Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aslında link verirsen dolis hakkında daha gerçekçi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bilimi sevmemmi :) güldürdün beni gece gece teşekkür ederim :) 12 yaşında fizik ödülü aldım,sadece açıklanan verilerin gerçekçiliğini sorgula diyorum ben sana yok diyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fly bu arada başkasıyla karıştırıyo olma ihtimalin olabilirmi çünkü benim bilimi sevmem deme gibi bi durumum asla olamaz. Ayrıca ben dinle - evrimin beraberliğinin olabileceğini söylemeye çalışıyorum bu postta yazmaya başladığımdan beri edit : ayrıca dediğin kadar geri kafalı bi adam olsam. Mantıklı bi şekilde tartışmaya çalışmaz düşünmeden direk bildiklerimi dikte etmeye çalışırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Gerçe insanlardan benim kadar şüpheci olmalarını beklemek yanlış. Benimki bazen paranoyaya bile kaçabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 fastreloader said: gelen tüm mailleri allah yazmış. bu mesajı da allah yazdı. akıllı olun altın saat muhabbetiyle güzel bozdular orda dallamayı yalnız dsfafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 anlatmak istediğim şeyi anlatamıyorum sanırım, ikimiz de duvara konuşuyoruz şu anda kapatalım konuyu madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Sufi said: kaşlar karizma. evrim var. büyücü kaşı onlar o_o" bide, bugün N. Geo. te akşam 9 da donmuş bebek mamut belgeseli var olm, izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 vay be konu nerelere nerelere gelmiş... benim yerimi dolis almış, Lorrotar'ın yerini fly almış... hep aynı şey hep aynı şey.. boşa uğraşmaya gerek yok çevrelerinde galiba sürekli yobaz insanlar görüyolar bütün dinin olabileceğini savunanları da yobaz yapıyolar galiba bu moda gibi bişey olsa gerek kendilerinide süper,herşeyden anlayan,çok mantıklı tartışan adamlar sanıyolar ama daha postlarda ne yazıldığına bakmadan insan yargılıyolar neyse yaa kolay gelsin diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 türkçeyi türkçe gibi okuyorum şahsen, leb dendiğinde çorumu kastettiğinizi anlamamızı istiyorsanız sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 zeawee said: vay be konu nerelere nerelere gelmiş... benim yerimi dolis almış, Lorrotar'ın yerini fly almış... hep aynı şey hep aynı şey.. boşa uğraşmaya gerek yok çevrelerinde galiba sürekli yobaz insanlar görüyolar bütün dinin olabileceğini savunanları da yobaz yapıyolar galiba bu moda gibi bişey olsa gerek kendilerinide süper,herşeyden anlayan,çok mantıklı tartışan adamlar sanıyolar ama daha postlarda ne yazıldığına bakmadan insan yargılıyolar neyse yaa kolay gelsin diyorum... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 O bu degil de Turkiye'de dinsiz olmak zor arkadas. Universite'de okuyorsan ramazanda her an yemekhanen basilabilir, hakkin rahmetine kavusabilirsin. Ya da yemek yerken sopayla dovulebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Onlar orucu çevre baskısından tutanlar oluyo genelde :). Oruçta öle bi şey yokki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kondu mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 BASARISIZ TROLL!!! CIKH DISARIIIH CIKH CIKKHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Evrime yeni başlayanlar için yol gösterici olacağını düşündüğüm bir çalışma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 paylaşım için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 @redeagle ben çökerttim demedim zaten kendi görüşümü hatta daha tartışlamaz olsun inancımı söyledim. yoksa umurumda değil evrim fln ilgi alanım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hak geçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 said: "Eğer bir tanrı varsa; beni sadece kendisine, peygamberlerine, kitaplarına ve mucizelerine inanmadığım için öldükten sonra sonsuza kadar yakacak ise, bu o tanrının ulu, üstün bir varlık olduğunun kanıtı değil, birnevi ilkokul bebesi kıvamında sınıf başkanı kompleksleri ile bezenmiş sorunlu bir çocuk olduğunun kanıtıdır." Yukardaki yaziyi Facebook'ta gordum. Ilginc geldi. Ateist degilim, belli bir inanca sahibim ama evaluation sadece dine gore olacaksa ortalik cok karisacak. Cunku her dine gore digeri cehenneme gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 üstteki alıntıya katılıyorum, ama bunun evrimle alakası yok, daha genel bir sorun, atesit de cehhenneme gidecek! hristiyan da! budist de! gibi. ayrıca right here, right now videosu konuldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bu konuda The Man from Earth filminin adı geçti mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bir bilim adamının mı ne birinin bir argümanı vardı. Hatta bir tanrı varsa bu tanrı kavramı içinde olmayan bir tanrıdır vs diyordu. Yani en yüce tanrı olmayan tanrıdıra getiriyordu. O argümanı arıyorum 3-5 gündür var mı onun c/p edecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Tanrı Yanılgısı isimli kitaba göre en yüce Tanrı varolan Tanrıdır diyor. Yani gözümüzle görmeyip varlığından emin bile olamadığımız bir varlık mı daha güçlüdür yoksa varlığını gördüğümüz, ispat edebildiğimiz ve gözümüzün önünde tüm mucizelerini gerçekleştiren Tanrı mı daha güçlüdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Aksine dediğim argümanda halter kaldıran adam ne kadar küçükse o kadar büyük bir iştir. Yani şu mantıkla; 1.85 boyunda 80 kilo kaslı bir adamın mı 100 kilo halteri kaldırması daha mucizevidir, yoksa 1.50 boyunda 40 kilo birinin mi daha mucizevidir? Böyle bir yerden çıkıp en mucizevi tanrı da hiç olmayan tanrıdır diyordu. bulursanız o argümanı istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar