Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acıktım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet buydu

ben bunu yapmıştım ama normal kolböreğini sarıp üstüne sos dökmüştüm böyle.

ki tarifini okuyunca fark ettim ki öle yapılıomuş yani adında sosyete var die de öle ahım şahım bişi diilmiş.

yannız et suyu falan dio o nası yapılırkine. eti pişirip eti çöpe atıp suyunu mu koycam
Mesaj tarihi:
pogodi said:

b1vRiP said:

şu fırında yapılan mıydı sosyete mantısı peki?

http://img.blogcu.com/uploads/mutfaktayolculuk_sosyetemantisi.jpg

İşte sosyete mantısııı
Kardeşime söyleyimde yapsın. sdf
Mesaj tarihi:
resmin adı iyiymiş
Mutfakta Yolculuk
evet sağınızda fırın solunuzda buzdolabı yanında tezgah şurda ocak var. en sağ kapak açılınca mekanik harikası olan otomatik çöp kutumuz açılıyor. bu günlük yolculuğumuz bu kadar. yarın yatak odasında yolculuk.
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

tam yazlık yahu hafif mideyi yormaz

allahım ya neden ya neden koyuyosunuz şu resimleri.
ben diorum ki rejim diorum.midem yanıo diorum diorum midem sirke gibi oluyor brrrb diorum!

ya bok resmi koyun şuraya ya da ben üçel'e koşucam
Mesaj tarihi:
ooooh çeyrek kokoreç + sandviç mideye tava + 4 midye dolma

mide ağrım değil artmak geçti bile. healthim arttı armorum fullendi yeminlen. daha yerdim de ..kunu çıkarmamak için tadımlık tadımlık yiyip doydum.

üçel büfe the best kokorec in town
Mesaj tarihi:
b1vRiP said:

ooooh çeyrek kokoreç + sandviç mideye tava + 4 midye dolma

mide ağrım değil artmak geçti bile. healthim arttı armorum fullendi yeminlen. daha yerdim de ..kunu çıkarmamak için tadımlık tadımlık yiyip doydum.

üçel büfe the best kokorec in town

neresi
Mesaj tarihi:
bostancı da kokoreççilerin olduğu meydanda üçel büfe var orası. küçüklüğümden beri orda yiyorum hatta ortada böle büfedeydi onnar.
bi gün bi gittim yok! ortada böle izi kalmış bi anda o kare izin ortasına diz çöktüm ağlıorum. adam bağırdı arkadan "gel la gel burdayız" die bi baktım arkada dükkandalar.
  • Yeni Oluştur...