Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Admin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Patronun adi Duncan W. gecen bir toplanti yaptik iste toplanti notlari tutuldu falan isimler kisaltma olarak geciyor.. Ismi hali ile DW olarak yaziyor raporlarda. Okurken surekli DeadWood soyle dedi. Inan boyle dedi. Deadwood soyle cevap verdi diye okudum toparlayamadim bir turlu dikkatimi be lol. Cok HON oynamak diyi degil.
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dyna sen bide kirk yilda bir oynuyorsun. bide bizi dusun. yuksekte agac gorucne goz koyasim falan geliyor son zamanlarda:)
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Yeni kahraman geldi, yeni item geldi. Oyun kuruldu.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 arti bikac. choo choo chaga chaga chaaga chaga
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Admin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 benim nicki ekleyin arada sizle de takılırım. baydım isveçli tiplerden bık bık konusuyorlar ne biçim dilse. nick: G3NK
Öne çıkan mesajlar