vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 öğrenci adam ne yer düşünelim lan güzel bi taze fasülye yapabilirsin lan yanınada pilav. bide salata oh mis gibi. kolanıda aç yanına tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 cig borek yaptim ben sabah baya guzel oldu karsiyakali patiler gelin yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 b1vRiP said: şu fırında yapılan mıydı sosyete mantısı peki? http://img.blogcu.com/uploads/mutfaktayolculuk_sosyetemantisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 aa yogurtlu kol böregi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 fantastik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 a nasi bisi o lan öle, tarifini istiyorum =P sosyete mantisi diye geciyo yani bi bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ben de bi kere yedim ev arkadaşımın annesi göndermişti, ev arkadaşım yapmıştı of çok güzeldi bidaha gönderse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 evet buydu ben bunu yapmıştım ama normal kolböreğini sarıp üstüne sos dökmüştüm böyle. ki tarifini okuyunca fark ettim ki öle yapılıomuş yani adında sosyete var die de öle ahım şahım bişi diilmiş. yannız et suyu falan dio o nası yapılırkine. eti pişirip eti çöpe atıp suyunu mu koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 tam yazlık yahu hafif mideyi yormaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 midye tava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 pogodi said: b1vRiP said: şu fırında yapılan mıydı sosyete mantısı peki? http://img.blogcu.com/uploads/mutfaktayolculuk_sosyetemantisi.jpg İşte sosyete mantısııı Kardeşime söyleyimde yapsın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 resmin adı iyiymiş Mutfakta Yolculuk evet sağınızda fırın solunuzda buzdolabı yanında tezgah şurda ocak var. en sağ kapak açılınca mekanik harikası olan otomatik çöp kutumuz açılıyor. bu günlük yolculuğumuz bu kadar. yarın yatak odasında yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Lyvanna_Dolores said: tam yazlık yahu hafif mideyi yormaz allahım ya neden ya neden koyuyosunuz şu resimleri. ben diorum ki rejim diorum.midem yanıo diorum diorum midem sirke gibi oluyor brrrb diorum! ya bok resmi koyun şuraya ya da ben üçel'e koşucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 deneysel davuk yaptım. süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 gitçem şimdi 5 tabak yicem midye tava 56 kiloyum kilosuyla cebelleşenlere selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ayıp be önce koko mustiye gidip 30 dolma sonra üçele gidip yarım kokoreç ve 2 sandviç yiycem! sonra 2 rennie çakarım bişiyim kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ooooh çeyrek kokoreç + sandviç mideye tava + 4 midye dolma mide ağrım değil artmak geçti bile. healthim arttı armorum fullendi yeminlen. daha yerdim de ..kunu çıkarmamak için tadımlık tadımlık yiyip doydum. üçel büfe the best kokorec in town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 allah açlıkla terbiye etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 b1vRiP said: ooooh çeyrek kokoreç + sandviç mideye tava + 4 midye dolma mide ağrım değil artmak geçti bile. healthim arttı armorum fullendi yeminlen. daha yerdim de ..kunu çıkarmamak için tadımlık tadımlık yiyip doydum. üçel büfe the best kokorec in town neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bostancı da kokoreççilerin olduğu meydanda üçel büfe var orası. küçüklüğümden beri orda yiyorum hatta ortada böle büfedeydi onnar. bi gün bi gittim yok! ortada böle izi kalmış bi anda o kare izin ortasına diz çöktüm ağlıorum. adam bağırdı arkadan "gel la gel burdayız" die bi baktım arkada dükkandalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 gece oldu hazır çorba akar.hem sağlıklı hem sindirimi kolay oh mis ekmek doğrarsam da tadından yenmez ama mantığı kalmaz neyse olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bi şırdana gidiyim de geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yazın midye mi yenir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Domuz etti yiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar