Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth toplanıp oynayalım konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
0ne said:

ben 1650-1700 arası gidip geliyom diye üzülüyom, millet 1200 den çıkamıyomuş, sevindirik oldum biraz. sdfsdf

abi takım arkadaşın kadron falan mı var.ben 1550 yi geçemedim tek başıma
Mesaj tarihi:
bansheee said:

0ne said:

ben 1650-1700 arası gidip geliyom diye üzülüyom, millet 1200 den çıkamıyomuş, sevindirik oldum biraz. sdfsdf

abi takım arkadaşın kadron falan mı var.ben 1550 yi geçemedim tek başıma

yok, solo max 1690 gördüm, sonrası gelen takıma göre artık, sonrası karşıya clan olarak geliyolar 4 yada 5 li gruplar halinde, eğer sen de bi clana denk gelmez de karma ya denk gelirsen, yeniliyosun haliyle.

Ama bi clan bulmak şart. dsfsdf
Mesaj tarihi:
solo max 1750i gördüm ama sonra arka arkaya 20 maç fln kaybedip saçma sapan bir şekilde 1600 e kadar düştüm. Şimdi 1680-1720 arası gidip geliyorum.
Mesaj tarihi:
mm 1400 lerde dolanıyom daha baslayalı 1 ay flan oldu gayet noobum heroları ögrenmeye calısıyom ama arkadaslarla skype dan flan oynayınca direk daha iyi oluyor-o seni döver flan diolar kacıyom flan- tek olunca 1700 max gibi duruyor gördüklerimden yoksa nerdeee 1700
Mesaj tarihi:
bad manner bu oyunun iliklerine işlemiş. 50dk 4v5 oynadık insafsızlar oyunun başında düşmesine rağmen bizim eleman remake demediler. saçma sapan insan dolu bu oyun ya. skandal.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

nooblar, oyunun içine sıcanlar, hertür serefsizligi yapanlar
İNŞALLAH kan işeyerek kanserden ölür. dahada bişi demiyorum

abi naptılar sana
Mesaj tarihi:
4v5 değil 3v5 kaldığımızda bile remake olmayan oyunlar başıma geldi sen ne diyorsun dostum. Ama en beteri Ruslar'dan tiksiniğim kadar hiçbirşeyden tiksinmedim.

Geçen gün herkes olması gerektiği gibi picklemişti. Demented, Plague, Vodoo, Predator. 5. kişiden "herkes" tank picklemesini isterken o son saniyeyi bekleyip magebane pickleyemekle kalmıyor, readyleyip "ALAYINA GİDER" mesajını veriyor. Birde oyunu 7-14'le bitirdiğini eklemek istiyorum. Adamlar başlı başına problem.
  • Admin
Mesaj tarihi:
HON forumları da patlamıs. Sitedeki linke tıklayınca

IT WORKS!
diyor

refresh ettim database error cıktı hah

Database Error Database error
The database has encountered a problem.
Please try the following:

Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the forums.heroesofnewerth.com home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.

The forums.heroesofnewerth.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...