Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ringu 3 filim ama ringede okadar çekeceklermi bilmiyorum sonucda ringuylan ringin konusu biraz farklı. Gerçi çoçuğun ruhu kurtuldu çoçuk daha kötü vs olcak dedi 2.si gelicekmiş gibi davrandıda hayırlısı heh[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 inşallah gelir de izleyip tırsarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ring iki de mayista gelicekmis http://www.imdb.com/title/tt0377109/[signature][hline]Mira [Bu mesaj Death tarafından 08 Haziran 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya ben ringi dvd de seyretmek gibi bi hata yaptım ve hiç mi hiç korkamadım..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 belki gülcek siniz ama ben bi de lanetli tepe (haunted house sanırım) tirs oldum. ewt aslında biraz ikinci sınıf film gibi gelio insana ama ışıkları kapatıp izleyince filmdeki korkutucu şatonun ortamını ii yaptıklarını anlıosunuz :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: bega, 08 Haziran 2004 14:28 tarihinde demiş ki: öf ya ring'den korkan arkadaşlar ben bütün filmde o kadar sIkIldım ki... hiç bi konusu olmayan ne anlattığı belli değil.. filmi bi kere daha seyredebilenleri kutlarım, işkencemsi bi film o ring konusu olan guzel bi filmdi bence hikayeyi anlamamissin diyebilirim sadece bu mesajina baktiktan sonra, cunku baya guzel bi hikayesi vardi, spoiler (artik kaldiysa :P) Samantha nin amaci insanlarin onu unutmamasini saglamak, bu yuzden bi kere onun filmini izleyen birinin o filmi kopyalamasini istiyor, ki baskalari da izlesin, annesinin babasinin ona yaptiklarini anlayabilsinler. Yani o toplumdan dislanmis, aslinda iyi bir cocuk :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 samara :P[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Aslında ringin tam konusunu anlamak için scary movie 3 izlemek gerekiyor filmin sonuna doğru kızın nekadar ii birisi oldugunu anlıyorsunuz :) neyse konu saptıkça sapıyor[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bi hayvan mezarlığını küçükken izlemiştim ondan etkilemişti bayaa... bi de ring'i kazık kadar adamken izlemiştim o daha bi sarstı bünyeyi :) bak hala aklıma gelio o suratlar fln brrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 the ring + in the mouth of madness[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ringte filmi sadece kopyalamak değil ayrıca kopyanında izlenmesi lazım.. yoksa kabul etmiyo samara cıs yapıyo..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hayir xception kopyalaman yetiyo hatta sonunda sadece cocuga kopyalatiyo "al bunu git sinifta kek bi arkadasina cizgi film diye izlet " demiyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 valla hepiniz ring diyosunuz da ben ringuyu da izlemenizi tavsiye ederim (5 film yaptı nakata abim, ringu 2'nin amerikan versiyonunu da şimdi o çekiyo) ama ne yazık ki amerikan kültürü çocuğu olduğumuz için hepimize ring daha bi hitap ediyo asıl köklü hikaye japon versionunda anlatılıyo öyle yalan yanlış atlara falan da bağlanmıyo olay. dark water yine japon versiyonunda ben baya tırstım. burda vizyona girdiğinde (1 sinemaydı sanırım) tartışıldı bi kısım çok beğendi bi kısım hiç beğenmedi yine amerikan versiyonu yapılıyo başrolde jennifer connelly ve tabi ki herkes çok korkucak ve beğenicek. neden ? çünkü hollywood (!)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abi jankis efekt olmadan korku olmaz gerilim olur hollywood efekt konusunda iyi o yuzden daha korkunc filmler yapabiliyo korku filmlerinde holywood tabiki iyi olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 jankis dediklerin biraz saçma ben filmi hollywood yaptı diye sevip beyenmedimki veya kendi düşüncelerimi ayarlıyıp holly yaptıysa korkmam lazım bla blada demedim sonuçta sayılamıyacak kadar korku filmi yaptı hollywood ama biz ring diyoruz gerçekten bir sebebi vardır belki bunu hiç düşündünmü?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Disappear, 08 Haziran 2004 19:56 tarihinde demiş ki: abi jankis efekt olmadan korku olmaz gerilim olur 1922 tarihli nosferatu'yu izliyip korkunun tanımını öğrenmeni tavsiye ederim ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Exorcist baya korkutucudur.[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Size sole diyim The Exorcist i izlemek uzere sinemaya gittik ve arada arkadasin yogun istegi uzerine cıkmıstık... Birde Das Experiment filminden sonra gerilim ve sinirden ellerim ayaklarim titriyordu ...BU filmi izleyin.....[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Petterson Koleji..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 çakiiiiiiiiiiii li bütün filmler.. :-p takıntı derecesinde ama, halen seyredemiyorum ilginçtir. bayağı uzun süre her karanlık bastığında bunun bir yerden çıkmasını bekledim. çıkmadı maymun. belki seyredebilirim ama bakmak bile istemiyorum, psikologluk bir durum sanırım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 final destination film boyunca hiç olmucak anlarda beni yerimden hoplatan film bide 2'si var ama onu izleyemedim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lan ringin neresi korku filmi X ümle gülüyodum lan izzlerken.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 The ring azıma s.ctı film[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 the grudge(bu amerika ve avrupa için editlenmiş versiyonu) ju-on(bu japonya için olan,ama bu pek germiyor grudge kadar) izleyin mutlaka,tek pişmanlığınız gerilip,korktuğunuz için olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: SolidSnake, 10 Haziran 2004 10:20 tarihinde demiş ki: lan ringin neresi korku filmi X ümle gülüyodum lan izzlerken. sen korku filmini kasarak izliosun sanirim[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar