Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 fede said: çembere bodos yapıp bozmuş adamım ben deniz kenarında. bana çemberle gelmeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 of kaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kermit kasını alıyor osman manikur yaptırıyor bizzat şahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 düzenli olarak tırnak bakımı yapıyorum yiyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Rotring kalemle kırnak arasına birikmiş kirleri temizleyerek hijyenik oluyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mr_Hand said: paspatur said: pipicik olsa kadınlara hitap ediyo olmaz mı? yani mantık olarak olmaz tabi lan. pipicik ne olm? sdf pipi kelimesinin cik eki ile olusturulmus ve kelimeyi daha sevimli sicak hale getirme olayidir. Bu baglamdada bence basarili olunmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hayır , bence küçük pipi simgelenmiştir pipicik sözüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 pekaziz said: Rotring kalemle kırnak arasına birikmiş kirleri temizleyerek hijyenik oluyorum ben de. çok zevkli bi şey bu hem ölü deriyi de toplamış oluyosun. en zevkli anı da sonunda ucuna toplanmış kiri üstten basarak düşürmek böyle bir haz falan filan hed.h... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 allık kullaniyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 BURALARI HEP ERGENEKONA GITTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ya ben onu nası unuttum. orcun bacak kıllarını da alıyor jıletle sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 iyide orçuna söz hakkı doğuyor burda ama kendisi banlı. tahminime göre bir yanlış anlaşılma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 BURALARI HEP ERGENEKONA GITTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 götümdeki kıllara çözüm arıyorum ben de uğraşmaya değmezmiş onu anladım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Cımbız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Dartanian said: kingpin said: dişleri günde 1 kez fırçalayanlar hiç dişçi koltuğuna oturmadılar heralde :) ben her gün 3 kez fırçalıyorum lan. dişin orjinalliği bozuldu mu geçmiş olsun. hiç bi dişimde hiçbir şey olmadı :D hayatımda dişçiye gitmedim hiçte problem yaşamadım :D bünyeye ve beslenmeye göre değişiyo bu olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hergün atlet değiştiririm.bi gömleği ise 2 gün giyerimen fazla eğer hayvan gibi terleyecek bi iş yapmadım ise. bu kışın 3 oluyor ama yazın 1 gün bile luyor. ayrıca koltuk altı boyun altı gibi yerlere stick sürerim ve deo sıkarım. en son elbiseleri giydiğimde ise parfüm sürmeden çıkmam. saçlarm kısa olduğu için arada briyantin kullanırım veya şöyle bi tarar giderim. kaşların arasını alırım çünkü çizgi karakterlerdeki o boynuzlu at gibi dikine çıkıyor. yanaklarda kıl çıkıyor benim 5-6 tane bazen traş bıcağı ile bazen cımbız ile alırım bunları. tırnağımı ise kaç günden kaç güne kestiğim belli deği uzadı ise kesiyorum dişlerimi her yemekten sonra fırçalamaya çalışıyorum ama unuttuğum zamanlar oluyor. signal kullanıyorum. sizce nasıl bazen ağız kokusu olmasın diye o naneli sakızlardan çiğniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bide bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 çok bakımsızım. öyle böyle değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Metroda seks mi varmış kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Wispy said: Metroda seks mi varmış kanka ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 bu yüz için ayrı vücut için ayrıca nemlendirici kullanıyorum. sakal yağı bağımlısı oldugumdan sakal yokken bile sürüyorum prorasoyu. onun dışında saçı zeytinyağlı sabunla yıkıyorum bence en iyisi ve doğalı. omuz-göğüs kollara ise niveanın siyahımsı vücut kremi, saçlar için wax ve sabitleyici sprey. Her fitness antrenmanı sonrası hergün bunları yaptıgımı fark ettim ve son olarak Bleu Chanel. bu kombinasyonlar karışınca inanılmaz bir kokteyl koku çıkıyor antalamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Seni sessize alma vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 saçımı makineye vuruyorum. sakallarımı da kafama göre sürekli değiştiriyorum ama yüzde 90 sakallıyımdır. ha bir de geçenlerde sakal için argan yağı aldım. bir işe yarıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar