Vercingetorix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ...sonra sonra algılanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi bu balonlar garbicin olayini 2 gunde nasi czuyolar lan, ben 2 yilda zor idrak ettim noluyo burda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 adam garbage için doğmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Patlamış balonumdan utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oha derin felsefe var.hep sonradan sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bu redbull sugar free nin tadı ne çirkin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 redbull, burn ve bilimum enerji içeceğinin tadı iğrenç ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Vercingetorix said: said: görülenden derin yamaçların ...sonra sonra algılanır ya ne diyo bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kızımın adını derin, oğlumun adını yamaç koyucam. soyadım mı? anlaşılır sonradan sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vercingetorix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Şarkı takıldı 2 gündür, ne yaptıysam gitmedi, bende bu sorunumun üstüne gitmeyi denedim. Şarkı sözlerini araştırdım, mp3'ünü edindim (legal yollardan) ama kahretsin daha kötü oldu. Biliyorum yandı gemiler Beni gören seni bana diler Belki de kapına dayandı çoktan yeniler Bir rüzgar esince saçların Dalga dalga dalgalanır ya Görülenden derin yamaçların Sonra sonra algılanır ya Ne kadar güzel büyülü bir kokun var Sen görmeden bir yel eser senden Nasıl bir ses tonun var Ne söylesen masal gelir La Fontaine'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar