Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth toplanıp oynayalım konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sc2'den sonra nasıl yavan geliyor yalnız hon. hani geyiği bilmemnesi için arada girer oynarım fakat ne kadar yavaş bir oyunmuş ya. ruhum sıkıldı 1 oyunda. bide yetemedim ki rezalet leş gibi oynadım falan.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

sc2'den sonra nasıl yavan geliyor yalnız hon. hani geyiği bilmemnesi için arada girer oynarım fakat ne kadar yavaş bir oyunmuş ya. ruhum sıkıldı 1 oyunda. bide yetemedim ki rezalet leş gibi oynadım falan.

Ulan yuh be.

SUNU SAVUNURKEN BARI 15 DAKIKADA BITEN OYUNU SAVUNMA BE AZICIK HEYECAN VAR BURADA, OLACAKLARIN BILINMEMEZLIGI DURUMU SOZ KONUSU, IBRETLIK BIR IMKANSIZLIK HIKAYESI VAR YA.
Mesaj tarihi:
Ya ben sc2 oynamiyorum cunku niye bak.

Ben sc1 hic oynamadim, sc2 cikti aldim dedim ki ben bunu ogreneyim en iyisi. Aldim tabi girdim bronz ligden, replay meplay derken hafiften ogrenmeye basladim derken kermit 2 haftaligina bende kalmaya geldi, aldi benim accountu gold lige cikardi 1. yapti defoldu gitti sonra account bana patladi. E giriyorum oyuna, adamlar patakliyor beni. Stat reset diye bir olay da yok, ben de hakettigim yere geri dusup oradan ogrenim hayatima devam etmek icin 23843274 tane oyunu kaybetmekle ugrasmak istemedigim icin sogudum oyundan.

Ama 2 kere oyun aldim gold ligde, bu detayi atlamiyoruz. Muhtemelen onlarin da kermit gibi arkadaslari vardi.
Mesaj tarihi:
valla benim için goldla diamond ın bi farkı yok şu an, 2 ay oynamadım şu an yine başladım rahat rahat pataklıyorum diamond adamları, sonuçta büyütmemek lazım vingthor gibilerde diamond a çıkmış
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

valla benim için goldla diamond ın bi farkı yok şu an, 2 ay oynamadım şu an yine başladım rahat rahat pataklıyorum diamond adamları, sonuçta büyütmemek lazım vingthor gibilerde diamond a çıkmış

i pity the fool
Mesaj tarihi:
sc nin her ligi eğlenceli
hon 1850 lerde başlıyor keyifli olmaya
competetive tierda kapışırlar ama malesef hon 2 3 tane clan ın elinde diğer ciddi clanlar kendi aralarında takılıyor load msi duman ediyor her tarafı =(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...