Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi'ne Sigara Yasağı


Brooklyn

Öne çıkan mesajlar

Sağlık Bakanlığı'ndan 'Kurtlar Vadisi'ne sigara yasağı

Televizyon seyircilerinin ilgiyle izlediği ve özellikle gençleri etki altında bırakan "Kurtlar Vadisi" sigara nedeniyle RTÜK'lük oldu.
Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan Ulusal Kanser Danışma Kurulu, 14 Mayıs 2004 tarihli toplantısında tütün ve tütün ürünlerinin zararları ve bunlarla mücadele yollarını masaya yatırdı.
Sigara ve tütün ürünlerinin kullanılmaya başlama yaşının ilköğretim çağına kadar inmesi ve gençler arasında giderek yaygınlaşmasını kaygı verici bulan Kurul, bu dönemdeki gençlerin sigaraya başlamasının en büyük nedeninin "özenti" olduğuna dikkat çekti. Gençlerin sigaraya başlamasını önlemek için bir dizi tedbir alınmasına karar veren Danışma Kurulu, gençlerin örnek aldığı kişilerin bu konuda daha duyarlı davranmaları için uyarılması kararına vardı.
Kurul, öncelikle ebeveynlerin çocuklar önünde sigara içmemesi gerektiğini belirtirken, Milli Eğitim Bakanlığı'na da bir yazı yazarak öğrencilere örnek teşkil eden öğretmenlerin okulda sigara içmemesini istedi.

DİZİLERE SİGARA YASAĞI

Kurul, reytingi yüksek olan ve oynayan kahramanların örnek alındığı diziler için de RTÜK'e uyarı yazısı gönderdi.
Bazı televizyon dizilerinde yoğun bir şekilde sigara içildiğine dikkat çeken Danışma Kurulu, uyarı yazısında "Özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde çok yoğun bir şekilde sigara içildiği ve adeta gizli bir reklam havası verildiği düşünülmektedir. Bu nedenle Danışma Kurulumuz tarafından dizilerde sigara içilmemesi kararı alınmıştır" dedi. Kurul, RTÜK'ten reytingleri yüksek olan dizilerde sigara yasağına uyulmasının sağlanması için gereğinin yapılmasını istedi.

eheheheh sigarasız bir kurtlar vadisi huehehuhu :D[signature][hline]Viva La Résistance!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
İyi oldu beinm açımdan çünkü delirmeye başlamıştım her bölümde zippo sesi duymaktan şrink şrink[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi bölümdü hatırlamıyorum ama bir iki bölümde ki bunlar hastane bölümleriydi yanlış hatırlamıyosam sigaranın bokunu çıkardılar. Böyle bir yasak gelmesi gayet doğaldır. Ama öbür tarafı da var işin ki sigara içilecektir ve içilmelidir(diziden bahsediyorum) ama yasaklanaması kötü olmuş. Ama bu kadar bokunu çıkarmamalılardı kendileri yaptılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ee Polat gaddar parmak kesior adam vuruyor ,
Memati mahcup olmamak icin herkesi oldurun diyor olduruyor,
Bunlarda birsey yok sigarada var.
yani diger kurumlarda dizinin uzerine gelirler artik.
Baronla kilic wisky iciyorlarya paso.. artik tum kardeslerimiz ellerinde kristal wisky bardaklari ile gezerler.[signature][hline]It's a good day to die !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh bizim okula profesor orhan kural gelmıstı bır numaralı sıgara dusmanı bıze annatmıştı sıgara fırmaları reklam olsun dıye yapıyomuş bunu hatta demişti şu anda dızılerdekı sıgara olayıyla ugraşıyorum yasakaltıcam dıye başarmış demek
adam anlatıyordu sezen aksu mısal hiç sigara içmezmiş ama konserlerıne sıgarayla cıkıyormuş reklam olsun dıye bıze Teomandan bahsetti oda içmedigi halde duyum aldım bi degiye sigarayla poz vericekmiş dedi ama en cok kurtlar vadısınden yakınıyordu bıde bızım okuldada doldu bole tıpler artık okulda 3 erkekten bırının kurusıkı tabncası var var 10 erkekten 1 ıde kurusıkı yetmeyıp gercegını alıyor veya ucunu actıeıyor :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla bi gün param olsun tutucam bi yönetmenin kolundan, dicem böle böle, bilim adamlı, müendisli, doktorlu falan bi dizi yaptıracam, en karizmatiğinden T cetvelleri hesap makinaları falan havada uçuşçak. yoksa bu andavallar milleti toptan mafya edecekler, her bi taraf siyaw volkswagen minibüs doldu..[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...