Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 göstersem korkarsın mı ne dedi bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bence konuyu bilim teknik bölümüne açsaydım keşke. Konuların hepsi DR. Baya bilimsel konuşuyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 garbıca açsaydın bence,zira orayı hakediyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 eh bitti sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bella said: AHAHAHAHA ADNAN OKTAR NE ZAMAN EVRİM GEÇİRCEK DİYE MAIL ATAN ADAMA HELAL OLSUN. xD xD İyiki var arada iki üç akıllı insan. Yoksa bu fanatik cahillerin sözüne alkış tutan daha bol bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Adamın tek savunması "Herşeyi allah bilir ve allah yaptırır". Adama soracağın her soruda, cevap olarak bunu alma garantisi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 o garantiyi allah veriyor sen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Loxias said: iddaa Loxias said: idda Loxias said: idda iddia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ee bak anlamışsın ne güzel. ha bide bilimsel makale yazmıyorum burada =) +rep allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 allah cezalarını verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Evrim insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 007 nin konuya tek yorumu benim yazım yanlışlarım sanırım =) idda diye allah yazdırıyor bana benim suçum yok 007. allahın dediği olur amin süpaneke Bu arada videolar yayınlanmış: http://haberturk.com/haber.asp?id=164062&cat=160&dt=2009/08/08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Revangelis said: 33 milyon yıllık tavşan fosili dediği şeyi elinde tutuyo adam Ahahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Loxias said: Bu arada videolar yayınlanmış: http://haberturk.com/haber.asp?id=164062&cat=160&dt=2009/08/08 +rep baba terazine tıkladım. ben de şamatayı kaçırmışım diye üzülüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 -007- said: Loxias said: iddaa Loxias said: idda Loxias said: idda iddia.o yanlışı allah yaptırdı sen kendini allahla bir koşmaya utanmıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Videoyu seyrettimde.. Dabbe Bilgisayarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 said: ee abi ramazan da geliyo bunun iftarı var sahuru var gelecege reyting yatırımı bzm millet de saf ve ii niyetli lan bunlar hacı hoca yı sevio die reklam da olsa acar haberturkü izler. tek akıllı da sensin :D ben adnan'dan çok patiCİKlere güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abi bu adammıydı; evrimi çürüttüğünü iddaa ettiği kitaplarından birinde örnek hayvan diye kullandığı böcek plastik av yemi çıkıyordu. Dawkins bunu ortaya çıkardıp dalga geçti diye adamın sitesini engellettirdimişti. bknz: richarddawkins.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Nakamura said: .. ben adnan'dan çok patiCİKlere güldüm :D mümkünse adnan'a gülme zaten. ağlamamız lazım o adama ve cemaatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 haber yorumlari ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Loxias said: Ahahah, rastgele harfleri yere atsam Kitap çıkar mı? diye bir şey söyledi. Ben iptalim =) pek de yanlış sayılmaz daha önce de yazdım gerçi, ben evrime inanmıyorum ama bu ne adamı ne yazdıklarının işaret ettiği yönü tasvip etmiyorum, ha Dawkins ha Adnan Oktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 LÜT FEN evrimi önce bi okuyun ondan sonra inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 HellHound said: haber yorumlari ... Deminden beri okuyorum. 3 kişiden 2si "Evrim zaten hata", "Adnan Hoca evrime son darbeyi vurdu" tarzında yorumlar yapmış. Yazık bu millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Loxias said: Ahahah, rastgele harfleri yere atsam Kitap çıkar mı? diye bir şey söyledi. Ben iptalim =) e bı allahın kulu evet demedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Sanırım harfleri bir kağıda yazıp atmasından korktu sunucu. Bunların karışına sağlam bir ateist oturtmak lazım. Sunucu sizi richard dawkins ile bir araya getirelim dedi. Adnan Oktar olur dedi sonlara doğru. Ben o kapışmayı görmek istedim şahsen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar