kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kaçta giriliyosa işte sm den önce sfk var hede hödö var bi sürü instınz var. her türlü bizdensiniz işte soru sorma hakkınız yok haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 isteyen girer bu arada kampanyaya ben de destek veriyorum ben de boostlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 deniz kurbağası yardım derneği hesap numaraları: orgrimmar bank pm RTE ironforge bank pm AG ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 boost outlandi de kapsıyorsa,(20-68) gelirim. ha derseniz böle böle hacı ben seni eplde bırakırım orada takılmak zorunda kalırsın sonra outlande geçtin mi benim yüzümü göremezsin falan ben almıyım zaten 1 aydır boostla çar kasıyorum :D maksak vay ak ya katılmak başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Outland'e geçince zaten 3-4 kişi olacağımızı düşünürsek q ları direk yapa yapa gitmek daha kolay olur dungeona girmekten. En azından daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 janis said: Orgrimmar'da iftar çadırı kurulsun ! Hakkaten! milletin paskalyasını kutluyoruz ya wowda. iftar çadırı isteriz ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 level 57 druudum la 50 sorası instancelerın hepsine gelirim alayına giderim eger gerekirse agac bile specler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 deadea said: janis said: Orgrimmar'da iftar çadırı kurulsun ! Hakkaten! milletin paskalyasını kutluyoruz ya wowda. iftar çadırı isteriz ulen achievement bile olmali bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 80 olayim adak adiycam, ogre kurban etcem bi tane. evet evet gelin, ben de bustlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kermit arkadasimizin bu girisimine resmi olarak destegimi veriyorum http://img403.imageshack.us/img403/6489/wowscrnshot081109223100.png boost pakedinden faydalanabilenler sahsimla ayni gultu paylasmanin onuruna erisebilicek ve iyi birer lowbie olurlarsa bizzat benim tarafimdanda boostlanabilicekler bunun yaninda kermit koylusu sozunu tutmassa guild chatten madara edilicek ve hatta gunde 2 posta kicklenicek, yalvartildiktan sonra boostladigi lowbielerin izni ile geri alinicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 selam, yeşil ciırlı lvl 80'im var. naxx da bustluyomsunuz. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vercingetorix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Şimdi ben yeni karakter açsam, level 15 yapsam, geri kalanı boostluyor musunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet adam gibi bizim guildimize katılıp muhabbetini edip hc sidir raididir takılcaksan 80 den sonra yapıyoruz. kasıp kasıp satmak yok tabi başka gülte geçmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 peki haftada mesela dier charlardan dolayı 3 günümüz boş o günlerde aktif olsak olurmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yok vergi dairesine bildiriceklerinden sorun çıkabilir. ne olcak arada quest yapar yetişirsin :) typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bizden boost alıp alıp başka gülte geçeni "çinliye kastırdı" diye şikayet ederiz, çünkü artık vay ak a giren bir daha çıkamaz! (cidiyim lan ben kaçmayın artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Üzülerek topicinizde saçmalamaya geldim. Frostmane'i Formsante diye okudum. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Formsante nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 oyunda yeniyim. 22 level druidim.BOOSt PLAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 akşam oyunda olursan 1 2 tur boost çevireyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vercingetorix Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Açtım karakter kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 beni 58 yapsin biri plox dev baydim 58 olmaya 58 olsam 80 de olurum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Vercingetorix said: Açtım karakter kasıyorum. guild dışından ilk katılımcımız geldi arkadaşlar. eğer bu akşam saat 23:00'a kadar karakterlerinizi level 15 hazır ederseniz 2 3 kişi boosta başlarım. hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 uzun zamandan beri bu kadar eglenmemistim sırf muhabbet icin bir char acabilirim bu aksam bu arada horde musunuz alli mi hic bilmiyorum sizin guild i bikac topic dısında bu boost a bir engel mi ? oyun ici kiminle gorusmek gerekli ? ramazan baslamadan boost lar baslamıs bunun da sevabı var mı ? *** eger viktor resimdeki pala ile kastıracaksa tercihim viktor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 dostum frsotmane de horde karakter açıyosun. geliyosun oyuna sana özelden nickleri söyleyim onlara söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar