Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 patch geldiğinden beri böyle oldu ilk defa şehir dısına cıktım her yer bu sekilde repari yaptım wtf sildim geçmedi help plax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 grafik kartıja gremlin girmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ot kaçmış kartın içine. Yeşermiş her yer... Son versiyon ekran driverlarını tekrar yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 nvidia dimi ? nvidiada böle bi sorun var onun Config.wtf dosyası içerisinde dx ile ilgli bi ayarı vardı ama araştır FAQ da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Devilmanta said: nvidia dimi ? nvidiada böle bi sorun var onun Config.wtf dosyası içerisinde dx ile ilgli bi ayarı vardı ama araştır FAQ da Dinleme bu adamı. Sıcaktan ekran kartını yaktı. Bi de ATI cidir bu eleman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=19666&parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=2094 ve http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=19391&parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=2094 bu linklerde yazanlar sanırım yardımcı olur yukarıdaki boci isimli arkadaş gibi hariçten gazel okumuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kim okuycak o linkleri yaa. Sen beni dinle reinstall updated drivers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yok naptıysam olmadı sorun yok aslında ztn major city raid arası gidip geliyorum oralar normalde bg ve alt kasınca problem oluyor fall dmgden oyun oynanmıyor cok ciddi fps arttı bide xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Banada olmuştu bu bc zamanında hdd badsectörlenmiş dolayisi ile oyun dosyaları bozulmuştu repair yapsamda disk üzerinde boyut ve yapısı tam gözükdüğünden birşey bulamiyordu istersen bi hddyi kontrol edip oyun dosyalarını tekrar yüklemeyi dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Gorunuse gore senin derdin terrain texture'larinin load etmemesi. Bir cok sebep gelio aklima aslinda ama en klasiklerinden biri diskinde problem olmasi olabilir, repair zaten yapmissindir, tekrar baska bir klasore wow kurup bi de oyle dene. Ha bu arada ekran kartinda ya da bilgisayarinda overclock varsa onlari normal degerlerine cek, malum hava cok sicaklasti, kisin problemsiz olan overclocklar yazin sorun cikartabilir. Bir de isletim sitemini ve bilgisayarinin ozelliklerini detayli olarak yazabilirsen daha mantikli cozumler uretebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vercingetorix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Benzeri arkadaşıma olmuştu, başka bir yere taşıdık wowu düzeldi, denemende yarar var, gerçi 30-40 gb'ı taşımak sinir bozucu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben de taşıyım hemen diyorum da,hiç mantıklı gelmedi. napsam,ufacık mantıklı bişey söyle de taşıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Vercingetorix said: Benzeri arkadaşıma olmuştu, başka bir yere taşıdık wowu düzeldi, denemende yarar var, gerçi 30-40 gb'ı taşımak sinir bozucu olabilir. 30-40 gb mı? Wow'dan bahsediyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bendede var aynı sorun repair yaptım reinstall yaptım düzelmedi çaresi nedir bunun ? vista kullanıyorum ekran kartım intel x3100 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sorunum hallettim çözümü 3.1.2 patch notun en sonunda yazıyor intel ekran kartlarında genel problemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar