elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ??????[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sadece degisir olgunlasmak flm yalan...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Genelde öyle derler, ama bazende işin suyunu çıkarma dercesine "sen daha çocuksun, böyle davranmamalısın" gibisinden laflar ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet dıyenler bi acıkalsalarda örensem ya ben hıc öle dusunmuorum da =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Kimisi Evet,Kimisi Hayır...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 beyler evet - hayırdan daha cok yorumları yazarsanız daha cok makbule geçer[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet diyen ya orctur, ya polistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tecrübe kazanır, ki en önemli şeydir hayattaki.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet istisnalar var tabi... başka bişey söylemicem C harfi sadece[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 "kişinin gösterdiği olgunluk yaşı / kişinin biyolojik yaşı = olgunluk" Malumunuzdur ki biyolojik yaş her yıl 1 artar. Fakat bu demek değildir ki o kişi aynı düzeyde olgunlaşacak. Kimi zaman insanlar olgunluk söz konusu olduğunda çok küçük gösterebilirler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hem evet hem hayir niye evet ? cunku belli tecrubeler ya$ayarak tecrubeli olma $ansini yakalarlar ve bu onlari olgunluga goturur. niye hayir ? degi$meyen huylar vardir ki , o nekadar buyuyup bi$ey ya$asanda aynidir , degi$mez.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue [Bu mesaj cmrownz tarafından 10 Haziran 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tecrübe ve alışkanlık işte. arkadaş güzel açıklamış. alışmış kudurmuştan beterdir derler. doğrudur.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tabiki evet..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: cmrownz, 10 Haziran 2004 23:50 tarihinde demiş ki: hem evet hem hayir niye evet ? cunku belli tecrubeler ya$ayarak tecrubeli olma $ansini yakalarlar ve bu onlari olgunluga goturur. niye hayir ? degi$meyen huylar vardir ki , o nekadar buyuyup bi$ey ya$asanda aynidir , degi$mez. katilmamak mumkun degil[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 olgunluk kelime anlamı olarak zaten yaşlanmış şeyleri kasteder, olgun buzağı yoktur mesela.. :) evet ya da hayır diyebilmem için şöyle 30-40 yıl daha geçirmem daha doğru olur belki ama bazı açılardan evet, bazı açılardan hayır. edindiğin tecrübelere göre kendini ne derece şekillendirebildiğin ana etken olduğundan insana göre de değişiyor tabii.. abimin eskiden çok yadırgadığım ama gittikçe kıymetini anladığım (olgunlaşmak? :) ) bir sözü vardır, "esnek ol". edindiğiniz tecrübelerden ders çıkarıp kendinizi değiştirmeye çalışın sürekli, her zaman yapamayacaksınız ama elinizden geldiğince. olgunlaşmak budur sanıyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eleştirilere açık olun yoksa ne sizden çoban nede muharrem'den keçi olur.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Olgunlaşır tabiki.Düşüncelerinden tut fiziki yapısına kadar herşeyi değişir.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bazı tarafları olgunlarsır bazı tarafları hala olgunlasmaz[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsou_l Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bence hepsi olgunlaşıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olgunluk tecrubeyle sabit degildir, yasla da burda sabit lafina dikkat cekmek istiyorum biri yorum yapicaksa kisiligin cok buuyk etkisi vardir, ve cevrenin ben iki sene kucuk olmasaydim tum sinif arkadaslarimdan kendimie rken duzeltme gibi bi ihtiyac hissetmezdim ve ugrasmazdim Chemical in her sululugunu hehe diye gecistirseydik o da kendini duzeltme ihtiyaci hissetmicekti (ve dikkat ettim giderek duzeliyo, her ne kadar tam duzelmemis olsa da) ha bi de yasi 20li oldugu halde olgunlasamamis insanlar olur, aman diyim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! [Bu mesaj Volfied tarafından 11 Haziran 2004 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bisi daha eklicem su konudaki tecrubelerimle bu konuda sana Buyu de gel velet, sen olgun degilsinki haha diyen senden yasca buyuk insanlar kadar kotu ve aptal bir sey yoktur. Fakat olgun degilsin, cunku... diye gidip sana fdogru duzgun elestiri getiren insanlar kadar da iyi bir sey yoktur, onlari dinlemelisin. Yani ozetle, elestirilmene izin ver, yargilanmana izin verme :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar