b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 B)- kapalıysa söndüriyim? çok sıkıldım çok yannızım be paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 forum bornova sandım bi an, of ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 wildpervert said: ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kapı önü muhabbetler artacak insanlar kaynaştıkça kaynaşacak meali "pardon bağyan size yavşayabilir miyim" olan cümle "pardon bağyan çagmağnız var mıydı" şeklinde dile getirilecek kız itinayla çakmağın ucundan tutarak uzatırken zorla eline temas edilerek alınacak o çakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bornovada hakkatten de forum die bi yer varmış yaa ahauahu roma mı lan orası "hadi beyler foruma sezar konuşma yapçak" "yarın forumda onu öldürceksin". biri salak saçma bi flash oyunu linki atsın da günü onunlan kapiim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oyun ehe http://www.kongregate.com/games/IcyLime/multitask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 güvenlik dışarı atarsa forumdan banlandım falan mı diyorlar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 o ban kick oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sizin oralar fakir kalmış heralde forumunuz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 "istanbul dışında ikamet edenlerin minimalist milliyetçiliği" adlı romanı tavsiye ediorum. ps: oyun süper lan tamamdır bugün de bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 cCc milliyetçi değil ırççıyız BİLÆR! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 gel forumda hesaplaşalım. senatonun yanındaki pazar alanının girişinde olucam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 gölgeler uzadığı zaman kalkanın ve mızrağınla orada ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 AAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Lyvanna_Dolores said: kapı önü muhabbetler artacak insanlar kaynaştıkça kaynaşacak meali "pardon bağyan size yavşayabilir miyim" olan cümle "pardon bağyan çagmağnız var mıydı" şeklinde dile getirilecek kız itinayla çakmağın ucundan tutarak uzatırken zorla eline temas edilerek alınacak o çakmak. ecnebiler buna kelime bile türettiler. smoking&flirting smirting kapı önünde sigara içerken kaynaşmak, hatun kaldırmak vs sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 peki kızlar teklif ediomuş die duydum ben doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 doğru (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 o değilde dün varunadaydım (gezgin).bahçede bi masa solumda sigara içmek yasaktı. anlam veremedim. bu da o çakmağa uzanırken zorla temasta bulunan ellere gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 verme sen de çakmağını... off bi kere dersanedeyken bi kız vardı böle kesişioduk sanki azıcık azıcık. sonra kız gelmişti ateş istemişti.ben bi çaktım yanmadı.bi çaktım yanmadı.bi çaktım yanmadı.bi çaktım yanmadı. sonunda kız "öfff be ver ben yakiim" dedi. verdim. sonra birini görmüş gibi elimi kaldırıp kaçtım. sonra içerde bi çaktım. yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bizim bi ark(erkek) güven parkta otururken yanına gelip oturan bi erkek istemiş çakmak. sonra çakmağa bakıp sende iyi çakarmısın demiş. arkadaş da uzaklaşmış ordan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar