ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 riverwind konuyla ilgili fikrin varsa söyle yoksa aptal mesajlarını git garbage'a at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 1 el dota atıp dönücem tartışmaya beklemede kal zeawee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konu din değil mi ? konuyla alakalı gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 saygı is overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 topiğe çok az baktım. müslümanları birbirine girmiş lan. olm yapmayın ateistler bölüyo sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bakalım kaç sayfada kitlenicek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 MrMarvelous said: Aferim sana klavye dayısı çocuk. şu lafın bariz komik. gülünesi bişey yani. benim tek söylediğim laf "buraya mesaj yazmak için sendenmi izin alıcam" oldu ve sen bu lafı ederek kendin klavye dayısı oldun. neyse artık sinirine veriyorum ben senin. böyle topiclerde sinir küpü olan klavye başında tırnağını yiyen sinirden bi sürü insandan birisisindir diye takmıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ya cok ozur dilerim, boyle bir mesajla -ya da herhangi bir mesajla- dahil olmak istemezdi deli gonul bu konuya ama; zeawee said: lorrotar ilk mesajlarıma bakarsan... Lorrotar said: ...senin ilk postlarını hatırlamıyorum sen bu şey diyenmiydin... zeawee said: ben şu ruh falan varlığından bahsetmiştim hani evrime katılıyorum çok mantıklı dediydimdi hani.. abi bu ne? hani 30 yasindasindir ayni ilkokula gittigin adama rastlarsin, ha sen su cocuktun di mi muhabbeti doner donun basa okuyun yahu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 wildpervert said: bakalım kaç sayfada kitlenicek sdf 50 sayfası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 söylemem gerekmez ama, ön yargılı bir post olasılığına karşı belirteyim dedim; herhangi bir dine yakın hissetmiyorum kendimi, agnostik te değilim, ama aşağıdaki agnostik yazarın yazdıklarını mantıklı ve hoş buluyorum. yineleyeyim; agnostizmi savunacak değilim, çünkü agnostik değilim. -ben bir agnostigim. yani bisey var. bildigimiz allah figuru degil ama bi guc, belki bi varlik. isminin ve taniminin önemi yok. ziv diyelim simdilik bu varliga. bu ziv varligi bakalim neler yapmis: akillara durgunluk verecek kadar büyük bir evren yaratmis. hicbir varligin tam olarak kavrayip anlamlandiramayacagi kadar büyük ve ayrintili ve ilginc ve kusursuz bi düzen olusturmus. insan diye bir varlik yaratmis. ki bu varlik uygarliklar kurmus. bu ziv varliginin bu düzen icindeki en parlak yansimasi olmus. ve haddini asip onu sorgulamis. simdi baska bir parantez acalim: bilenleriniz vardir, samanyolu ortasi siskince bir disk seklindedir. bu ortadaki siskinligin tepesinden alt noktasina uzaklik 60 isik yilidir. yani ortalama 30 yasinda astronot olsaniz ve isik hiziyla gidebilen bir uzay gemisi yapilsa. bu gemiyle sabitlenmis isik hiziyla tepesinden alt noktasina bu gemiyle vardiginizda 90 yasinda olursunuz ya da hakkin pardon ziv'in rahmetine kavusursunuz göremeden orayi. samanyolunun disina cikmak icin ise en az dört kusak üremeniz gerekir. torununuzun torunu görebilir ancak. ve evrende bu büyüklükte milyarlarca galaksi var. simdi sunu düsünün: böyle akil sinirlarini zorlayan bir büyüklügü yaratan, var eden bi varlik senin kendisinin var olup olmadigina inanmani, inanmamani takar mi? ben birim, ortagim yoktur. en güzel isimler benimdir. herseyi ben bilirim, herseyi görürüm, herseyin en'i benim diye zırvalar mi?? senin günde 5 kere ona tapinmani, önünde egilip kalkmani mi degerlendirir, yoksa adam gibi adam olmaya calismani mi?? hakkinda konustugum icin bana küser mi?? darilip beni cehennemine atar mi?? gazabimdan korkun diye gözdagi verir mi?? bunlar capsiz, korkak, tembel, yüreksiz insanlarin dini bir tanri yalakaligi sistemi haline getirmesi sonucu ortaya cikmis tanri profilinin özellikleridir. dikkat ederseniz insan davranislarindan ödünc alinmislardir. capsiz insanoglu kendi yalakalanacagi tanri profilini cizerken dogal olarak insansal duygular ve komplekslerle sinirli kalmistir. özünde tanriyi, hayati, evreni dogdugunda kendisine hediye edilen paket cözümle tanimlamak ve bir daha düsünmek zorunda kalmamak tembelligi yatar. paket cözümü kabul edersin. mevcut tanrinin adini agzindan düsürmezsin, her firsatta övgüler düzersin. böylece öteki hayat icin yatirim yaparsin. cünkü her yalakalanani cennetine aliyor. degil mi?? tanri salakti cünkü... senin kücük hesaplarini nasil görecek. onun gözünü sistematik yalakalik (din) ve ibadetle öyle bi boyadin ki ayaklari yere basmiyor (hakkaten de basmiyor gerci). kanka mi oldunuz?? iste bütün bunlari düsünen gercek agnostikler ve hatta inancsizlar hicbir sekilde "acaba yaniliyor muyuz??" "yaniliyorsak sictik" gibi korkular duymazlar. hicbir süphe beyinlerini kemirmez. tabi trend oldugu icin ya da solculuk icinde bir moda oldugu icin ateist takilanlar ayridir. yaslari ilerledikce yusuf yusuf ederler, bir gün onlari muhafazakar bi kanalda ezan okurken goruruz. (bkz: cem karaca)- kaynak: ekşi sözlük yazar: themanwhosoldhissoul edit: cem karaca ya saygı duyuyorum. yazıda sözü edilen olayın tanığı olmadım. her ne yaptıysa, neye inanıp, inanmadıysa beni ilgilendirmiyor, bildiğim müzisyen kimkiğine olan saygımı azaltmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Riverwind said: Allahın 100 isminide ezberleyen cennete gidiyormuş beyler. yada bana 100 kontr atınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kermit said: MrMarvelous said: Aferim sana klavye dayısı çocuk. şu lafın bariz komik. gülünesi bişey yani. benim tek söylediğim laf "buraya mesaj yazmak için sendenmi izin alıcam" oldu ve sen bu lafı ederek kendin klavye dayısı oldun. neyse artık sinirine veriyorum ben senin. böyle topiclerde sinir küpü olan klavye başında tırnağını yiyen sinirden bi sürü insandan birisisindir diye takmıyorum seni. kendini mi tasvir ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aquatik said: söylemem gerekmez ama, ön yargılı bir post olasılığına karşı belirteyim dedim; herhangi bir dine yakın hissetmiyorum kendimi, agnostik te değilim, ama aşağıdaki agnostik yazarın yazdıklarını mantıklı ve hoş buluyorum. yineleyeyim; agnostizmi savunacak değilim, çünkü agnostik değilim. -ben bir agnostigim. yani bisey var. bildigimiz allah figuru degil ama bi guc, belki bi varlik. isminin ve taniminin önemi yok. ziv diyelim simdilik bu varliga. bu ziv varligi bakalim neler yapmis: akillara durgunluk verecek kadar büyük bir evren yaratmis. hicbir varligin tam olarak kavrayip anlamlandiramayacagi kadar büyük ve ayrintili ve ilginc ve kusursuz bi düzen olusturmus. insan diye bir varlik yaratmis. ki bu varlik uygarliklar kurmus. bu ziv varliginin bu düzen icindeki en parlak yansimasi olmus. ve haddini asip onu sorgulamis. simdi baska bir parantez acalim: bilenleriniz vardir, samanyolu ortasi siskince bir disk seklindedir. bu ortadaki siskinligin tepesinden alt noktasina uzaklik 60 isik yilidir. yani ortalama 30 yasinda astronot olsaniz ve isik hiziyla gidebilen bir uzay gemisi yapilsa. bu gemiyle sabitlenmis isik hiziyla tepesinden alt noktasina bu gemiyle vardiginizda 90 yasinda olursunuz ya da hakkin pardon ziv'in rahmetine kavusursunuz göremeden orayi. samanyolunun disina cikmak icin ise en az dört kusak üremeniz gerekir. torununuzun torunu görebilir ancak. ve evrende bu büyüklükte milyarlarca galaksi var. simdi sunu düsünün: böyle akil sinirlarini zorlayan bir büyüklügü yaratan, var eden bi varlik senin kendisinin var olup olmadigina inanmani, inanmamani takar mi? ben birim, ortagim yoktur. en güzel isimler benimdir. herseyi ben bilirim, herseyi görürüm, herseyin en'i benim diye zırvalar mi?? senin günde 5 kere ona tapinmani, önünde egilip kalkmani mi degerlendirir, yoksa adam gibi adam olmaya calismani mi?? hakkinda konustugum icin bana küser mi?? darilip beni cehennemine atar mi?? gazabimdan korkun diye gözdagi verir mi?? bunlar capsiz, korkak, tembel, yüreksiz insanlarin dini bir tanri yalakaligi sistemi haline getirmesi sonucu ortaya cikmis tanri profilinin özellikleridir. dikkat ederseniz insan davranislarindan ödünc alinmislardir. capsiz insanoglu kendi yalakalanacagi tanri profilini cizerken dogal olarak insansal duygular ve komplekslerle sinirli kalmistir. özünde tanriyi, hayati, evreni dogdugunda kendisine hediye edilen paket cözümle tanimlamak ve bir daha düsünmek zorunda kalmamak tembelligi yatar. paket cözümü kabul edersin. mevcut tanrinin adini agzindan düsürmezsin, her firsatta övgüler düzersin. böylece öteki hayat icin yatirim yaparsin. cünkü her yalakalanani cennetine aliyor. degil mi?? tanri salakti cünkü... senin kücük hesaplarini nasil görecek. onun gözünü sistematik yalakalik (din) ve ibadetle öyle bi boyadin ki ayaklari yere basmiyor (hakkaten de basmiyor gerci). kanka mi oldunuz?? iste bütün bunlari düsünen gercek agnostikler ve hatta inancsizlar hicbir sekilde "acaba yaniliyor muyuz??" "yaniliyorsak sictik" gibi korkular duymazlar. hicbir süphe beyinlerini kemirmez. tabi trend oldugu icin ya da solculuk icinde bir moda oldugu icin ateist takilanlar ayridir. yaslari ilerledikce yusuf yusuf ederler, bir gün onlari muhafazakar bi kanalda ezan okurken goruruz. (bkz: cem karaca)- kaynak: ekşi sözlük yazar: themanwhosoldhissoul edit: cem karaca ya saygı duyuyorum. yazıda sözü edilen olayın tanığı olmadım. her ne yaptıysa, neye inanıp, inanmadıysa beni ilgilendirmiyor, bildiğim müzisyen kimkiğine olan saygımı azaltmıyor. sen deist oluyorsun bu durumda. agnostik bir yaratıcının olup olmadığını bilmez, buna da kafam ermez der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Evrenin neresi kusursuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 MrMarvelous said: kermit said: MrMarvelous said: Aferim sana klavye dayısı çocuk. şu lafın bariz komik. gülünesi bişey yani. benim tek söylediğim laf "buraya mesaj yazmak için sendenmi izin alıcam" oldu ve sen bu lafı ederek kendin klavye dayısı oldun. neyse artık sinirine veriyorum ben senin. böyle topiclerde sinir küpü olan klavye başında tırnağını yiyen sinirden bi sürü insandan birisisindir diye takmıyorum seni. kendini mi tasvir ediyosun? angut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 MrMarvelous said: aquatik said: söylemem gerekmez ama, ön yargılı bir post olasılığına karşı belirteyim dedim; herhangi bir dine yakın hissetmiyorum kendimi, agnostik te değilim, ama aşağıdaki agnostik yazarın yazdıklarını mantıklı ve hoş buluyorum. yineleyeyim; agnostizmi savunacak değilim, çünkü agnostik değilim. -ben bir agnostigim. yani bisey var. bildigimiz allah figuru degil ama bi guc, belki bi varlik. isminin ve taniminin önemi yok. ziv diyelim simdilik bu varliga. bu ziv varligi bakalim neler yapmis: akillara durgunluk verecek kadar büyük bir evren yaratmis. hicbir varligin tam olarak kavrayip anlamlandiramayacagi kadar büyük ve ayrintili ve ilginc ve kusursuz bi düzen olusturmus. insan diye bir varlik yaratmis. ki bu varlik uygarliklar kurmus. bu ziv varliginin bu düzen icindeki en parlak yansimasi olmus. ve haddini asip onu sorgulamis. simdi baska bir parantez acalim: bilenleriniz vardir, samanyolu ortasi siskince bir disk seklindedir. bu ortadaki siskinligin tepesinden alt noktasina uzaklik 60 isik yilidir. yani ortalama 30 yasinda astronot olsaniz ve isik hiziyla gidebilen bir uzay gemisi yapilsa. bu gemiyle sabitlenmis isik hiziyla tepesinden alt noktasina bu gemiyle vardiginizda 90 yasinda olursunuz ya da hakkin pardon ziv'in rahmetine kavusursunuz göremeden orayi. samanyolunun disina cikmak icin ise en az dört kusak üremeniz gerekir. torununuzun torunu görebilir ancak. ve evrende bu büyüklükte milyarlarca galaksi var. simdi sunu düsünün: böyle akil sinirlarini zorlayan bir büyüklügü yaratan, var eden bi varlik senin kendisinin var olup olmadigina inanmani, inanmamani takar mi? ben birim, ortagim yoktur. en güzel isimler benimdir. herseyi ben bilirim, herseyi görürüm, herseyin en'i benim diye zırvalar mi?? senin günde 5 kere ona tapinmani, önünde egilip kalkmani mi degerlendirir, yoksa adam gibi adam olmaya calismani mi?? hakkinda konustugum icin bana küser mi?? darilip beni cehennemine atar mi?? gazabimdan korkun diye gözdagi verir mi?? bunlar capsiz, korkak, tembel, yüreksiz insanlarin dini bir tanri yalakaligi sistemi haline getirmesi sonucu ortaya cikmis tanri profilinin özellikleridir. dikkat ederseniz insan davranislarindan ödünc alinmislardir. capsiz insanoglu kendi yalakalanacagi tanri profilini cizerken dogal olarak insansal duygular ve komplekslerle sinirli kalmistir. özünde tanriyi, hayati, evreni dogdugunda kendisine hediye edilen paket cözümle tanimlamak ve bir daha düsünmek zorunda kalmamak tembelligi yatar. paket cözümü kabul edersin. mevcut tanrinin adini agzindan düsürmezsin, her firsatta övgüler düzersin. böylece öteki hayat icin yatirim yaparsin. cünkü her yalakalanani cennetine aliyor. degil mi?? tanri salakti cünkü... senin kücük hesaplarini nasil görecek. onun gözünü sistematik yalakalik (din) ve ibadetle öyle bi boyadin ki ayaklari yere basmiyor (hakkaten de basmiyor gerci). kanka mi oldunuz?? iste bütün bunlari düsünen gercek agnostikler ve hatta inancsizlar hicbir sekilde "acaba yaniliyor muyuz??" "yaniliyorsak sictik" gibi korkular duymazlar. hicbir süphe beyinlerini kemirmez. tabi trend oldugu icin ya da solculuk icinde bir moda oldugu icin ateist takilanlar ayridir. yaslari ilerledikce yusuf yusuf ederler, bir gün onlari muhafazakar bi kanalda ezan okurken goruruz. (bkz: cem karaca)- kaynak: ekşi sözlük yazar: themanwhosoldhissoul edit: cem karaca ya saygı duyuyorum. yazıda sözü edilen olayın tanığı olmadım. her ne yaptıysa, neye inanıp, inanmadıysa beni ilgilendirmiyor, bildiğim müzisyen kimkiğine olan saygımı azaltmıyor. sen deist oluyorsun bu durumda. agnostik bir yaratıcının olup olmadığını bilmez, buna da kafam ermez der. deist falan değilim, yazıyı yazan da ben değilim. yazıyı yazanın agnostik değil, deist olduğunu iddia ediyorsan, bilemeyeceğim...ikisinin de tam olarak ne olduğunu ve arada ne farklar olduğunu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 BEYLER SAKİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kermit said: MrMarvelous said: kermit said: MrMarvelous said: Aferim sana klavye dayısı çocuk. şu lafın bariz komik. gülünesi bişey yani. benim tek söylediğim laf "buraya mesaj yazmak için sendenmi izin alıcam" oldu ve sen bu lafı ederek kendin klavye dayısı oldun. neyse artık sinirine veriyorum ben senin. böyle topiclerde sinir küpü olan klavye başında tırnağını yiyen sinirden bi sürü insandan birisisindir diye takmıyorum seni. kendini mi tasvir ediyosun? angut. sinirden tutamadın kendini ucundan küfüre hakarete başlıyorsun bak... zavallısın işte, git kendinle IQ denk insanlarla tartış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 işe yaradı ama bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ehuhae temizlik yaptim ben de. sakinleselim, astronotlugun kozmonotlugun luzumu yok zaten kilit gelici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kilitlenmeden bulunayım burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aslında hepimiz blizzardın yaptığı online bir oyunun içindeyiz. kjajhsdkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar