Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abi nerden cıktı bu Juno Muno Upgrade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe 150mb böyle bi patch için iyi bir rakkam
normalde diğer oyunlar bide cd de veriyor bunları.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
ben ilk cıktıgı zamanlarda dl etmiştim şimdi 2dk upg yaptı oynuyoz zamanında dl etseydınız keske adamlar kac kere uyardı en kısa zamanda dl edın dıe demi ama :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Türk Telekom Rox T.T
Mesaj tarihi:
Cd verebilir dergiler, istersen git bi araştır =p yada bekle hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
iyi be, juno çıktıysa öss'den sonra gene açtırayım şunu da crusader'lığı görmüş olayım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Ya lag sorunu tabıkı var saten normal zamanlardan öğleden sonra oynamak cok zordu sımdı bırde kablo koptu ben gece gırıyorum yıne an az 2sn lag oluyor artık dayanıcaz düzelene kadar :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
Mesaj tarihi:
ama lind lag kendini aştı şu 2 gündür.
5sn donarsın, 10sn donarsın, arada yürüyemezsin düzelir falan.
oyuna ilk girdiğimde inventorydeki itemlerin gözükmesi zaten 1dk alıyor, yürümek imkansız, yanımdan adamlar vızır vızır geçiyor..
Mesaj tarihi:
BEnde o kadar çok olmadı belki şimdi girsem olur korktugumdan giremıyorum :P ama dogrudur dedıgım gıbı çıkışlar şuan folloş oldugu ıcın kaynaklanıyor ne zamana düzelir bilmem gece 12den sonra bir nebze düzeliyor.[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
Mesaj tarihi:
said:
Lyrent, 09 Haziran 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
oynayabiliyormusunuz cidden bu lagda ya
tıkladıktan 5sn sonra yürüyebiliyorum şahsen, sadece bende mi var sorun

lag yurtiçindede var ciddi şekilde,sitelere bile anca 3-4 kere deneyerek girebiliyorum ben
Mesaj tarihi:
galiba ayın 15 inde Ragnarok dergisi çıkacak bu sayede Pre Paid cardlara sahip olabilecez vede kesin olarak bilmiorum ama Juno yu da cd ile verebilriler kesin konuşmayalım...[signature][hline]Swordman
5x/3x
  • Yeni Oluştur...