sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 al işte. stam'ı bilmediğini bir insan bundan iyi gösterebilir mi ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bir bjk'linin stam'i bilmemesine imkan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hayır biliyodur da "bjk'ye bala göte kafa golü atan ortalama bir defans" olarak biliyodur.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu sezon cm4 0304 oynamışlığımdan bildiğim kadarıyla yabancı sayısı 5+1 e düşüyor 8'den. bundan haberi olan var mı aranızda? yoksa cm4 tekiler mi sapıttı? ertesi sezon bi kişi daha düşürülecek hatta, 5 e inecek yabancı adam sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Cm 4 ün denyoluğu o. Zaten yabancı sayısıda 8 değil :=) 5+1 cmde 4+1 e düşüyor...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 simdi stam kötü adam degil de hofland gibi genç bi adam varken neden 33 34 yasındaki Stam onu anlayamadım arkadasta zago ile stamı yas itibarı ile benzetmiş bence.bu arada woodgate newcastle da mutsuzmuş arsenal ilgileniyomuş.Bakalım drogba rothen ve djibrij cisse nereye gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 madem öyle burdan devam. fener morientes alcakmış bence zor alır ha alsa iyi olur o başka da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 trezeguet nerde??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Patlama ihtimali var ama Yıldonun anlaştığı isimler şunlar(mış): Henrik Larsson(Celtic) Slyvian Wiltord(Arsenal) Nicholas Anleka(M.City)[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yıldo derken YILDIRIM DEMİRÖREN den bahsediosan beni de çok istedi de gitmedim vay be bjk real madrid gibi bişey olcak desene korktuk!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 larsson'la anlaşmış olamaz. larsson'un ağzından duydum ben "celtic'ten isveç'e gidicem isveç'te de futbol hayatıma nokta koyucam" dedi[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bak o 3 kiişden belki anelka derim gerisi imkansız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben ilk defa duydum o isimleri... Ama bugun gazetede okudum Alex le ilgileniyormuş. Gelirse süper olurda adamın gönlü fenerde bu adamın hastasıyım ya... gelsin 3 tane forma alıcam ulan söz...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 esas Anelka imkansız anelka yaratık gibi adam.Süper bi herif valla ve daha genç larsson geldi 32 yaşına Wiltord zaten gelmez o 3 isimde patlar güm diye yalan dolan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 esas Anelka imkansız anelka yaratık gibi adam.Süper bi herif valla ve daha genç larsson geldi 32 yaşına Wiltord zaten gelmez o 3 isimde patlar güm diye yalan dolan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 abi sen napmışın ya??? 4 tane arka arkaya fjiuvvv :D[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ibrahim altınsayın da içinde bulunduğu yönetim mido,hugo leal,adebayor u falan almayı düşünüyormuş... Yavaş alsınlar diyorum[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 "Bomba haber ABD'den beşiktaşa gizli kaynak. Keçeci yönetimine 1 milyar dolar dış yardım yapılacakmış." gibi bir haber duymadıkça onları alamazlar yalan[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 gökdeniz'in bonservisi için 6 milyon dolar teklif etmişiz. yıldıray'a da 3 yıl için 2 milyonu peşin 6 milyon euro vermişiz. bakalım kabul edicekler mi[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Emre Belöz için de beklediğinizi unutuyosun sabo hahaha[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 23 milyon dolar nakit paramız var bilmeden konuşuyorsun yine. cık cık cık dersini almamışın, benle bilmedne konuşmaman gerek ahahah[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ha doru, sizin şu AIG' ye ödemeniz gereken ama ödeme yapmak yerine transfere harcamayı düşündüğünüz, aksi takdirde Ergun Gürsoy'un yönetimden istifa edeceği 23 milyon dolardan bahsediyosun galiba LOL..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 e evet o paradan bahsediyorum. ancak o para AIG'ye ödenmesi gereken para değil. o para gelen kredinin bir miktarı. ayrıca yukarda dediklerim doğru haberler. gökdenizi trabzon satmayacak zaten %99 ama yıldıray'ı büyük bi avrupa klübü almazsa gelicektir gs'ye[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar