Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 asinanyavuz said: Yasal olmayan bir şekilde yapamaz zaten cihant, çok gerilme. @Bella açıköğretim, ÇAP, online eğitimden biri falan mı peki? evet açıköğretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 açıköğretim sonuna kadar yasal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bella said: cihant said: Bella said: ben okuyorum sınavlar da çakışmıyor o sınav tarihlerine göre değişir. hangi bölüm okumak istiyorsun? yaptığın benim bildiğim kadarıyla yasal değil.bence bu kadar rahat olmasan ii edersin. nesi yasal değil? Bir bölüme devam ederken öss ile kazandığın 2. bir bölüme gidemezsin,öyle bi hak olsaydı niyeti olan çok arkadaşım var.Topiği açan açıköğretim hariç deyince senin de açıköğretim kastetmediğini düşünerek yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 açık öğretim okuyanların 2 üniversite birden okuyorum dediğini duymamıştım hiç. aynı şekilde aöf mezunlarının 2 üni. mezunuyum dediğini de hiç duymadım :p pek 2 üniversite olmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 oha nasıl duymadın binlerce vardır heralde 2 açıköğretim okuyup 2 üniversite bitirdim diyen bile var 2 tane diploman var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yani, bi de arkadaşlar şuna dikkat etselerdi yanlış anlamayacaklardı said: okunuyormu? ben mesela bir mühendislik fakültesinde okuyorum zaten fakat açık öğretim olmayan başka bir fakülte yada myönda okuyabilirmiyim aynı zamanda? edit: 2. öğretim okuyorum yani zaman konusundada sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yav said: açık öğretim okuyanların 2 üniversite birden okuyorum dediğini duymamıştım hiç. aynı şekilde aöf mezunlarının 2 üni. mezunuyum dediğini de hiç duymadım :p pek 2 üniversite olmuyor çünkü.abi bi kere açıköğretime sınavsız kaydoluyorsun ve o kayıdı yaparken işlemlerin ana başlığı ikinci üniversite :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bilmiyordum vallahi ezmek gibi bir niyetim de yok hani iyi ne güzel 3 üniversite mezunu olurum ben de belki eheh ui,sosyoloji felan da açılmış hem. kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ahah tipik üniversiteye yeni başlayacak öğrenci düşüncesi. "abi hem yatay geçiş yapıcam hem çift ana dal hem erasmusa gidicem hem de açık öğretim okuyucam voltranı oluşturucam." 2 sene sonra tekrar görüşelim sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 nalakası var ben onların hiçbirini demedim hernagi bir üni'ye gidip aöf'e de kaydolan milyon tane kişi var, anormal veya "işin aslını bilmeyen çömez" düşüncesi felan değil bu. git başkasına yap kaşarlığını sen de çok bilmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 peki ben öss ye girmedim, aöf ye kayıt olma şansım varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 eğer 4 yıllık okuyorsan evet. 2 yıllık okuyorsan da açıktan işletmeye falan lisans tamamlaya kaydolabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ee peki ben kayda giderken ne götürecem öğrenci belgesimi, öss sonuç belgem yok neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet öğrenci belgesi.. kayıt zamanı gelince girip istenilenlere bak, ikinci üniversite adı altında ne istiyorlarsa onu getireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar