di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Selam, Aksama bir arkadasimin aksama dogum gunu var. 26 yasinda erkek. Reklam, tasarim isleri ile ugrasiyor ve genelde turu bu spektruma giren ilginc seyleri seviyor. Is cikisi Kadikoy'e inip hediye almak istiyorum. Nerelere bakmaliyim ? Bir de onerebileceginiz hediye vesaire var midir bu olabilir gibisinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Sahaf'lara bir uğra derim, eğer orada güzel eski bir kitap, plak ve benzeri birşey çıkaramassan biraz daha üstlerde eski eşya satıcıları var. Orası zaten cennet. Zamanımda arkadaşıma bir nintendo almıştım. 10 liraydı hatta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Antikacılar sokağında kızılderili malzemeleri satan dükkanlar var. Çoğu çakma ama antin kuntin bişey arıyosan arada ilginç mallar görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 tasarımcılar genelde analog şeyleri sevmez ama. dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Su ghostbuster daki yesil hayalet figurunden buldum bi tane. Kocaman ve oynayan.amacim onu almakti ama urun eksik oldugu icin alamadim maalesef. Onun yerine baska bir yerde gozume carpan, korsan filmlerinde gormeye alisik oldugunuz tipte bir durbun aldim. Kutusu icinde hos bisey. Simdi sadede geleyim; size alsam hediyeyi begenir miydiniz ? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 beğenirdik sanırım durbun çogu kisinin para verip de almak istemedigi ancak evinde bi tane olmasını isteyecegi bişeydir gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ilginc bir hediye olurdu o filmlerdeki dürbünler. yani beğenirdim ben. ama biraz süs eşyası gibi. hediye az daha kişisel kullanım için olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 dürbün herkes ister valla, ii düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 dürbün, röntgen, herkese ister tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Oo güzel seçimmiş dürbün valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Beğendi mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Durbunu aldiktan sonra otobuse kostururken kendimi sakatladigim icin ne dogum gunune gidebildim ne de hediyeyi verebildim. O yuzden henuz bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ahahahahaha Geçmiş olsun da hahahahahaha evet geçmiş olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Epic fail resmi koymak hiç istemediğim için geçmiş olsun diliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar