-all Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 herkes dediğin kaç kişi takılıyor ki serverda, senin zaten en az bi 6-7 tane vardır. zaten leveldan ziyade kasılan itemlara, rwlere, uniquelere üzülür millet. onu da nedanko, item drop rateini bi 5-10 kat arttırır belki, pul düşürmek amacıyla insanlar günde 250 kere countess veya cow yapmazlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 item drop rate falan artırılmaz onu bi unutun baştan. reset olayına gelince böyle birşeyi gerektiren herhangi bir sebep yok şu an. ha atılırsa atılsın bana koymaz gene kasarım ben oynayacak olursam yada gider bnette takılırım. bu arada sadriel o server tam sana göreymiş orda kal sen gelme geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 drop rate niye artmıyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 drop rate degilde oyna değisik eklentiler olabiliyormu quest veya mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tekrar deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 item drop rate hard coded bisi yani artirilmasi kolay degil daha once aciklamistim.. yapiliyor ama uzun bir ugras basit degil.. ozel bir config yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ne yapacaksınız zaten drop rate ayarlarını? Normali gayet iyi ayarlanmış. Hep söylerim diablo sayısal bakımdan gördüğüm en ince ayarlanmış, en taktiğe dayalı vs oyunlardan biri. Oyundaki buglar bile (dupe, tppk vb. değil kast ettiğim) oyuna bir denge, zevk katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 açtım beyler serveri girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Karakterler gelmiş ama oyun açılmıyo. sıraya alıyo çok fazla oyun var diye(hiç oyun yok) Drop rate için doğrudan müdahale değil de modlar filan var sanırım, öyle birşey mümkün olabilir. @Kendercik: Normal drop rate iyi güzel de, binlerce kişinin oynadığı bnet için ayarlı o olay... O kadar kişi oynayınca elbet birileri düzgün birşeyler düşürmeyi başarıyo ve ticaretle insanlar işlerine yarayan şeyleri elde edebiliyolar. Burada bir avuç kişinin oynadığı serverda hayatımızı adasak bulamayabiliriz böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Zaten bahsettiğim ideal düzende hayatını atayıp da bulamamak var ;) çok tok gözlüyümdür de... Zaten bu kadar az kişinin olduğu serverda ihtiyaçlarmızı kolay elde etmek, çok oyunculu bir serverdaki orandan daha çarpıcı dururdu diye düşünüyorum. Hem biraz baal, mf falan yapsın insanlar, düşer bir sürü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 simdi yatiyorum sunucuya restart attim 5-10 dk sonra yine denyin olmadi yarin bakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 var gene biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oyun kuramıyoruzki sıraya alıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Kısmet yarınlaraymış. (içime adice su serpildi. Bu gece giremeyecektim zaten. Çok kalleşim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bir gün girmedim mesajla dolmuş burası iyi nedanko gelmiş gelişme war demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 -all said: bence bütün charlar silinsin, rateler falan filan düzenlenip herkes tekrar kassın, ne drama kalır ne birşey. oyundaki nick neydi cok merak ettim. drama falan yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bence oynamiyor yeni baslicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bende daha büyük bi problem var ip i deiştirmeme rağmen conect. fastest server çıkıyo herkezde böylemi yoksa bana özel bişimi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Aluriel said: -all said: bence bütün charlar silinsin, rateler falan filan düzenlenip herkes tekrar kassın, ne drama kalır ne birşey. oyundaki nick neydi cok merak ettim. drama falan yok ortada. Anxious, Pat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hala bozuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 thranduil07 said: Bende daha büyük bi problem var ip i deiştirmeme rağmen conect. fastest server çıkıyo herkezde böylemi yoksa bana özel bişimi:S oyun acikken ip i degistirdiysen o sorun cikar bndede öle olmustu oyunu kapattim sonra ip i değiştirdim düzelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ya da alttaki tablardan diablo yu seçmeyi unutup starcraft ip sini değiştirmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 [img=http://img44.imageshack.us/img44/3995/whyq.th.jpg] Yok hiçbiri diil kaldım böyle:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 desene durum vahim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar