Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Abi sabah sabah gulmekten geberdim Adamin birinin duvarina "you have been terminated - Bill Gates" yazmislar. Adam da artik ne gibi bir dusunceyle bilmiyorum, gitmis Bill Gates'e "sizden boyle bir mesaj aldim, durumu aciklar misiniz sizle konustugumu dahi hatirlamiyorum" gibi bi mail atmis ya auhauha. Butun sirketin mail, bilgi vs. ulasabiliyosun Outlook'tan, herif cidden Bill Gates'e atmis yani maili yoksa orda adi ve online durumu yazmaz. of ya sfafsadfsadfasdfsad http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs152.snc1/5654_965198013374_9346735_60752462_3183414_n.jpg Mailin daha kaliteli fotografi da bu http://img256.imageshack.us/img256/369/photop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 indian geek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 samimiyete gel. Hi Bill, ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Adam beni kovmuş olsa ben daha samimi olurdum sdfsdg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHHA OHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAH YUHH! AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 olm motivasyon için böle yem atıyordur size şirket. yok böle böle olmuş auhauha diye gülün eğlenin sonra it gibi çalışın diye. sen de yemişsin bunu ilke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 şerefsiz bill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bill demiş bide dün gece birlikte içmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 lütfen gerçek olsun o kadar gülmüştüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahaha. bu tipte bir çocuktan beklerim. O ne abi. yaramaz çocuk cafer'in zeki versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bill gates notla beraber eciş bücüş mürdüm eriğide bırakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 AHSDAHSFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Hello bill whats up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 iyi ki -obama yazmamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bill in kapısına yazı koyun siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bunu koyarak birçok yönden fail olabilirim türkiyede olmayabilirsin sabah okuyup gülüp akşam koymuş olaiblirsin efendime söyleyim başka şeyler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ARKADAŞLAR BU FEYK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 GwindonSurion said: bunu koyarak birçok yönden fail olabilirim türkiyede olmayabilirsin sabah okuyup gülüp akşam koymuş olaiblirsin efendime söyleyim başka şeyler falan adam microsoftta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 GwindonSurion said: sabah okuyup gülüp akşam koymuş olaiblirsin huahsduahsduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 aheuahua iyiymiş. ama fail olacağını bile bile postu yazan GwindonSurion'a da güldüm nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Hey Genius yazısı öyle manidar ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bu çocukta kesin 4 ortalama vardır. öyle bi tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Zeppelin said: samimiyete gel. Hi Bill, ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Op dan özür dilerim ama beğenmedim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar