kalan 19 sayfada böyle bir liste varsa benim adıma üzücü tabi :p .. benden size ekleyebileceğiniz nickler : eeht salire2 maxigenous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar