Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşi sözlük takipçilerine çok acil soru


roket adam

Öne çıkan mesajlar

aşağıdaki muhteşem entry'i arıyorum.

birkaç ay önce sözlükte mutlu olmak ile alakalı bir entry okumuştum. yazar eski bir yazardı. entry tarihi de eskiydi doğal olarak. mutlu olduğu anları tasvir etmişti, sevgilimle o yağmur altında falan filan diye. aradan yıllar geçmiş, o entry'i editlemişti, entry'i hiç ellemedi, altına edit: aradan yıllar geçti, o kız da artık yok ama hala o yağmur altında vs. vs. şeklinde bir not düşmüştü.

o entry'i bulana veya getirene yüzlük misket veriyorum. pişman olmayacaksınız gerçekten çok iyi bir entry'di, kaydetmiştim ve şimdi bulamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Günler önce buldum, bilgisayardan silmişim, cep telefonunda kalmış text dosyası olarak.

Ben yazmış olmayı çok isterdim bu satırları;


"bir bebeğin yüzünde, yağmurun ilk damlasında, başarmanın çoşkusunda, ufak bir öpücükte, unutmanın huzurunda, affetmenin erdeminde veya boşvermenin kayıtsızlığında, aşkın deminde, çocukluktan kalma bir hatırada, her gece batan ama her gün doğan güneşte, bir şarkının ritminde, bir resmin mavisinde, bir şiirin virgülünde ve sinemada perdeye sığan hayatta, geçmişi alt etmenin onurunda, yeniden başlamanın huzurunda, her nehrin buluştuğu denizde, her yıldızın parladığı gökte, her insanın buluştuğu toprakta, bir sokak köpeğini beslerken veya yağmurla dans ederken, o kıza sarılıp o şarkıyı söylerken, düşlerim için emek verirken hissettiğim duygu.

zor değil, yeter ki kimse kendini aksine inanmaya zorlamasın.

(bulut yagmurcocuk, 12.07.2005 06:34)"

şimdii... 1 seneden sonra;

o kız artık yok ve o şarkı da o kadar cezbetmiyor artık beni. aradan günler geçti, sesimin tonu dahi bir parça da olsa değişti. yıldızları da aynı gözle izlemiyorum artık.

ama, (ki bu büyük bir amadır)

yağmur hala yağıyor, başarının coşkusu hala içimde, ufak öpücükler hala büyük mutluluk demek, halen unutabiliyorum, halen affedebiliyorum. henüz yaşanmamış aşklar'ın tadını düşünürken , hala demlenebiliyorum. çocukluk yıllardan kalma hatıralar hala daha belleğimde ve güneş hala daha her gece batmaktan vaz geçmediği gibi, her sabah yine selamlıyor odamı.

hala şarkılarım var, hala mavi resimlerde yaşıyorum. şiirin virgülü ve hayatın filmi, geçmiş'in istenmeyen hikayelerinden daha güçlü.

ve yeniden "yeniden başlamak" , ve yeni denizler keşfetmek ve her yıldızla yeni baştan tanışmak, ve besleyecek yeni sokak köpekleri bulmak, ve yeni düşler için yeni adımlar atmak, evet kimi günler derin sancıların içine gömülsem de, kabuğuma kapansam da, kafam karışsa da, hala daha mutlu ediyor beni.

demek ki; hala zor değil, yeter ki kimse kendini aksine inanmaya zorlamasın.
(bulut yagmurcocuk, 12.07.2005 06:34 ~ 18.01.2007 08:42)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...