The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 nick : karabuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Öyle rezil bi istatistik çıkardımki başka key olsa yeni isim alacaktım. Her girdiğim oyunda "Sen kurtarıcan bizi şuna karşı" dediğim adam ilk ölümünde disconnect oluyo. Her neyse default olarak kanal girme olayı yok sanırım ama her gelen Paticik kanalına gelsin bekleriz. Oyun sırasında da görebiliyorsunuz kişileri kanaldan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 birileri çağırınca oyuna girebiliyorum onun dışında ne oyun listesini görebiliyorum nede özel chat kanallarına girebiliyorum. özel chat kanallarına girerken chatten dc oluyorum. anti-virus ü etkisizleştirdim ama nafile.. Var mı fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Nimlempis bende de aynı sorun wardı, oyunu yüklediğinde patch download etti mi? Etmediğinde oluyor sanırım o, vista kullanıyorsan sağ tık -- yönetici olarak aç dersen düzelebilir ben öyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 avira anti-vir e özel bir problemmiş webguard ı disable etsemde düzelmiyordu, forumdan bi eleman anlatmış, çözdüm sorunu şu an. isteyen varsa burayada ekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 linklersen sevinirim bende nod32 var ama aynı sorun ... cozdum, antivir icinden exesine exculision vermek lazımmıs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 gerçi arkadaş halletmiş ve anlatmış ama benim gibi resimli anlatıma ihtiyaç duyanlar için link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 nick : Gladmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dönermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 nick aente itemlari bir ogrensem cok sey yapicam da dshfgg..ben tek tek okurken insanlar akiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 nick Zaugna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hadi bi cevirelim bu aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 nick : bono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 diğer tarafa da yazmıştım da buraya da ekliyim oyundaki nick'imi; xaty Paticik kanalına giren var mı? Ne zaman girsem kimse olmuyor. Ayrıca grup kurma imkanı fln var mı clan dışında, clan da olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yahu clan vardı elitist bilmem ne kurmuşlardı da noldu bilmiyorum uzun zamandır girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 var mı oyunda olan şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 10 dakkaya gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Abi şu clan işi olsun da bi adam gibi team game yapılıcak bi oyun oynayalım bütün girdiim oyunlarda herkes kendi başına takılıo sonra düzüo karşı taraf =( Nick UA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu arada hoş bi site buldum Items & Heroes itemlerin özellikleri, ne için neler lazım fılan bide heroların skilleri filan anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Niye kanallara giremiyorum ki bazen giriyor bazen girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Az önce avrupayı fethettik paticik takımıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Var mı aksiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 her türlü akabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 pati kanalına gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Gelmeyin ya da wow oynicam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar