Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Adana 2-1 önde :) gerçekten iyi oynuyorlar, hiç oyundan kopmadılar. Ayrıca adananın bi penaltısı verilmedi. Ümit karanın suratına atılan tekmeye sadece sarı kartla yetinilmesi bence az.. ilk yarı böyle bitti. 2. yarı görecez bakalım ne olacak[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Gençler de berabere kaldı GS de kopsa artık da rahatlasak hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Soyunma odası şaibesi olmazsa bakalım :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 2-2[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 3-2 galatasaray öne geçti.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 gol iptal. elle atılmış gol :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 muahha sirf bjkliler tartisiyo yanliz butun gsliler mactami yoksam:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 maçta 74. dakika hadi adana dayan :) gs seyircisi çirkefliğe başladı, anons yapılıyo şu anda..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 İnanmayın bu coldwinde yalan sölüyo :) Ümit Karan eliyle dokundu sayılmadı. Ulan korkuttun beni be. baktım 3-2 hemen açtım değilmiş[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: bLaQ, 27 April 2003 20:12 tarihinde demiş ki: Gençler de berabere kaldı GS de kopsa artık da rahatlasak hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- vallahi blaq adamlar köpek gibi yapıştılar kıçımıza ayrılmıyolar. Gitselerde rahatlasak.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: bLaQ, 27 April 2003 20:12 tarihinde demiş ki: Gençler de berabere kaldı GS de kopsa artık da rahatlasak hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- vallahi blaq adamlar köpek gibi yapıştılar kıçımıza ayrılmıyolar. Gitselerde rahatlasak.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 baktim gs-adana macina sadece besiktaslilar mesaj atio renk olsun dedim yoksa pek bi cinsel organimda degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 radyodan dinliyorum şu an yok böyle bi maç kaç kere top direkten döndü kaç gol verilmedi ben sayamadım 10 dakikadır deli gibi bastırıyoz ümit karanın pozisyonundan sora 1 dakika içinde top çizgiden çıktı 2 kere de direğe çarptı atacaz gibime geliyo[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ben adana kadar şanslı bir takım gormedim ya bole goller kaçarmı ya 5-2 ydi en az.. Hakem sagolsun ne golu verdi ne bişiyi verdi. Yan hakem 2423 m den nasıl gordu acaba gol olup olmadıgını Umit karan elini kaldırmış ama deymemiş bile kalecinin kendi salaklıgı topu tutamadı gol oldu yani ne diim bole hakemleri veriolar maçlara.[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bitti dammit ![hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 maç bitti 2-2. çok sevindim :-P[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bir hakem anca bu kadar bi takımın aleyhine karar verir yani oha ya bu kadar olmaz Bitti maç gitti sampiyonluk Bulent Demirlek in............[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 awright bu is burda biter gibi gozukuyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ehauehauehaueaheuaheaue[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 BİTTİ BE BİTTİ !!!! 3 PUAN OLDU LAY LAY LAY LAY LAYYYY OoOoOo BEŞİKTAŞŞŞŞ[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ben böyle hakemi yiyim bea lukunku'nun kafayla attığı gol ofsaytsa artık ümit karan'ın eline değmiş mi diye hangi yan hakem karar veriyor ? galatasaray ceza sahasını kontrol eden yan hakem böyle hakemlere kafam girsin bea, sonra bide şaibe yapan takım ilan ediliyoruz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 yılmaz vural'da galatasaray kötü oynadı diyor ya sen ne anlarsın futboldan bea[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Trabzonspor haftaya napcak bakalım :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ehe şaibesiniz ama yalan da değil yani maçı daha izlemedim ancak bi kere de size çıksın şaibeli hakem hep bize çıkıo neyse 3 puan oldu süfer devamını bekliorum forza gs ! eheeu :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar