draedan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 harrykewell said: misal : netanya maçından önce futboldan anlamadığı için kadroyu neskense kurdurdu ve Türkçe bilmediği için basın toplantısında Neskensi konuşturdu cocuk, neskens ve rijkard in donusumlu basin aciklamalari yapacak olacagini bilmiyorsun belli ki, ikincisi senin gibilerin buralarda TAKILABILIYOR olmasindan derin uzuntu duyuyorum ( pati davetiye yoluyla katilimi acsalardi baska yerlerde milleti kil ediyor olurdun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 niye acaba, Reykard çok mu yoğunumş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 barcadada aynısını yapıyolardı çok bıldığınden soylemeye gerek yok dedım ama :P ehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 boşuna dememişler insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur eh senin huyun kurusun rejkard, insan her ülkede de insan olur mu canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hala mesaj yazman da ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 harrykewell said: boşuna dememişler insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur eh senin huyun kurusun rejkard, insan her ülkede de insan olur mu canım... sen galatasaraylıysan ben de madonnayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 işin en komik tarafı .. bizim teknik direktör diyor adam iyi oynuyor .. baska birsey demek istemiş .. tabata gibi bir adamın yarım pozisyonu var. ertugrul saglam diyor ki mustafa sarp ı kaybetmeksek iyiydi . bizim yonetim bir sezon öncesinden adamı tutup alıyor (hepsi futbol cahili bir tane bilen adam bile yok). olumsuz 2-4 hareketinden baska hatasız oynamasının yanında gol atıyor adam . daha 4-5 mac oynamıs göndercekmişiz adamı ..dalga geciyor adam bizle . ayhan ın sacma sapan pas hatalarından bende bıktım belki ama ayhan savunma yapamıyor gonderelim demek anlamsız . daha iyisini alma şansın nedir ki ? ya bunları geçtim futbol bilmiyorsundur akşam rıdvan ı dinleyip gelip burda orta sahaya oyuncu lazım diyorsundur anlarım ama . futbolcu hakemin dediğini yapmak zorundadır ne demek allah aşkına hakem gaziantep forması giymiyor arkadasım . otorite öyle saglanmaz . nerden cıkıcagını kimseye söyleyemez .kolundaki saati cıkartsın o zaman arda zamanımı geciriyor ver sarı kartı ekle sürenin sonuna .. o zaman aut atarken zaman gecirirse kaleciler hakem gitsin kaleci yi itip yolunu kesip kendi vursun ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Şimdi bi konuyu yanlış anlamışsın sen Harry'cim. Rıdvan orta saha lazım dedi ama sayının azlığından dolayı söyledi eldekilerin kalitesiz olduğundan dolayı değil. Senin dediğini yapsın takım onları göndersin yerine 4 tane orta saha bir defans bir de sağ bek alsın. Alıyoruz ya bide forvet alalım Nonda'da kötü nası olsa. 1- Yabancı kontenjanı yok alabiliceğin türk önlibero da yok. 2- O kadar kaliteli yabancıyı alıcak para yok. Olsa da gerek yok. 3- Bunları istiyorsun klüpten iyi hoş da sana bir kaç sorum var? Kombine aldın mı? En son ne zaman maça gittin? LigTv aldın mı? Lisanslı Galatasaray ürünleri alıp giyiyor musun? Ha sen bütün bunları yaptıysan/yapıyorsan tamam bu dediğin sayıda transfer isteyebilirsin belki. Dip Not: Orta sahaya Ballack'la Essien'i alalım. Sağ beke de Dani kardeşimiz gelir zaten gönlü Galatasaray'daymış hep. Defans göbeğe de Micah'ı çektik mi tamamdır alem takım görsün. Süs olsun diye yedek forvet de Berbatov'u alalım dicem ama sen beğenmezsin diye korkuyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 harrykewell said: niye acaba, Reykard çok mu yoğunumş ? Adam maçtan sonra soyunma odasında oyuncularla olmayı tercih ediyormuş. Ayrıca neskens in ne eksiği var ki o da hocamız.Sonuçta aşağı yukarı aynı görüşleri paylaşıyorlar ve açıklamaları gereken hedef de medya. Çamur atıcak başka bişey bul. "Mor forma olmamış de mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 harrykewell, maç seyretme mümkünse. ya da şu zırvalarını git kendi günlüğüne falan yaz, sadece kendin oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bence bu takımdan gönderilmesi gerekenler elano, harrykewell, milan baroş, keita, nonda, linderoth, leo franco, arda, ayhan, sabri, mehmet topal, uğur uçar ve riyekarttır. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 harrykewell'a katılıyorum ben. +1 (tu) maçı baştan sona izledim. antepin pozisyonu yok diyolar, özetlerde görmemişsinizdir siz =P nasıl tehlikeli akınlar yaptı antep. bi ara antep 11 şut gs 5 şuttaydı. pozisyonu yok derken özetleri izleyip dediğiniz belli. son pasları cok basit sekilde atamadılar hucum bölgesine, bir cok pozisyonda da antep orta sahayı parselledi. iyi dediğiniz ayhan ile mustafa sarp bi tane top çalıp hucuma taşımadı takımı.anca uzun şişirdiler ardaya öyle başladı akınların bi coğu. mustafa sarp çaykur rizede oynar, ama gs'ın oyuncusu değil. ayhan caykur rizede bile oynayamaz.nasıl ayhanı sevip destekliyorsunuz şaşıyorum. keita zaten şımarık.denizlispordaki kabileden kaçmış gelmiş bangoura gibi bişey.topa vuruslar iyi, çalımlar falan ama, süreklilik yok + futbol zekası lazım.artislikle olmuyor bu işler. gaziantep 19:30 hava sıcak ağlamaları ne alla aşkına? saglık sorunu olabilir o yuzden elestirilebilir aman oyuncuma bişi olmasın diye ama maç yorumuyla ne alakası var? gaziantep'e sogukmuydu hava? eşit koşullar altında olduktan sonra güneşin yüzünde yapsalarda farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Fistan said: son pasları cok basit sekilde atamadılar hucum bölgesine said: nasıl tehlikeli akınlar yaptı antep said: nasıl tehlikeli akınlar said: tehlikeli akınlar said: tehlikeli ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 şimdi gençler siz hatırlamazsınız belki ama eskiden ligde bir İstanbulspor takımı vardı, cem uzan amcanızın, o zamanlarda sizin çok severek ve övgü ile bahsettiğiniz rıdvan hocanız televizyonda yorumcu, o günde istanbulspor-beşiktaş maçını yorumluyor maç oynanırken velhasıl kelam maç berabere gittiği için spiker gayri ihtiyari rıdvana soruyor ; " peki hocam beşiktaşın gol bulması için ne yapması gerekir sizce ? " ünlü futbol bilgini rıdvanda yorumluyor ; " istanbulspor topu biraz daha kanatlara taşıyabilir ise gol bulması işten bile değil " uzun lafın kısası, rıdvan gibi gözü dönmüş fanatikleri günahım kadar sevmem, izlemem, okumam, bu vesile ile " rıdvan eyrediyo bu rıdvannn " çığrıltılarınız yersiz kalıyor haberiniz ola ben bu başlığa yazdığım ilk mesajdan beri aynı şeyi söylüyorum, bu saydığım adamlar bana göre beş para etmez adamlar diyorum, takımın hızını kesiyor, faydadan çok zarar sağlıyor diyorum, şimdi ileride maçlar oynandıkça yavaş yavaş bu fikrime katılan sayısı artacak, o yüzden biraz sabredin zaman size herşeyi gösterecek ben rıdvan amcanız gibi kaleye giden topa " gol olur demem " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yalnız antep cidden iyi takım kurmuş bu sene. ilk 5 e çok rahat oynar. daha bir de sağ sol bekleri yoktu bu maçta. o deplasmanda baya puan bırakan takım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 MacLeod said: yalnız antep cidden iyi takım kurmuş bu sene. ilk 5 e çok rahat oynar. daha bir de sağ sol bekleri yoktu bu maçta. o deplasmanda baya puan bırakan takım olur. sattılar işte bu sene sağ olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Fistan said: bi ara antep 11 şut gs 5 şuttaydı. ahaha şu çok büyük bir yalan..hiç olmaıd öyle bir şey ki zaten iyi başlayan bizdik ve 11 e 7 biz öndeydik antep gol attığında..hatta o 7den kaleyi bulan ilk şuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 CthuLhu said: Fistan said: bi ara antep 11 şut gs 5 şuttaydı. ahaha şu çok büyük bir yalan..hiç olmaıd öyle bir şey ki zaten iyi başlayan bizdik ve 11 e 7 biz öndeydik antep gol attığında..hatta o 7den kaleyi bulan ilk şuttu. yoo çok büyük yalan değil, antep 5/11, gs 5/6 şut istatistiği vardı bir ara, ikinci yarının ortalarında. Ha bir şey ifade eder mi, hayır, ama yalan değil. sen hangi kanalda izledin maçı merak ettim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Önemli olan şut çekmekde değil ki? 35 metreden vuruyor adamlar dağa taşa şutsa bunlar Sabri süper adam valla, işte denk gelip şansa bir tanesi girdi içeri onada yapacak birşey yok şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ceza sahası içinden hiç şutları yok.hep ceza sahası dışından şutlar attılar.biride oldu güzelde oldu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kirve said: CthuLhu said: Fistan said: bi ara antep 11 şut gs 5 şuttaydı. ahaha şu çok büyük bir yalan..hiç olmaıd öyle bir şey ki zaten iyi başlayan bizdik ve 11 e 7 biz öndeydik antep gol attığında..hatta o 7den kaleyi bulan ilk şuttu. yoo çok büyük yalan değil, antep 5/11, gs 5/6 şut istatistiği vardı bir ara, ikinci yarının ortalarında. Ha bir şey ifade eder mi, hayır, ama yalan değil. sen hangi kanalda izledin maçı merak ettim bak şimdi. yoktu öyle bir durum diyorum ben de.. LigTV'den izledim, sen?Fb Tv herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 abi adamlar uzaktan abanılan şutları "tehlikeli akın" yapmışlar daha niye laf anlatmaya uğraşıosun ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 scorch said: abi adamlar uzaktan abanılan şutları "tehlikeli akın" yapmışlar daha niye laf anlatmaya uğraşıosun ki =) Uzakdan bu kadar şut denemesinin nedeninin kaleye gelememek ve içerde organize olamamak pozisyon bulamamak olduğunu öğrensinler diye deniyoruz ama :) Hani uzakdan şut çekilir defansı açamıyorsundur, anahtardır denersin. Ama uzakdan şut diye bir hucum taktiği yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 CR9 gibi bi futbolcun varsa olabilir de =) Onun dışında yine Hami Mandıralı,Beckham,Ballack gibi futbolcularla da yine bi hücum organizasyonu sayılabilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Yok onlarda bile içerde pozisyon üretebiliyorlarsa içerden deniyorlar girmeyi deniyorlar ya hehe, 35 metreye geldik allah dene kaleyi pek yok, gerçi şimdi saydığın adamlar vuruncada ses getiriyorlar ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar