babayigit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya tamam upgrade iyi cok güzel yenilikler var alternative joblar felan ama indir indir bitmiyo alla alla.5 saatte yarısı indi nedir bu ya 145mb sey... :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hehe 150mb böyle bi patch için iyi bir rakkam normalde diğer oyunlar bide cd de veriyor bunları.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Abi cd verseler daha iyi böyle kıvranmayız veririz pasa pasa 2.500GP oynarız ama böle olmuyo ki.(2.500GP :Pabi MMORPG manyagı olduk :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben ilk cıktıgı zamanlarda dl etmiştim şimdi 2dk upg yaptı oynuyoz zamanında dl etseydınız keske adamlar kac kere uyardı en kısa zamanda dl edın dıe demi ama :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Cd verebilir dergiler, istersen git bi araştır =p yada bekle hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 oynayabiliyormusunuz cidden bu lagda ya tıkladıktan 5sn sonra yürüyebiliyorum şahsen, sadece bende mi var sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 iyi be, juno çıktıysa öss'den sonra gene açtırayım şunu da crusader'lığı görmüş olayım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya lag sorunu tabıkı var saten normal zamanlardan öğleden sonra oynamak cok zordu sımdı bırde kablo koptu ben gece gırıyorum yıne an az 2sn lag oluyor artık dayanıcaz düzelene kadar :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ama lind lag kendini aştı şu 2 gündür. 5sn donarsın, 10sn donarsın, arada yürüyemezsin düzelir falan. oyuna ilk girdiğimde inventorydeki itemlerin gözükmesi zaten 1dk alıyor, yürümek imkansız, yanımdan adamlar vızır vızır geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 BEnde o kadar çok olmadı belki şimdi girsem olur korktugumdan giremıyorum :P ama dogrudur dedıgım gıbı çıkışlar şuan folloş oldugu ıcın kaynaklanıyor ne zamana düzelir bilmem gece 12den sonra bir nebze düzeliyor.[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Lyrent, 09 Haziran 2004 16:32 tarihinde demiş ki: oynayabiliyormusunuz cidden bu lagda ya tıkladıktan 5sn sonra yürüyebiliyorum şahsen, sadece bende mi var sorun lag yurtiçindede var ciddi şekilde,sitelere bile anca 3-4 kere deneyerek girebiliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imansiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 galiba ayın 15 inde Ragnarok dergisi çıkacak bu sayede Pre Paid cardlara sahip olabilecez vede kesin olarak bilmiorum ama Juno yu da cd ile verebilriler kesin konuşmayalım...[signature][hline]Swordman 5x/3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar