Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim pagan dinidir, Darwin teoriyi dedesinden çaldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bella said:

AHAHAHAHA ADNAN OKTAR NE ZAMAN EVRİM GEÇİRCEK DİYE MAIL ATAN ADAMA HELAL OLSUN.

xD xD İyiki var arada iki üç akıllı insan. Yoksa bu fanatik cahillerin sözüne alkış tutan daha bol bu memlekette.
Mesaj tarihi:
007 nin konuya tek yorumu benim yazım yanlışlarım sanırım =)

idda diye allah yazdırıyor bana benim suçum yok 007. allahın dediği olur amin süpaneke

Bu arada videolar yayınlanmış:
http://haberturk.com/haber.asp?id=164062&cat=160&dt=2009/08/08
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Bu arada videolar yayınlanmış:
http://haberturk.com/haber.asp?id=164062&cat=160&dt=2009/08/08

+rep baba terazine tıkladım. ben de şamatayı kaçırmışım diye üzülüyodum
Mesaj tarihi:
said:
ee abi ramazan da geliyo bunun iftarı var sahuru var gelecege reyting yatırımı bzm millet de saf ve ii niyetli lan bunlar hacı hoca yı sevio die reklam da olsa acar haberturkü izler.

tek akıllı da sensin :D

ben adnan'dan çok patiCİKlere güldüm :D
Mesaj tarihi:
Abi bu adammıydı; evrimi çürüttüğünü iddaa ettiği kitaplarından birinde örnek hayvan diye kullandığı böcek plastik av yemi çıkıyordu. Dawkins bunu ortaya çıkardıp dalga geçti diye adamın sitesini engellettirdimişti.

bknz: richarddawkins.net
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Ahahah, rastgele harfleri yere atsam Kitap çıkar mı? diye bir şey söyledi. Ben iptalim =)

pek de yanlış sayılmaz

daha önce de yazdım gerçi, ben evrime inanmıyorum ama bu ne adamı ne yazdıklarının işaret ettiği yönü tasvip etmiyorum, ha Dawkins ha Adnan Oktar
Mesaj tarihi:
HellHound said:

haber yorumlari

...

Deminden beri okuyorum. 3 kişiden 2si "Evrim zaten hata", "Adnan Hoca evrime son darbeyi vurdu" tarzında yorumlar yapmış. Yazık bu millete.
Mesaj tarihi:
Sanırım harfleri bir kağıda yazıp atmasından korktu sunucu. Bunların karışına sağlam bir ateist oturtmak lazım.

Sunucu sizi richard dawkins ile bir araya getirelim dedi. Adnan Oktar olur dedi sonlara doğru. Ben o kapışmayı görmek istedim şahsen =)
  • Yeni Oluştur...