Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insan büyüdükçe olgunlaşır(mı)?

elma

Öne çıkan mesajlar

hem evet hem hayir
niye evet ? cunku belli tecrubeler ya$ayarak tecrubeli olma $ansini yakalarlar ve bu onlari olgunluga goturur.
niye hayir ? degi$meyen huylar vardir ki , o nekadar buyuyup bi$ey ya$asanda aynidir , degi$mez.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki:
kız olsam verirdim
o derece
euehuehue

[Bu mesaj cmrownz tarafından 10 Haziran 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cmrownz, 10 Haziran 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
hem evet hem hayir
niye evet ? cunku belli tecrubeler ya$ayarak tecrubeli olma $ansini yakalarlar ve bu onlari olgunluga goturur.
niye hayir ? degi$meyen huylar vardir ki , o nekadar buyuyup bi$ey ya$asanda aynidir , degi$mez.

katilmamak mumkun degil[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay
Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Sosyal ağlarda paylaş

olgunluk kelime anlamı olarak zaten yaşlanmış şeyleri kasteder, olgun buzağı yoktur mesela.. :)

evet ya da hayır diyebilmem için şöyle 30-40 yıl daha geçirmem daha doğru olur belki ama bazı açılardan evet, bazı açılardan hayır. edindiğin tecrübelere göre kendini ne derece şekillendirebildiğin ana etken olduğundan insana göre de değişiyor tabii..

abimin eskiden çok yadırgadığım ama gittikçe kıymetini anladığım (olgunlaşmak? :) ) bir sözü vardır, "esnek ol". edindiğiniz tecrübelerden ders çıkarıp kendinizi değiştirmeye çalışın sürekli, her zaman yapamayacaksınız ama elinizden geldiğince. olgunlaşmak budur sanıyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

olgunluk tecrubeyle sabit degildir, yasla da burda sabit lafina dikkat cekmek istiyorum biri yorum yapicaksa
kisiligin cok buuyk etkisi vardir, ve cevrenin

ben iki sene kucuk olmasaydim tum sinif arkadaslarimdan kendimie rken duzeltme gibi bi ihtiyac hissetmezdim ve ugrasmazdim
Chemical in her sululugunu hehe diye gecistirseydik o da kendini duzeltme ihtiyaci hissetmicekti (ve dikkat ettim giderek duzeliyo, her ne kadar tam duzelmemis olsa da)

ha bi de yasi 20li oldugu halde olgunlasamamis insanlar olur, aman diyim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!

[Bu mesaj Volfied tarafından 11 Haziran 2004 09:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bisi daha eklicem su konudaki tecrubelerimle

bu konuda sana Buyu de gel velet, sen olgun degilsinki haha diyen senden yasca buyuk insanlar kadar kotu ve aptal bir sey yoktur.
Fakat
olgun degilsin, cunku... diye gidip sana fdogru duzgun elestiri getiren insanlar kadar da iyi bir sey yoktur, onlari dinlemelisin.

Yani ozetle, elestirilmene izin ver, yargilanmana izin verme :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...