midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Pfaner hakkında ne düşünüyorsunuz, armut suyu gayet güzel zaten birtek onun armut suyu var. 25% armut püresi diyor arkada, biraz elme suyu da koyuyorlarmış.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 nefret ediyorum o meyve sularından. bildiğin şekerli su gibi geliyo bana. bi vişne suyunu cok severim. onuda annem evde yapıyo zaten az şekerli. onun yerine bi bardak kola içerim hem daha içim ferahlar hemde şekerse ondada şeker var.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Loxias said: Cappy %100 Portakal Suyu. Kahvaltıda içmeden kendime gelemiyorum. Nektar kesinlikle almayın. Genellikle %35-40 kadar meyve vardır. Konuyla alakasız ama Margarin(böyle mi yazılır)'de yemem. Margarinli yemekte yemem. Margarin kadar sağlıksız başka bir yağ türü yok. Yok artık, Cappy piyasadaki büyük marka meyve suları içinde doğallıktan en uzak olanı.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 vitamin hapı+su daha sağlıklı ikinci gün tadı da bişeye benzemiyor
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Askeriyede çalışan bi arkadaşım ordunun yemekhaneye koyacağı meyve sularını seçerken bile çok titiz davrandıını söylemişti. Dediine göre mal getiren Pınar, Cappy araçlarını geri çevirmişler meyve suyunun kalitesini beğenmeyip. En sonunda şu Netto mu ne öyle bi marka var, onla anlaşmışlar, en iyisi oymuş. Nası bi yalan artık bilemiyorum askfjhsdlfkj Bu arada hayatımda sadece 1 defa içebildiim bi meyve suyu var, o da Sütaş'ın %100 portakal suyu. İçer içmez ağlamıştım ne güzel bi şey lan bu diye. Sonra bi daha hiç göremedim onu market reyonlarında. Noldu ona ya?
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 senko said: abi bende o yüzde yüzleri içemiyorum böyle tortuları dudağıma gelince huylanıyorum. tortusuz meyve suyu lazım bana :S ahahah bunu bir arkadaşımdan daha duymuştum. Küçük diline portokalın tortusu deyince gıdıklanıyormuş içemiyormuş , Mideside bulanıyormuş. Ne cinssiniz ya :)
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 herhangi buzlu vişne suyu yönetir.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kojiroh said: Askeriyede çalışan bi arkadaşım ordunun yemekhaneye koyacağı meyve sularını seçerken bile çok titiz davrandıını söylemişti. Dediine göre mal getiren Pınar, Cappy araçlarını geri çevirmişler meyve suyunun kalitesini beğenmeyip. En sonunda şu Netto mu ne öyle bi marka var, onla anlaşmışlar, en iyisi oymuş. Valla doğru mudur bilmiyorum da doğru olma ihtimali az değil. Türkiye'de hakikaten ağzının tadını en iyi asker biliyor. Dedem eski askerdi (hatta İstanbul olağanüstü hal komutanıydı, seferberlik falan ilan edilse İstanbul'un başına geçiyo yani adam :D) 18'ime kadar bol bol orduevine ve askeri kamplara gitmişliğim var, hala da arada fırsat oluyor gidebiliyorum bir şekilde. Orada yediğiniz yemeği kolay kolay başka yerde yiyemezsiniz. Bir Kalender Orduevi'ndeki akşam normal restoranda yeseniz. yemeğini kişi başı 200-300'den aşağıya çıkamazsınız. İnanılmaz özenilerek yapılıyor. Bu arada o tortulardan nasıl huylanıyorsunuz yaw, ben özellikle kutunun şişenin en dibini içiyorum hem konsantrasyonu hem de tortusu fazla olsun diye, özellikle seviyorum :)
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 %100 portakal suyu, doğal portakal suyu olduğu anlamına gelmiyor. kafa karışıklığı buradan kaynaklı sanırım. şişenin içindeki sıvının katkı maddesi içermemsi %100 portakal suyu olduğuna işaret eder ama işlenmemiş olduğu anlamına gelmez. benim bildiğim sadece elma suyu sirkeye dönmeden önce tamamen doğal bir şekilde ticari olarak takdim edilebiliyor. gerisi tabii ki bazı işlemlerden geçmek zorunda.
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben migrosda çalışıyorum yazları bu meyve suyu olayı benimde dikkatimi çekti arkadaşlar adam gibi konsantreden olmayan meyve suyu yok denecek kadar az bu %100ler arasında eğer gerçek işlem görmemiş direk meyveden sıkılma meyve sularına bakıyorsanız elite yada alaçatı diye bi kaç marka var onlarınki harbi meyvenin suyu oluyor ama karadut suyunu hiç beğenmedim denemeyin
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Rewendor said: Kojiroh said: Askeriyede çalışan bi arkadaşım ordunun yemekhaneye koyacağı meyve sularını seçerken bile çok titiz davrandıını söylemişti. Dediine göre mal getiren Pınar, Cappy araçlarını geri çevirmişler meyve suyunun kalitesini beğenmeyip. En sonunda şu Netto mu ne öyle bi marka var, onla anlaşmışlar, en iyisi oymuş. Valla doğru mudur bilmiyorum da doğru olma ihtimali az değil. Türkiye'de hakikaten ağzının tadını en iyi asker biliyor. Dedem eski askerdi (hatta İstanbul olağanüstü hal komutanıydı, seferberlik falan ilan edilse İstanbul'un başına geçiyo yani adam :D) 18'ime kadar bol bol orduevine ve askeri kamplara gitmişliğim var, hala da arada fırsat oluyor gidebiliyorum bir şekilde. Orada yediğiniz yemeği kolay kolay başka yerde yiyemezsiniz. Bir Kalender Orduevi'ndeki akşam normal restoranda yeseniz. yemeğini kişi başı 200-300'den aşağıya çıkamazsınız. İnanılmaz özenilerek yapılıyor. Bu arada o tortulardan nasıl huylanıyorsunuz yaw, ben özellikle kutunun şişenin en dibini içiyorum hem konsantrasyonu hem de tortusu fazla olsun diye, özellikle seviyorum :) malzemeye cok dikkat ediyor en sagliklisini kasiyorlar giriste gayet medeni kalori cetvelleri yemegin icerigini filan asiyorlarda kalender haric yemekler rezalet yuzumde sedef var tras olduktan sonraki gun bariz kabuk kabuk belli oluyor tras oldugum gun ise yara oldugundan butun gun yaniyor bende geceden tras oldum sabaha sogumus olur diye kirlisakal var diyip almadi iceri, sakal kagidi alin tras olun icerde dedi indim arabadan bu defa ense trasima takti kafayi EEHHHHH diyip ciktim gittim isi nazilere getirmeden ertesi gun gene annemin zoruyla geldim oglen yemegine bir kuzu sis soyledim 8 kusurmu neydi porsiyonda bir corbakasigi pilav tek cop bibersiz dometessiz sis yaninada kabaca dogranmis sogan ile domates 5-6 tirtik da patates kizartma vardi annem balik soylemis bildigin superfresh getirdi kazik gibi filan ama yiyicek icicek konusunda cok titizler begenmediklerini satmiyro derhal geri yolluyorlar bide ulker urunleri satilmiyor cok keyif aliyorum
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ya sanki her yediğiniz içtiğiniz %100 sağlıklı da portakal suyum %100 mü değil mi derdindesiniz..
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 her yediğimin üstünde bu sağlıklı yazmıyor ama
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Türk Gıda Kodeksine göre %100 meyve suyu içeriği nedir tam olarak okuyup ondan sonra yorumlamalıyız bence. Hani ebn de bilmiyorum da bu kadar büyük dolandırıcılık olamaz :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 exotic var ya vapurda fln da satılıyor ondan alıyoruz zaman zaman zaten gerçekmeyve suyunun son kullanım tarihi kısadır sen onu istediğin akdar terapatrick kutuya tık yişned e ömrü kısadır
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Kıbrıs' a gidince bloom diye bir portakal suyu var, ondan için. Görün nasıl oluyormuş %100 portakal suyu. içinde ek olarak sadece asitlik düzenleyici var. Posalı falan böyle süper...
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 FromTheHell said: herhangi buzlu vişne suyu yönetir. ek olarak, kızılay ykm karşısı 100% portakal suyu, nar suyu, havuçsuyu ftw.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 arkadaşlar, ülkemizde elma suyu dışında hiçbirşey doğal bulamazsınız, çünkü kimse bilmese de elma türkiye'deki en çok yetişen meyve, ve elma suyu türkiye'nin en çok ürettiği, en çok ihraç ettiği, en çok tükettiği meyve suyu. elma suyunu direk içmiyoruz zaten, karışık meyve sularında falan tonla elma var ama; ki elma-kayısı, elma şeftali karışımları inanılmaz güzel oluyor kanımca.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 fizban said: kimse bilmese de elma türkiye'deki en çok yetişen meyve bizim elma bağı var lan. golden ve starking. 10 numara sdfdsf
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben cappynin elma-visnesini begendim, visenin fazla eksiligini kirmis hos olmus. madem butun meyvelerden bahsediyoruz, pinar'in limonatasini denediniz mi, bence uludag'dan daha iyi olmus, uludag biraz fazla sekerliydi. bir de bu kadar cok sevilen bir icecegin yillardir piyasada olmamasi ve bir anda patlamasi da ilginc, nasil atlamislar bunca yil cok enterestant. simdi herkes cikardi ard arda..
Öne çıkan mesajlar