syh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ankarada tercihen hafta ici aksamlari, hafta sonu'da ogle civari mumkun mertebe duzenli oyun oyniyacak yeni bi grup oluşturuyoruz. simdilik bonecrusher'la ben varim, ben de oynarim abi dicek 20 yas ustu veya en azindan olgun insanlar varsa aranizda mesaj'la veya bu topic'in altindan belirtin lutfen. genel oyun yapisina daha tam karar vermedik, ama ben genelde vampire, wraith, ad&d oynatabilirim. ilk bulusmadan sonra kesinlestiririz isi.[signature][hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bonecrusher war çocuk çıldırıo[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 benim için açtı zaten euehhue[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 isterseniz bende gelebilirim.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bone sen de icq aç[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 vampire mı dedı bırı hıım eger harbı ahrbı ıyı bılıyorum dıyorsanız oynatırım ama ıyı bılmıyorum dıyorsanız oynarım.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 o ne demek eheheh en iyi bilen oynatır işte.. yoksa sçar oyun..[signature][hline]geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Peki sence niye con larda gm kayıtı yaptırıken oyuncu seviyesi belirliyorsun; hem diyelimki sen çok kötü bir gm sin yani oyuna fazla elinde tutamıyorsun bilmediğin daha bir düzüne şey.. Con a kayıt oluyorsun oyuncu seviyesi olarak tecrübesiz i seçiyorsun bir oyuncu geliyorki olayı aşmış onu oynatırken zorlanmayacağınımı düşnüyorsun herif senin her dediğine ters bir şey söylebilir oyunun akışını farkı bir yöne çekebilir ne yapabilirsinki onun kadar iyi bilmiyorsun ve o öyle olmaz şöyle olur dediğinde de adam direk ispatlıyor, çok acı bir şey gm olarak, ha bu demek deyilki kitabı ezberlemeyen, belli bir tecrübesi olmayan kişi oynatamaz tabiki oynatabilir ama kendisinden daha bilgisiz olanları ben con larımda her zaman en üst kategoriyi seçerim bunun nedei oyunuma bilmeyen gelmesin bilgi yönündeki eksik olduğu için ezilmesin diye bilmem anlatabildimmi. Bu yüzden söylüyorum bilginizin düzeyi ne diye sonradan problem yaşamayalım diye her şey oyuncuların zevk alması için.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak [Bu mesaj Wolas tarafından 01 Haziran 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bu sefer de cok iyi bilen sen olacagina gore dm i zorlamayacakmisin?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Benim kadar aşmış birinin oyununda oynamam benim için çok daha zevkli olur çünkü beni zorlayabilir, fazla bilmeyenin oyununda tabiki oynarım neden oynamayım zaten oyunun başında bir sorun olursa sor diye söylüyorum karşımıza bir şey çıkartacaktır onun stat ve skill lerinde zorlanmıştır örneğin, sonuçta senaryo gm e ayit tir gm oyunda tanrı mode dur ben her ne kadar kasarsam kasayım senaryoyu iyi oturtmuş bir gm oyunu istediği yöne doğru çekebilir ama karşıma npc çıkarttığında biraz savaş sahnelerinde tecrübesizliğinden dolayı kısa geçebilir o ayrı mesela a&d den örnek vericem yine fire ball yapıyorum dediğinde o ne la dememesi için[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Wolas, 01 Haziran 2004 14:42 tarihinde demiş ki: vampire mı dedı bırı hıım eger harbı ahrbı ıyı bılıyorum dıyorsanız oynatırım ama ıyı bılmıyorum dıyorsanız oynarım. oyuncu DM'den iyi bilirse, (ki senin dediğin iki durumda da öyle oluyor) DM oyuncunun açıklarını yakalayamaz, tam tersine oyuncu DM'in açıklarını yakalar. DM korku hikayesiyle oyuncularını geremez, onun yerine oyuncu DM'i abuse etmeye başlar... demek istediğim de şu: said: Wolas, 01 Haziran 2004 22:03 tarihinde demiş ki: bir oyuncu geliyorki olayı aşmış onu oynatırken zorlanmayacağınımı düşnüyorsun herif senin her dediğine ters bir şey söylebilir oyunun akışını farkı bir yöne çekebilir ne yapabilirsinki onun kadar iyi bilmiyorsun ve o öyle olmaz şöyle olur dediğinde de adam direk ispatlıyor[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Haziran 2004 05:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 beyler paniğe gerek yok tanışınca yüz yüze daha rahat hallederiz bu sorunları. wolas tecrübe veya bilgi konusunda bir sıkıntın olmasın, oyun grubunun hiç bir yönden eksik olacağına inanmıyorum. ha sorun olursa da bir iki saatte karakteri ve dünya hakkında bilmesi gerekenin on katını aktarabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ya şimdi onu bırakında Kızılay Konur Sokakta Northern Star Cafe ( Eski Taylan Cafe) Megapol sinemasının olduğu sokak oraya Frp Cafe açıyoruz hepinizi bekleriz muhtemelen Haziran ın 9 u gibi açılış olucak ama asıl faliyete okullar kapanınca geçicek hepinizi bekliyoruz orada hem bir tanişma ortamı hemde Frp severleri bir araya toplayacak bir mekan yapmayı istedik. Ressam arkadaşlarımız gelip duvarlara çeşitli fantastik resimler çizecekler anlayacağınız çok iddalı olucak hepinizi bekliyoruz. Sorusu olan arkadaşlar bana icq veya msn den ulaşabilirler. Msn: [email protected] İcq: 224698039 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 drow ve bg2'deki pit fiend bir de diablo resimleri isterim :D[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Egg ne zaman buluşucaz ?[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 "ankara'da yeni masaüstü grubu" eskisi varmıydıki ehehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Cthulhu ıcın bır boş yerımız var ılgılenene...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ben girebilirim önceden hiç oynamadım, oyun hakkında bilgim var ama tecrübem olmadı oynamak isterim.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar