Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) EDEBİYAT FAKÜLTESİ ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI tam istediğim yer oldu :D OH BE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT allahım sevinçten parmağımı ve kolumu yardım :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 AHAHAHA İŞLETME BİLGİ YÖNETİMİ(BIM) OF SÜPER YA DİKEY GEÇİŞ İLE GEÇEBİLECEĞİM BÖLÜMÜ ÖSS İLE KAZANDIM LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 SABANCI ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ati gibi koşarken şömineye çarptım ayağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Yerleştiği Yükseköğretim Programın Adı İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1271077 02 GENEL ALLLAAAAAĞH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paticik Dersaheneleri Bu senede kazandırmış herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 CERRAHPAŞA TIP Allaaaahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 o diilde 7. tercihime giricegimi rüyamda görmüştüm şok olmadı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 2. tercih muhabbeti, kontenjan, nereden öğrencez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Eternalus said: EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ilk tercihimdi zamanında, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 össye 3kere girdim lan ben. olsun o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ gitmicem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sdütıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 olm yok mu 2. tercih muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ oh birinci öğretim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Kazanan herkesi tebrik ederim. Unutmayın ki ÖSS'de gördüğünüz stres, üniversitede vizelere girerken ve kızlarla olan ilişkiniz ciddileşirken göreceğiniz stresin onda biri olmayacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bu sene çakma zam haberleri yüzünden 2. öğretim puanları aşırı düşmüş diyorlar. niye düşünemedim ben bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 seagle aradan baldızına evlenme teklif ettim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 pekaziz said: Kazanan herkesi tebrik ederim. Unutmayın ki ÖSS'de gördüğünüz stres, üniversitede vizelere girerken ve kızlarla olan ilişkiniz ciddileşirken göreceğiniz stresin onda biri olmayacak. :) ya dur bi kayıt yaptırsınlar, bi heycanlansınlar, şöle bi kralmış gibi kantinde turlasınlar, zamanla çözerler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben konservatuvara hazırlanıyorum da açıköğretim de yazim dedim Fotoğrafçılık ve Kameramanlık geldi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 olm baldızın yanına gidiyorum okumaya ya asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ege kimya oldu lan ehhü epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Helal abi çok sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar