Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Biraktim kaderime Askimizin sonunu Aradim bulamadim Mutlulugun yolunu Yoruldum kosa kosa Her ümidin pesinden Kirildi ümitlerim Bu sonsuz bekleyis den Birak artik kaderimle Kendi halime beni Vazgeçelim bu sevgiden Unutalim her seyi Severek ayrilalim Aska hasret kalalim Eger mutlu olursak Yeniden barisalim Sevmemistim kimseyi Seni sevdigim kadar Çekmemistim kimseden Senden çektigim kadar Olur mu sevgi diye Izdiraba sarilmak Bu yol mutluluk yolu Tek çare imis ayrilmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 elesso said: çivi çiviyi söker aynen , başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 elesso said: daha güzelini veya daha büyük memelisini bulunca eskisinden eser kalmıyo bende Abi hiç aşık olmamışsın o zaman eheh . Şimdi buraya uzun uzun aşk adamı mesajı yazardım da zor geldi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 janis said: elesso said: çivi çiviyi söker aynen , başka yolu yok elesso sende bir dervislik bir ermislik görüyorum sanki bu yollarda pismissin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 uzun zamandır süren bi ilişkim var. arada kavga filan ederiz hatta 1-2 kere ayrılsak mı napsak lafı geçti aramızda. ya normalde aramız iyiken gün içinde sık aklıma gelir ararım filan. ama ayrıyken ya sanki çevremdeki herşey onu düşünüyo da en ufak şey hatırlatıyo. böyle mal mal geziyorum bütün gün kafamın içinde o. arayamıyorum filanda berbat bi durum. acaba napıyo, nereye gitti beni düşünüyo mu oda. hede hödö yani kendimden yola çıkarak söyliyim öyle hobi mobi aktivite bana yaramıyo. kafamın içinden atmam gerek önce onuda beceremiyorum. neyse becermiyim zaten seviyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 aman dikkat senden ayrilirsa burnundan sümükler aka aka buraya gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya tabi kimse garantisini veremez ayrılabiliriz de ama umarım ayrılmayız bidaha aynı ilişkiyi yaşamam zor, hem cok uzun yıllar oldu hemde bu kadar sevebilceğim biri daha cıkmaz karşıma gibi. seviyorum uleyn eheh ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ahaha foruma sevgi pıtırcıı bulaşmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Böjeek said: ya tabi kimse garantisini veremez ayrılabiliriz de ama umarım ayrılmayız bidaha aynı ilişkiyi yaşamam zor, hem cok uzun yıllar oldu hemde bu kadar sevebilceğim biri daha cıkmaz karşıma gibi. seviyorum uleyn eheh ^_^ ayrılmam <3 çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ama uzun süredir düzgün bir ilişkin olmasına rağmen "beni düşünüyor mu o da acaba?" diye düşünmen kötüymüş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sevgi güzel şey azizim,fiziksel bir ihtiyaç adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sesu said: Ama uzun süredir düzgün bir ilişkin olmasına rağmen "beni düşünüyor mu o da acaba?" diye düşünmen kötüymüş ya. ayrıyken sadece genel konuşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bosphorus said: Böjeek said: ya tabi kimse garantisini veremez ayrılabiliriz de ama umarım ayrılmayız bidaha aynı ilişkiyi yaşamam zor, hem cok uzun yıllar oldu hemde bu kadar sevebilceğim biri daha cıkmaz karşıma gibi. seviyorum uleyn eheh ^_^ ayrılmam <3 çok seviyorum ^_^ yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lanet olası mutlu çiftler ortama girdi hemen tadı kaçtı buranın. GRŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Böjeek said: sesu said: Ama uzun süredir düzgün bir ilişkin olmasına rağmen "beni düşünüyor mu o da acaba?" diye düşünmen kötüymüş ya. ayrıyken sadece genel konuşmadım. Ben hiç ayrılmadınız, fiziksel olarak ayrılıktan bahsediyorsun sanmıştım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sipeyskeyk said: lanet olası mutlu çiftler ortama girdi hemen tadı kaçtı buranın. GRŞ. ok by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 böjeek'inkine benzer bir durumdu işte bitti bizimkisi. şimdi böle görünce biraz üzüldüm valla. kıskandım deği de imrendim :D hep mutlu kalınız inş :p kermit'in yazdığı şiir güzelmiş baya. anlamlı geldi. bir de çivi çiviyi söker olayına tam katılamıyorum ya. yani başka birini sevesiye kadar çekecez mi acıyı :) he diyince sevemiyor ki insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 insallah ayrilmazlar ama cocuga aci cektirir ayrilirsa cok pis söverim yeter lan bu erkeklere yapilan zulüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kavga olmadan ayrılgın tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.Sen "Ama senin için şunu yaptım" derken o "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin içtin ağladın güldün şarkılar söyledin düşündün şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun Unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da aaaif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası.... Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun as olan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini... [hr] [hr] [hr] bir de şey var tabi ultima online oynayın. kız aklınıza bile gelmiyor lol. gerçi aşk acısı çekmek uzun vadede daha az zararlı olabilir bünyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sizi sevmeyeni sevmeyiniz lütfen. hele "daha iyisini nerden bulucam" filan. teheeeyyy. o sizden iyisini bulsun sıkıyosa be. nedir bu ezişme büzüşme anlamıyore. dik durun! karın içeri, göğüs dışarı, bir-kii birrr-kiii... bi de yani gençsiniz daha. her seferinde en güzeli bu seferi sanacaksınız, normal, sanmasanız işiniz ne. ama işte gerisi geliyo bu işlerin. velhasıl bu sefer de "aha bu sefer" demiş olabilirsiniz, ama işte gerçekten "aha bu sefer" olunca, elmanın iki yarısı olunca, hayat arkadaşı olunca, gerçekten "olunca", o sizi sevmemezlik etmez merak etmeyin. rahat olun azıcık yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evlendin karnın tok sırtın pek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar