Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 GC said: I don't know that I would say we want tanking niches. I ultimately am agreeing with what you're saying, but once we say "tanking niches" players have visions of the DK who parks outside of Icecrown until boss 4, 17 and 31 (yes, IC is that big). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 desenize bu boss lar bizi 1 sene rahat götürür. hard mode. achivement vs. derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 5 tane boss, her biri icin de 5 er tane cakma bossumsu eleman koyarlar onlari kesince dalabilirsin, veya gucu duser iste zul gurub misali. bi de son boss, etti sana 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yada blizzard herkes item manyagı olsun istio :d ayrıca t9 almak tam işkence olmuş tebrikler (edit: 258 emblem of triumph + 5 token = full t9 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Setleri almak cidden saçmalık artık. Eskiden çok kolaydı, şimdi de öteki yama gelene kadar beklesinler diye gerizekalı bir sistem geliştirmişler. 31 değil 101 boss gelse ne yazar, olayın temeli yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bide oturup tüm top dkp li arkadaşların 5 parça dizmesini beklices ya cidden çooook saçma be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Setleri almak niye zor? Bide bu patchten sonra mı gelicek icecrown? Bi ara hesabı açtırıp arthas kesmek istiyorum item kasmak gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 wow oynamanizin sebebi zaten zaman gecirmek (bosa) degil mi ? alin size amac iste... ( yeni patch geldiginde emeklerinizin cope gidecegini bile bile ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bütün bilgisayar/konsol oyunlarının amacı zaman gecırmek(!boşa!),stress atmak, eğlenmek değilmi? Kimisi extradan parada kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 wow bitmistir real life diyorum o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Skroce sende klasik bir yorum yaptın hacı wow bitmiştir hehe senin priest ne oldu? yanlıs hatırlamıyorum sanırım kore betadamı ne beraber oynamıstık eu da olabılır sonra sen ally seçmiştin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 az trash olsun bol boss olsun isterse 52 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Emin ol, 31 bossun olduğu instance'ta az thrash olacaktır.. Adam diyor, heyüüüüüüülaaaaa gibi bir yer yapıyoruz, 1 boss kesip, 5 dakika boş boş koşmayacağız herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 axedice said: Setleri almak niye zor? Bide bu patchten sonra mı gelicek icecrown? Bi ara hesabı açtırıp arthas kesmek istiyorum item kasmak gerekicek. 258 emblem of triumph + 5 token = full t9 bide tokenlar artık her class ve her set parçası için aynı token lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Triump dediğin artık bütün heroiclerden düşmuyor mu? Bi tokenlar dert heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 axedice said: Triump dediğin artık bütün heroiclerden düşmuyor mu? Bi tokenlar dert heralde? ben heroic yapmayı sevmiorum ama :( edit: sadece dailyden 2 tene düşüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Lind3r0th said: Skroce sende klasik bir yorum yaptın hacı wow bitmiştir hehe senin priest ne oldu? yanlıs hatırlamıyorum sanırım kore betadamı ne beraber oynamıstık eu da olabılır sonra sen ally seçmiştin!! priestle baya kastim iste BL deydim Sonra Warlock kastim. tbc woltk herseyi gördüm eskisi kadar zevk vermiyor artik. is güc sex hayati hepsi bir arada yürümüyor ee artik 20 yasindada degiliz. sonuc itibariyle biraktik. Ama gercekten eskisi kadar zevk vermiyor düsünsene Kore Beta da nasil eyleniyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Sadece dailyden derken, heroiclerden düşmüyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Dworgian said: axedice said: Setleri almak niye zor? Bide bu patchten sonra mı gelicek icecrown? Bi ara hesabı açtırıp arthas kesmek istiyorum item kasmak gerekicek. 258 emblem of triumph + 5 token = full t9 bide tokenlar artık her class ve her set parçası için aynı token lol Yok hocam bir karışıklık olmuş galiba, setler şu şekilde. Sadece 210 emblem of triumph = full 232 level T9 315 emblem of triumph + 5 Trophy of the Crusade = full 245 level T9 Sadece 25 man heroicten düşen 5 token = full 258 level T9 Yani token düşürebilen bir guildde iseniz hiç emblem of triumph'a ihtiyacınız yok demektir. Hiç raid yapmadan 210/14 = 15 haftada full 232 level T9 toplanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ah ahh MC dönemleri, ne güzel düşerdi giyerdik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 axedice said: Sadece dailyden derken, heroiclerden düşmüyor mu yani? heroiclerden conq. düşüyor patron.. sadece daily hc questi 2 triumph veriyor.. koralon gelince, o da triumph düşürür bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Hmm icecrown gelmeden önce yada geldiği vakit yine kolaylaştırırlar item almayı, artık o zaman bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 25 man heroicten kaç token düşecek acaba. Yine 3 mü onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 5 boss var. Her bosstan 4 farklı zorluk seviyesinde de birer tane düşüyor. Dailyden de dünde 2, haftada 14 tane alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 axedice said: Hmm icecrown gelmeden önce yada geldiği vakit yine kolaylaştırırlar item almayı, artık o zaman bakarız. lan daha ne kadar kolaylastiricaklar asdfsadf heroic kasip ulduar 25 ayarinda leg glove belt libram aliyorsun runed al badge kasip gene onlada bot yaptir t8.5 head ve chest te heroic farmla DAHA NE GEARI ISTIYORSUN ARKADASIM (actir accountu gel healee lazim heroic farma :( ben healer oluyorum beceriksiz DK tanklara muhtac oluyoz :'() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar