sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 şu balondan sarbi fun clubu bekliom yakında dhdan linkler falan verir heralde yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Gaziantepspor: 2 Galatasaray: 3 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Yalnız defanstan top çıkaramıyoruz.Gökhan zanın yerine oyun kurabilen bi stoper lazım kesinlikle.Uğur da sabriyi kesecek diye umut ediyorum.Linderoth da lazım bu takıma umarım düzelir hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Yanımda süper lig hakemi vardı ya.(Yan hakem)Bariz penaltı dedi bilemiyorum :D Galatasay iyi top oynadı ama savunması cacık.Bir kac transfer ile tutulmaz bu takım ya.Avrupada basarılı olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hayatımda ilk kez sağdan çık oradan değil diye gidip oyuncunun önünü kesen hakem görüyorum. anlamadığım şey maçın 15. 75. dakkasıyla 90. dakkasının farkı ne? diğer çıkan 4 oyuncu oradan çıktı gitti. hadi zaman çalıyor diye laf ediyor olsun -ki onu da yapmadı gitti pazubandı verdi döndü çıkıyor, göster sarı kart ekle zamanını gitsin..sen kimsin de adamın önünü kesip şurdan çık lan diye ahkam kesiyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 77 ya da 78. dk da aydın'ın karşı karşıya kaçırdıgı pozisyondan sonra bi korner verdi hakem. tavuklar bile güldü. antep seyircisi de çok kötü. yarısı galatasaraylıdır büyük ihtimal. ne tepki var ne tezahurat, mal gibi maç izlediler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 büyük kaptan ardayı gördük oyundan alınınca sağı solu tekmelemeye başladı . gs bu sene ardayla cok uğraşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 nereyi tekmeledi? hakemin artistliğine tepki olmasın o zeka küpüm benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi hakem artislik yapmadı ki. yani nereden çıkmasına izin verirse oradan çıkacak arda da. hayır böyle bir kural vardır elbette, yoksa hakemin hatası. artı şöyle de düşünmesi lazım arda nın o artislik yaptıktan sonra hakem zaten o sürenin minimum 2 katını oynatır yani. boşuna bi de sarı kart gördü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 amatör kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 pozisyon penaltıydı.sabri topa vuramıyor.kontrolsuz acemice girdi.yani ona yakışanı yaptı :) ilk yarıyı az az 2. yarıyı da bi 30 dk izledim.iyi oynuyoruz.yediğimiz 2 golde de yapılacak birşey yoktu.ilki 30 metreden 2. acemi penaltı :) arda nın tekmeleiğini görmedim.ama hakem yüzünden yapmıştır.90 da oyundan cıktı adam nie tepki göstersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 PZero said: büyük kaptan ardayı gördük oyundan alınınca sağı solu tekmelemeye başladı . gs bu sene ardayla cok uğraşır Evet, keita nın sakatlandığı pozisyonda herkes telaştan ne yapacağını bilemezken hiç soğukkanlılığını bozmadan keita yı yana yatırarak,bi kaptanın yapması gereken şeyi yaparak ne kadar layık olduğunu gösterdi arda kaptanlığa.Ben zaten anlamıyorum bu arda çekememezliğini.Maçtan sonra spor programlarını izliyorum Ahmet çakar Fiziği yıldız olmak için yetersiz,Gökmen özdenak kendini geliştirmiyo,Rıdvan dilmen alex gibi durarak oynuyo,hiç koşmuyo diye saçmalıyo ki bunları 2 asist 1 gol le çok iyi oynadığı bi maçtan sonra diyolar.eh be yeter artık ne kadar çekemesiniz de Arda şu an tsl nin yabancı,yerli dahil en iyi oyuncusu,bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 coluk cocuk kaptan olursa tekmeler sagı solu tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Adam pişmiş kelle gibi gülere çıktı nereyi tekmeledi ya biz neden görmedik? Hayal görmüş bence birileri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 keitaya bişi oldu diye ödüm koptu orda.. gerizekalı julio cesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bu arada net penaltıymış yanlış görmüşüm ben bilgisayardan izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ayrıca Arda yeri tekmelediği için kaptanlığa yakışmıyor diyen sevgili arkadaşlar maçtan sonra Arda nın hakemin yanına gidip gönlünü aldığı pozisyonu da izlemişlerdir umarım.Zaten sahada cevabını veriyo arda sizlere devam edecek vermeye yavaş yavaş kabulleneceksiniz siz de yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 İlk haftadan huzursuzluk ve telaş basmış genç dimağları. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Hahaha :D Hakem gereksiz artistik yaptı gerçekten, ben de hayatımda ilk defa gördüm. Arda o an ona gergindi zaten, maçın yıldızı olmuş 90da oyundan alınıyor. Amaç alkışlattırmak çok açık, buna mı kızacak? Maçtan sonra da öptü hakemi barıştılar :) Kıskananlar çatlasın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hakem süper ya, hayır 90. dakika olunca ne fark ediyor oyuncu değişikliğinde... 2 ona oyuncu itme hakkını kim vermiş ? oyuncu ona orada yumruğu koysa ne olacak tepki olarak yada oda itse hakem yere düşse falan. Neden dokunursun oyuncuya, göster çok bık bık ediceğine sarı kartını(saçma kart olacak olsada) olsun bitsin mal mal hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Hakemin yaptığı şey çok aptalcaydı.Sanki antep topla daha çok oynasın diye uğraştı ama elindeki saati duraklama hakkını unuttu. Herkes arkadaşına moral vermeye falan gitmiyo mu çıkarken.O da ordan çıkmak istedi hem öyle yürüyerek de değil koşarak. Hakem öyle istediği yerden çıkaracaksa işimiz var bu sene.Düpe düz saçmalık. Bi de önünü falan kesiyo.İşi de polislikmiş sanırım. Genel olarak maça bakınca arda ve m.sarp iyiydi.Sabri baros ve ayhan dökülüyodu bence. Gerisi vasat. İnşallah uğur sabriyi keser de normale döner seyir zevkimiz. Dünkü maça çok yorgun çıkmış gibi geldiler bana.Sanırım gollerden sonra gelen rahatlıktan olsa gerek fazla yormadılar kendilerini.Sıcağın etkisi de vardı tabi.Güçlenmiş antebi yenmek ilk hafta çok iyi bi başlangıç bence. :) Ayrıca da Arda'ya kaptanlık yakışmış.Maç içinde ( ve hakemin saçmalamadığı dönemde ) gerekli sorumluluğu almış ve kaptan gibi davranmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 antep'in ilk golü açıklanamaz ama. fiyuv diye girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Takımım yetemedi berabere kaldı antep'in attığı golle mutlu olayım psikolojisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 :D:D:D:D komik değilsin ki gol de mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar