Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim pagan dinidir, Darwin teoriyi dedesinden çaldı

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Fly bu arada başkasıyla karıştırıyo olma ihtimalin olabilirmi çünkü benim bilimi sevmem deme gibi bi durumum asla olamaz. Ayrıca ben dinle - evrimin beraberliğinin olabileceğini söylemeye çalışıyorum bu postta yazmaya başladığımdan beri

edit : ayrıca dediğin kadar geri kafalı bi adam olsam. Mantıklı bi şekilde tartışmaya çalışmaz düşünmeden direk bildiklerimi dikte etmeye çalışırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

vay be konu nerelere nerelere gelmiş... benim yerimi dolis almış, Lorrotar'ın yerini fly almış... hep aynı şey hep aynı şey.. boşa uğraşmaya gerek yok çevrelerinde galiba sürekli yobaz insanlar görüyolar bütün dinin olabileceğini savunanları da yobaz yapıyolar galiba bu moda gibi bişey olsa gerek kendilerinide süper,herşeyden anlayan,çok mantıklı tartışan adamlar sanıyolar ama daha postlarda ne yazıldığına bakmadan insan yargılıyolar neyse yaa kolay gelsin diyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

vay be konu nerelere nerelere gelmiş... benim yerimi dolis almış, Lorrotar'ın yerini fly almış... hep aynı şey hep aynı şey.. boşa uğraşmaya gerek yok çevrelerinde galiba sürekli yobaz insanlar görüyolar bütün dinin olabileceğini savunanları da yobaz yapıyolar galiba bu moda gibi bişey olsa gerek kendilerinide süper,herşeyden anlayan,çok mantıklı tartışan adamlar sanıyolar ama daha postlarda ne yazıldığına bakmadan insan yargılıyolar neyse yaa kolay gelsin diyorum...

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Eğer bir tanrı varsa; beni sadece kendisine, peygamberlerine, kitaplarına ve mucizelerine inanmadığım için öldükten sonra sonsuza kadar yakacak ise, bu o tanrının ulu, üstün bir varlık olduğunun kanıtı değil, birnevi ilkokul bebesi kıvamında sınıf başkanı kompleksleri ile bezenmiş sorunlu bir çocuk olduğunun kanıtıdır."

Yukardaki yaziyi Facebook'ta gordum.
Ilginc geldi.
Ateist degilim, belli bir inanca sahibim ama evaluation sadece dine gore olacaksa ortalik cok karisacak. Cunku her dine gore digeri cehenneme gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrı Yanılgısı isimli kitaba göre en yüce Tanrı varolan Tanrıdır diyor. Yani gözümüzle görmeyip varlığından emin bile olamadığımız bir varlık mı daha güçlüdür yoksa varlığını gördüğümüz, ispat edebildiğimiz ve gözümüzün önünde tüm mucizelerini gerçekleştiren Tanrı mı daha güçlüdür?
Sosyal ağlarda paylaş

Aksine dediğim argümanda halter kaldıran adam ne kadar küçükse o kadar büyük bir iştir. Yani şu mantıkla; 1.85 boyunda 80 kilo kaslı bir adamın mı 100 kilo halteri kaldırması daha mucizevidir, yoksa 1.50 boyunda 40 kilo birinin mi daha mucizevidir? Böyle bir yerden çıkıp en mucizevi tanrı da hiç olmayan tanrıdır diyordu. bulursanız o argümanı istiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...