Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik erkekleri ne kadar bakımlısınız bakıyım

pch

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Dartanian said:

kingpin said:

dişleri günde 1 kez fırçalayanlar hiç dişçi koltuğuna oturmadılar heralde :) ben her gün 3 kez fırçalıyorum lan. dişin orjinalliği bozuldu mu geçmiş olsun.

hiç bi dişimde hiçbir şey olmadı :D hayatımda dişçiye gitmedim hiçte problem yaşamadım :D

bünyeye ve beslenmeye göre değişiyo bu olay ya
Sosyal ağlarda paylaş

hergün atlet değiştiririm.bi gömleği ise 2 gün giyerimen fazla eğer hayvan gibi terleyecek bi iş yapmadım ise. bu kışın 3 oluyor ama yazın 1 gün bile luyor.

ayrıca koltuk altı boyun altı gibi yerlere stick sürerim ve deo sıkarım. en son elbiseleri giydiğimde ise parfüm sürmeden çıkmam. saçlarm kısa olduğu için arada briyantin kullanırım veya şöyle bi tarar giderim. kaşların arasını alırım çünkü çizgi karakterlerdeki o boynuzlu at gibi dikine çıkıyor. yanaklarda kıl çıkıyor benim 5-6 tane bazen traş bıcağı ile bazen cımbız ile alırım bunları. tırnağımı ise kaç günden kaç güne kestiğim belli deği uzadı ise kesiyorum

dişlerimi her yemekten sonra fırçalamaya çalışıyorum ama unuttuğum zamanlar oluyor. signal kullanıyorum. sizce nasıl

bazen ağız kokusu olmasın diye o naneli sakızlardan çiğniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 14 yıl sonra ...

bu yüz için ayrı vücut için ayrıca nemlendirici kullanıyorum. sakal yağı bağımlısı oldugumdan sakal yokken bile sürüyorum prorasoyu. onun dışında saçı zeytinyağlı sabunla yıkıyorum bence en iyisi ve doğalı. omuz-göğüs kollara ise niveanın siyahımsı vücut kremi, saçlar için wax ve sabitleyici sprey. Her fitness antrenmanı sonrası hergün bunları yaptıgımı fark ettim ve son olarak Bleu Chanel. bu kombinasyonlar karışınca inanılmaz bir kokteyl koku çıkıyor antalamam. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...