Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sc2'den sonra nasıl yavan geliyor yalnız hon. hani geyiği bilmemnesi için arada girer oynarım fakat ne kadar yavaş bir oyunmuş ya. ruhum sıkıldı 1 oyunda. bide yetemedim ki rezalet leş gibi oynadım falan.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Vingthor said: sc2'den sonra nasıl yavan geliyor yalnız hon. hani geyiği bilmemnesi için arada girer oynarım fakat ne kadar yavaş bir oyunmuş ya. ruhum sıkıldı 1 oyunda. bide yetemedim ki rezalet leş gibi oynadım falan. Ulan yuh be. SUNU SAVUNURKEN BARI 15 DAKIKADA BITEN OYUNU SAVUNMA BE AZICIK HEYECAN VAR BURADA, OLACAKLARIN BILINMEMEZLIGI DURUMU SOZ KONUSU, IBRETLIK BIR IMKANSIZLIK HIKAYESI VAR YA.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi honda bi challenge yok , sc de karşımda güçlü rakipler bulma ihtimalim var
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ya ben sc2 oynamiyorum cunku niye bak. Ben sc1 hic oynamadim, sc2 cikti aldim dedim ki ben bunu ogreneyim en iyisi. Aldim tabi girdim bronz ligden, replay meplay derken hafiften ogrenmeye basladim derken kermit 2 haftaligina bende kalmaya geldi, aldi benim accountu gold lige cikardi 1. yapti defoldu gitti sonra account bana patladi. E giriyorum oyuna, adamlar patakliyor beni. Stat reset diye bir olay da yok, ben de hakettigim yere geri dusup oradan ogrenim hayatima devam etmek icin 23843274 tane oyunu kaybetmekle ugrasmak istemedigim icin sogudum oyundan. Ama 2 kere oyun aldim gold ligde, bu detayi atlamiyoruz. Muhtemelen onlarin da kermit gibi arkadaslari vardi.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 goldla silver arasında cidden hiçbir fark yok
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 valla benim için goldla diamond ın bi farkı yok şu an, 2 ay oynamadım şu an yine başladım rahat rahat pataklıyorum diamond adamları, sonuçta büyütmemek lazım vingthor gibilerde diamond a çıkmış
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 2 haftada hiç sc bilmeden platinum oldum 2 ay da oynamadım işte, where is your math now?
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sparkcaster said: valla benim için goldla diamond ın bi farkı yok şu an, 2 ay oynamadım şu an yine başladım rahat rahat pataklıyorum diamond adamları, sonuçta büyütmemek lazım vingthor gibilerde diamond a çıkmış i pity the fool
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sc nin her ligi eğlenceli hon 1850 lerde başlıyor keyifli olmaya competetive tierda kapışırlar ama malesef hon 2 3 tane clan ın elinde diğer ciddi clanlar kendi aralarında takılıyor load msi duman ediyor her tarafı =(
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Abi goladık beleg banlıyorsun ve afksin ya.
Öne çıkan mesajlar