-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Arkadaşım olmazki böyle. Önce bi selam diceksin. Yolda gördüğün adama direk naber ??? diyemi dalıyosun. Yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kızsa iyidir senden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 erkekse cvp bile verme engelle direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 şükret abi, bi dönem direkt titreterek muhabbete girenler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Peki ya msnde meşgul olmaya ne demeli ? Hadi meşgulü geçtim Dışarıda olmaya ne demeli ? Bu emesene bir dur demeli kaldırdım programı oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ne yapcaktı abi ne gereği var selamın falan? biz direk amaca uygun kullanıyoruz. -lan saat 5te sizdeyim -ok ne selamı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Afakan basması işte tam şu anda bunu yaşıyorum çok fena içim sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben yolda gördüğüme: "OOO abi naber?" fln diye girerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Insanlari boyle rencide ede ede insansiz kalacaksiniz, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abi çok kötü içim sıkıldı nefesim daraldı böyle boğulacak gibiyim AFAKAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 @Deacon : Tamam abi oda iyi de direk naber ne yani. Hal hatır soruyosun onu bari düzgün yap hahahaha. Yoksa amaca yönelik kullanmaya laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 o demiyosa sen de herşeyi karşınızdakinden beklemeyin artık !!111!birbirbir11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ama olmadı. daha az önce konuştuk selam dicektin. yine mahvettin herşeyi.çıkşarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 SLMNBR? :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 isndnbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bu sıkıntının sonunu hiç merak etmiyorum warcraftta insane bota yenildim :( bir şeyler ters birazdan alien fırlayacak göğsümden öyle sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben naber bile demiyorum çoğu zaman. direk konuya giriyorum. hatta bazen konudan haberi olmadığı için ?? diye geliyo cevaplar. ama çok etkili, daha bir dikkatle okuyor yazdıklarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 evet direkt konuya girersen daha etkili oluyor. bir de konuya girmek için yapay bir naber olayı var. x:selam x:naber y:iyidir y:senden naber x:iyidir x:ya abi şey son iki x arasında 0,134 ms var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ya şu selamı takıntı haline getiren insanları anlamıyorum. selam denmezse noolcak evladım kıyamet mi kopucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 said: girenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 "roket adam" said: evet direkt konuya girersen daha etkili oluyor. bir de konuya girmek için yapay bir naber olayı var. x:selam x:naber y:iyidir y:senden naber x:iyidir x:ya abi şey son iki x arasında 0,134 ms var. bende çokca kullanıyorum yapay naber olayını maselsef... böyle nabersiz dalınca öküzlük olcakmış gibime geliyor, halbuki alakası yok. bırakmam lazım bu alışkanlığımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 O değil de ben "selamın aleyküm" diye selamlayanlara karşı "merhaba" "hoşgeldin" "günaydın" vb. şekillerde selamladığımda bozulup yüzlerinin aldığı "allahınselamınıalmıyomusunlanlaikagnostikaczmendimüsvettesi" ve "aleykümselamdesenelanzındık" ifadelerinden sadistçe bi zevk alıyorum ya çok komik oluyo eheh^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar